Jurim varijantu za MP pa sam neleteo na ovo s linka. Da li uzeti? Nesto mi je mnogo jeftino. Da nije piratski account koji ce da zatvore cim ga provale?
Ruska verzija, zajebi. Ne dobijaš regularno update-e kroz Origin nego čekaš kad izadje update da ga ručno stavljaš, a u medjuvremenu ne možeš da igraš jer Battlelog traži update-ovanu igru.
Bolje čekaj da spadne cena na G2Play ili je uzmi za 17 evra. __________________ Scourge of PCBerza
i sve potrebne fajlove ...uzeo sam za srugara na g 2 play samo mu je jednom trazilo da rucno uradi update i posle je sve bilo ok sto se mene tice aklo smatras da je siguran lik...uzmi i ustedi postupak je lak za prebacivanje na eng sve je lepo objasnjeno
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Videcu... a da li su svi DLC-i u Premium izdanju multiplayer i da li su zanimljivi tj. vredni nabavke? Vidim da je Premium dobrano skuplji od Standarda a to bi mi imalo smisla samo ako su MP i ako su dobri.
i nisam se pokajao imas na g2play ponudu bf3 plus premium za oko 40evra,armored kill svakako vredi da se uzme dobijas mnogo dodataka i na default mape dobijas jos 20 dodatnih mapa. i vozila sto uopste nije malo plus nova oruzja,sad ce u novom dodatku biti ubacen i samostrel,ovako ces imati sve sto ce izaci do kraja igre a ako ne uzmes vuci ce te da kupis neki dlc moja preporuka ti je da uzmes sve odjednom mnogo ti je jeftinije nego da kupujes posebno a vredi
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Sto se RU verzije tice, vrlo netacno. Nema nikakve razlike, update dobijam regularno, u sekund kada i ostali, jedino je igra na ruskom. Kada se update-uje, instaliras language pack koji je dostupan na G2PLAY, i dobije engleski. Igram godinu dana, i nema apsolutno nikakve razlike.
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC<
:: Ruska verzija, zajebi. Ne dobijaš regularno update-e kroz Origin nego čekaš kad izadje update da ga ručno stavljaš, a u medjuvremenu ne možeš da igraš jer Battlelog traži update-ovanu igru :: :: Bolje čekaj da spadne cena na G2Play ili je uzmi za 17 evra :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Re: Ako ti je mnogo za premium,a imas neke igre sa strane
10.11.2012. 15:03
status: user broj poruka: 4829
Nemam neku MP igru, jedino da kazes neku cifru pa da razmislim.
Inace, ne rekoste mi da li su svi DLC-i u Premium-u multiplayer? Ili su neki single kampanje?
@nikolape80 Tu rusku verziju si kupio na G2Play ili kod nekog ovde, kao npr. od ovog momka sa linka koji sam dao? Ili je to u stvari to, preprodaja naloga sa G2P?
:: IMam ja jedan bf 3 standard,pa neki trade da napravimo :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
uzmi neces se pokajati uzmi preko g2play-a tamo je najjeftinije ,a ako nemas devizni racun u banci mogu ti skratiti muke ako hoces mozemo pazariti preko mog naloga
Ja sam burazeru uzeo, morao je dva puta ručno da skida update i language pack. Nepotrebno drkanje zbog 300 dinara razlike... __________________ Scourge of PCBerza
:: Sto se RU verzije tice, vrlo netacno. Nema nikakve razlike, update dobijam regularno, u sekund kada i ostali, jedino je igra na ruskom. Kada se update-uje, instaliras language pack koji je dostupan na G2PLAY, i dobije engleski. Igram godinu dana, i nema apsolutno nikakve razlike :: :: :: Pozdrav. :: :: Thermaltake Bach Vx :: PSU Chieftec 550W :: ASUS P7P55D :: Intel Core i5 750@3.2 GHz :: Thermaltake MaxOrb II :: Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz :: MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC :: :: :: Ruska verzija, zajebi. Ne dobijaš regularno update-e kroz Origin nego čekaš kad izadje update da ga ručno stavljaš, a u medjuvremenu ne možeš da igraš jer Battlelog traži update-ovanu igru :: :: :: :: Bolje čekaj da spadne cena na G2Play ili je uzmi za 17 evra :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
U svakom slucaju hvala ti, javicu ti se na mejl ako zatreba.
:: uzmi neces se pokajati :: uzmi preko g2play-a tamo je najjeftinije ,a ako nemas devizni racun u banci mogu ti skratiti muke ako hoces mozemo pazariti preko mog nalog :: :: Phenom IIx4 955BE/3.8GH :: CM Hyper 612 :: Asus M5A97 PR :: Sapphire HD 687 :: Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64M :: NZXT Lexa :: Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MH :: Benq G2220HD :: LC Powe LC6650GP3 V2. :: http://tinyurl.com/7rgqpg9
Premium su svi DLC-ovi koji su izašli i koji će tek da izadju. Gomila mapa, oružja, vozila itd. Nema ničega za singleplay jer igra nije namenjena za SP.
Primaju na G2Play internet karticu iz Intese, samo izaberi Visu Electron kao plaćanje.
Da, to što si naveo u linku je engleska regularna verzija, ali je pre nedelju dana bila samo 12 evra čak, dok je Premium bio 28. __________________ Scourge of PCBerza
Nije variranje već prave ljudi popuste ali to traje dan-dva max. Može opet da se desi za koji dan da pojeftini. Moja preporuka je da uzmeš regularan engleski BF3 pa ako ti se dopadne lako ćeš da dokupiš Premium. __________________ Scourge of PCBerza
mada bi th. preporucio da sacekas da ponovo padne cena na oko 40evra vise ti se isplati i nema da se cimas dva puta ,dal ce da ti se dopadne igra? nepostoji sansa da ne :-) kad jednom udjes u ovu igru svaka sp igra odlazi u zaborav,pun mi je desktop najnovijih igara odigranih po plafon pola sata,gledam one coveculjke u moh w i cepam ih a ujedno se smejem kolko su glupi i kako je moguce da me nisu roknuli do sad sto puta :-) cekaj da padne cena nece dugo biti preko 50 evra mozda vec sutra bude 42evra
U, ovo za Premium je bas mnogo. Jeftinije je u Computer Landu, 5.300. I jos kupis kod nas, bez smaranja oko kartica i deviznog placanja.
Ja inace preferiram voznje ali onaj NFS Open World je pun hakera, pretekne te covek u drvenim kolicima, jbg. Nadam se da u BF3 nema takvih gluposti.
A za MP vs SP znam, ne moze da se meri po zanimljivosti...
:: mada bi th. preporucio da sacekas da ponovo padne cena na oko 40evra vise ti se isplati i nema da s :: cimas dva puta ,dal ce da ti se dopadn :: igra? nepostoji sansa da ne :-) kad jednom udjes u ovu igru svaka sp igra odlazi u zaborav,pun mi je desktop najnovijih igara odigranih po plafon pola sata,gledam one coveculjke u moh w i cepam ih a ujedno se smejem kolko su glupi i kako je moguce da me nisu roknuli do sad sto puta :-) cekaj da padne cena nece dugo biti preko 50 evra mozda vec sutra bude 42evra :: :: http://www.g2play.net/store/Battlefield-3-Premium-Edition-Origin-Key.htm ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.