Kampanja standardno dobra i standardno bajkovita, treyarch dosta vuče stare likove još od world at war pa iako igre nisu direktni nastavci ipak imaju veze jedna s drugom. To je opet dobro jer se više uneseš u priču kad su ti likovi poznati nego da uvode nove za koje te boli stojko ko su i šta su. Dosta bolji utisak ostavlja nego recimo mw3 koji je bio čista reciklaža a neke sekvence kao što je letenje onim veveričjim odelom su čak prilično dojajne. Vredi igranja.
Smaza i ovo ko macka misa.. Ima li bre sta zahtevnije da opteretim ovu moju zver? Moracu da predjem na crvendace da malo osetim kako je kad pali na guranje :)))) Svaki frejm je bitan..
Smooth gaming
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning//Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Ja probao sinoc malko, sta znam, zaba tra la la! Ne mogu da se oslobodim osecaja da mi, kao sto i Peki rece, MOH izgleda mnoooogooo lepse. Dodali malo efekata i kao sad nesto lepsa grafika, a texture i one osnovne stvari bolje da ne komentarisem. Nisam nesto sad mnogo igrao da bih mogao da komentarisem samu mehaniku gameplay-a, ali kapiram da je manje vise isto ili slicno kao i kod prethodnog dela.
Samo mi je smesno ovo sto SkyFire prica da mu je kepler smazao ovo ko macka misa! Heheh! Pa da, uh, COD je bas zahtevna fransiza, poput Crysis-a, Metro-a, itd..... c c c
:: Kod mene cim pokrenem igru izbaci `Error during initialization: Unhandled exception caught` :: :: Zale se i na stranim forumima da imaju ovaj problem. Ski**** opet nije uradio posao kako treba :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
:: Kod mene cim pokrenem igru izbaci `Error during initialization: Unhandled exception caught` :: :: Zale se i na stranim forumima da imaju ovaj problem. Ski**** opet nije uradio posao kako treba :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.