Samo da ne bude sranje sa malim svetom, ogranicenom slobodom i mizernim izborom vozila kao cetvorka... Najbolje bi bilo da bude kao San Andreas sa novom pricom i svezom grafikom... I nikako da ne zaboravim kameru koja se okrece u krivini kako bih video gde vozim...
deluje kao SA samo jos ludje i lepse. Nadam se da ce biti takva i igra i da ce biti lepo optimizovana. Igram GTA jos od pticije perspektive, ali GTA 4 mi je toliko bio gadan i izbagovan, da sam odigrao mozda 10% i obrisao sranje sa kompjutera. Nadam se da se isto nece ponoviti i sa petim delom. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
stvarno deluje da ima svega kao u SA, vrlo je jednostavno treba da odrade samo copy-paste GTA SA sa novim misijama i novim karakterima i dobrom OPTIMIZOVANOM grafikom, kako sam citao najavljivanje za GTA V bice optimizovano kao Max Payne 3......
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Sredice se za par dana kao i na svakom virusnom videu.
Deluje jako lepo, a ovo mi deluje kao nasminkani max payne 3 engine koji je fenomenalno optimizovan. Samo da igra bude u duhu starih gta naslova i bice odlicna. Cetvrti deo ne najgori gta do sad, tj. jedini los.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Trejler je odlican, podseca me na San Andreas sa boljom grafikom. jedva cekam Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Pod broj 1 : SJEBALI BI SEBE ... Pod broj 2 : sjebali bi svoje ime Pod broj 3 : Ljudi bi rage-ovali na sve strane,bacali hejt itd... Pod broj 4 : Izgubili bi gomilu para... Pod broj 5 : ljudi koji su ranij kupovali gta iz inata vise ne bi ni kupovali...
itd :-D uglavnom mnogo mnogo razloga kojima bi USRALI sebe da ne izbace igru za PC....
Uostalom,ultimativna stvar za svakog gejmera i jeste PC. I jedina stvar koja valja trenutno...
Na primer gta V igras na konzoli,sa joystikom , sa solidnim nivoom detalja na jednom monitoru ili tv-u....
A na PC-ju uz jak hardver, 3-6 monitora, dobar mis i tastatura, kvalitetan zvucni izlaz sa 2 dobra ili vise zvucnika, sve to na ultra detaljima ,svaki komentar je suvisan.......
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.