Ljudi pomagajte... Ne mogu drugu da instaliram nikako warcraft III frozen Throne...Skino sam ga sa isohunt-a gde je najvise ocenjivan,cd1 cd2 + ....Sve odradim kako treba instaliram upisem cdkey,na kraju kre.....I nom stop izbacuje ovo: http://i45.tinypic.com/u4enb.jpg
A onda sam pokusao da prebacim preko flesha sa mog na njegov i isto sranje...ne znam koji mu je!A glanc nov komp mu je..Pre 3 dana ga uzeo!
1. Instaliras w3 ROC ( NE KREKUJES ) 2. Instaliras w3 TFT ( NE KREKUJES) 3. Instaliras poslednji patch ( ili neku odredjenu verziju koja mu treba) 4. Tek sad krekujes 5. Radi 100%
TFT nece da se instalira ako je roc krekovan, bilo koji patch nece da se instalira ako je bilo sta krekovano Oba w3 krekuj na kraju i roc i tft
Javi ako opet zapne negde.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.