Pozdrav, dobri ljudi. Ako neko može da mi da link za torente za ove dve igre i krek za njih, imao sam ih odavno, al sada nikako ne mogu da nadjem dobru verziju... Treba mi arkam siti i arkam asajlum, i krekovi za njih koji provereno rade.
Svi koje ne žele da pomognu, molim da se uzdrže suvišnih komentara.
Imas sajt partis, registrujes se, i fino ukucas te dve igre, imas Batman Arkhkam od 17,3gb sa svim dlc-ovima, tako imas i drugu oko 7gb, ako ti je muka da se registrujes, onda cekaj mozda ti se neko smiluje... poz...
Nije to spisak, to je search na Isohuntu, i u prvih par redova imaš crack i Game of the Year. Ne vidim šta je teško odraditi search za torrent... __________________ Scourge of PCBerza
Daj coveku ribu , nahranices ga za jedan dan. Nauci ga da peca, nahranices ga za ceo zivot
- ideš na piratebay pa ukucaš šta te zanima i dobićeš listu rezultata - klikneš na boldovana slova `SE` što nije sony-ericsson nego broj seedera, što će reći onih kojima se skinulo 100% pa sad daju drugima da skidaju i poređaće ti rezultate od najvećeg broja ka najmanjem - uvek tražiš torent sa najviše seedera, najveća je šansa za dobru brzinu i donekle znači da je torent proveren. Pogodno je i da leechera (LE) bude što manje, tako da ako imaš dva sa podjednakim brojem seedera ideš na onaj kojeg vuče manji broj ljudi, iako je još bolje da pustiš oba neko vreme pa vidiš koji ide brže - ako imaš problema pogledaš opis ili komentare ispod, tu obično nađeš rešenje - ukoliko skidaš nešto što je baš sveže često je leechera višestruko više od seedera i torent ide sporo, rešenje je da se učlaniš na privatni torent treker kao što je već pomenuti Partis ili da skidaš preko file šering servisa što je često i najbrže ako okače na dobar servis
Koju god verziju arkam city da sam instalirao uvek sam imao lag u kombinaciji dx11 i physx high pogotovo u nivou gde je onaj dzumbus kad se bijem sa dzokerom mada su sve svi zalili na taj nivo :))
Jel moze malo objasnjenje sto se tice torrenata, posto sam relativno nov sto se toga tice (poceo sam da ih aktivno koristim od kad su file share servisi postali neupotrebljivi).
Zanima me sledece: kada skinem torrent sa nekog privatnog trackera, recimo Partis, i neko mi trazi torrent da skine tu istu igru, a nece da se registruje na Partis. Ja ako mu dam neka_igra.torrent fajl da li ce on biti u mogucnosti uopste da pokrene torrent (posto nije registrovan) i da li ce se, u slucaju da ipak uspe, onda sve sto skine prikazivati na mom accountu, tj. da mi smanji ratio posto je skinuo recimo 17GB. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Bas niko ne zna da mi odgovori? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mozes da das nekom torent, ali taj neko isto mora uploduje, da ti ne ubija ratio..... ja ostavim 2 3 dana da uploduje i zacas ispunim ratio za upload.....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Bas niko ne zna da mi odgovori :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Znaci on vuce sve fakticki sa mog accounta... Sve informacije se nalaze u tom .torrent fajlu. OK. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Na privatnim trekerima, svaki .torrent fajl koji skineš sadrži tvoj identifikator (niz karaktera koji ti dodeljuje traker, preko koga te indetifikuje da bi pratio tvoj protok). Davati taj fajl drugima obično dovodi da banovanja jer je zabranjeno skidanje i/ili sejanje sa 2 različite adrese. Ako ipak misliš nekom da pomogneš, ne smeš ništa sa tog trekera da seješ/skidaš dok ti prijatelj ne završi skidanje i izbriše taj torrent iz liste.
E hvala puno na odgovoru! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Na privatnim trekerima, svaki .torrent fajl koji skineš sadrži tvoj identifikator (niz karaktera koji ti dodeljuje traker, preko koga te indetifikuje da bi pratio tvoj protok). Davati taj fajl drugima obično dovodi da banovanja jer je zabranjeno skidanje i/ili sejanje sa 2 različite adrese. Ako ipak misliš nekom da pomogneš, ne smeš ništa sa tog trekera da seješ/skidaš dok ti prijatelj ne završi skidanje i izbriše taj torrent iz liste.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.