Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Star Wars: The Old Republic is Now Free
STRANA 1 OD 1
rasa007 Star Wars: The Old Republic is Now Free 16.11.2012. 08:56 T50245

status: user
broj poruka: 456
http://goo.gl/cRudg

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Vidis to bih mogao da probam 16.11.2012. 08:59 #454374

broj poruka: 6101
I dalje zalim sto nisu izbacili KotOR 3.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

JovanZ re 16.11.2012. 09:19 #454377

broj poruka: 3007
Lepa vest, ali me zanima koliko moze da se uziva u igri bez placanja? tj koliko je sadrzaja dostupno za dz?
Daum ... 16.11.2012. 09:31 #454378

broj poruka: 12794
Igra je dosta ograničena, neke osnovne stvari u igri su limitirali kao što je recimo 2 Crew skill slota za istraživanje, i ne mogu da se stavljaju dodatni slotovi za skillove na ekranu. Sve se to plaća mikrotransakcijama i zbog toga sam posle dužeg igranja kao pretplatnik jednostavno izbrisao igru.

JovanZ re 16.11.2012. 09:43 #454379

broj poruka: 3007
Dakle tipicno pay to win :/ i svakom slucaju cu odigrati igru zbog price koja bi trebalo da je zanimljiva. Ali je stvarno steta sto nikada nisu izbacili kotor 3, prva dva dela su mi medju omiljenim igrama ikad.
Daum ... 16.11.2012. 10:01 #454388

Nije pay-to-win, samo je limitirana.

ilicstefan Nešto mi je bilo čudno u vezi te igre 16.11.2012. 11:04 #454403

broj poruka: 1577
ali čim sam video ono `EA` u dnu stranice, sve mi je bilo jasno.

Njih ne zanima igra, niti igrači, ni igračka zajednica a pogotovo ih ne zanima igrivost. Njih samo zanimaju pare i najbolji način na koje te pare mogu uzeti. Zbog toga na svaki njihov naslov koji je fantastičan (recimo Mass Effect) dolazi jedno 10-ak naslova koji nisu ni za potpalu vatre (Command and Conquer 4, Darkspore, Dragonage 2, NFS od Carbona pa na ovamo, Battleforge...).

Ako izbace dobar naslov i ako on krene da privlači kupce šanse su 9 u 10 da će nešto da smisle i totalno upropaste ono malo što je od igre ostalo samo kako bi zaradili.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

Dexter013 EA games 16.11.2012. 11:39 #454406

broj poruka: 17093
Dead space je odlican ali to je single player igra realno,
nebitno sto dvojka ima kao multi...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Sto se tice tih free to play mmo igara 16.11.2012. 11:55 #454407

broj poruka: 6875
Jedina igra koja moze da se igra bez ikakvih poteskoca kao free user je Aion(jer su tamo limitanja,prvo mala,a drugo totalno beznacajna),ostale igre- limitaranja svakojake vrste.
Licno najzanimljiviji mmorpg koji sam ja igrao je Lord of The rings Online(igra je odlicna,ali i subjektivni utisak,posto obozavam middle earth univerzum je presudio),ali on em sto ima dosta limitaranja em najnovija expanzije nije free to play.

Ne kazem da treba da bude sve free,ali jebo te zivot ili free ili nije.Ovako kad si izmedju mislis da mozes da igras i da imas sve,a ustvari nemas nista.
Generalno(osim Aiona)u mmorpg igrama je mnogo lose koncipiran free to play rezim,za razliku recimo od drugih zanrova i nekih igara tipa World of Tanks i recimo Age of Empires online.

Kad se sve to sagleda,Blizzard ima apsolutno prostor da i dalje drzi mesecnu pretplatu.
Trenutno,pay to play rezim je po meni najbolji,znaci,standardno platis i igras bez pretplate,tu je arena studios sa Guild Wars 2 objasnio,koji je po meni trenutno najbolji mmorpg.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

Daum ... 16.11.2012. 12:03 #454410

Ja sam se isto nadao punoj igri bez pretplata, ali jbg, oni misle da će ovako više da zgrnu.

Miskonius Re: ... 16.11.2012. 12:10 #454415

broj poruka: 4420
EA...
Nije to toliko do EA koliko do Dzordza Lukasa koga covek samo dvocevkom moze da otera kad nanjusi pare.

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: Ja sam se isto nadao punoj igri bez pretplata, ali jbg, oni misle da će ovako više da zgrnu
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
::
djokosrb Jasno je da 16.11.2012. 12:24 #454417

broj poruka: 6875
Sto se tice tog free to play rezima,kada razvojni timovi sa istoka naprave dobru igru,znaci Rusi ili Koreanci,da je njihova igra itekako igriva i uz minimum(cesto beznacajnih)limitiranja,a cesto ti ,,premium`` sadrzaji samo doprinesu uzitku u igri i donose neku satisfakciju,kao recimo premium nalog u world of tanksu,gde brze i lakse skupljas exp i pare,ali sto se tice same igre dzabe ti premium nalog ako si raspali noob.

Nadam se da ce biti sve vise i vise Ruskih,Beloruskih,Ukrajinskih i naravno Koreanskih igara kao sto su World of Tanks i Aion.

Na zapadu,lova je prioritet.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

ilicstefan Re: Re: ... 16.11.2012. 13:16 #454427

broj poruka: 1577
Pogledaj Battleforge, kuku majko ta igra je bila osuđena na propast od samog početka. Tu igru je pravio Phenomic studio, igra je zaista dobra i lepo spakovana, grafika je poprilično dobra iako je u pitanju onlajn igra. Međutim tamo se sve plaća. Uglavnom su me poglali klinci koji su imali sve otključano (pvp je živi užas).

Još jedan primer ti je Tiberium Alliances. A tek da ne pričam kakav su fijasko napravili od Tiberium Twilight-a. Oni su gori nego da pomnožiš Lukasa sa 100 na treći.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

:: EA..
:: Nije to toliko do EA koliko do Dzordza Lukasa koga covek samo dvocevkom moze da otera kad nanjusi pare.
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: Ja sam se isto nadao punoj igri bez pretplata, ali jbg, oni misle da će ovako više da zgrnu
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: ::
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs