Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Da li postoji???
STRANA 1 OD 1
Hajduk Da li postoji??? 09.07.2007. 12:55 T4951

status: user
broj poruka: 114
Hajduk
Doslo leto pa pored blejanja u kraju i na adi ja i ortak resili da se malo mrezimo pa posto su nas smorili igrice tipa Counter Strike itd. (taj tip multiplejera) gledam da nadjem neku igru koju bi mogli zajedno da igramo u multiju. Mislim da ja i on zajedno prelazimo kampanju, cuo sam da tako valjda moze Dijablo da se igra, ali nisam siguran. Znaci moje pitanje je da da li postoje takve igre? I navedite mi neke koje sigurno mogu da se tako igraju.
Pozdrav svima i hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tosas postoji 09.07.2007. 16:04 #23252

broj poruka: 304

Jedna takva za koju ja znam je Serious Sam 2 . Ja je igrao sa drugom.Zajedno prelazimo misije. Mislim da su je napravili hrvati ,ali je zanimljiva...i starija(doduse ne starija od Countera)
Dragg Besane noći... 09.07.2007. 17:53 #23260

broj poruka: 2270
...u firmi ćaleta od mog prijatelja gde se cepala.... 1942-a, naravno. Fenomenalni multipay, možeš i da sarađuješ i da ratujete međusobno. Postoji i nastavak, ne znam kako se zove - isto neka godina, verujem da jeisto dobar kao i prvi deo.
vaikiki pozdrav 09.07.2007. 19:32 #23263

broj poruka: 304

Pa kolega sto nisi pitao na nasem forumu
odmah bi dobio cak i narezavu DOTU ili kako se vec daje :)
probaj sto rece covek gore Serious Sam 2 nije los i lako se prelazi
simke000 Probaj Attack on Pearl Harbor 09.07.2007. 20:12 #23264

broj poruka: 504
Ja sam non stop online i igram protiv nekuh poljaka koji su se naprimali cim vide moje ime(kapetan SRBIJA)
Igra je super i moze da se lako nadje,mislim,hm,kupi,jel..
Dakle nije losa Attack on Pearl Harbor!!
Naravno mozete i ti i ortak u mrezi da igrate!!

Simke
Valjevo u srcu!!

Hajduk Da li postoji??? 10.07.2007. 01:42 #23284

broj poruka: 114

Hajduk

Vaikiki da li si ti normalan znas da bezim od Dote ko djavo od krsta, a na tom `vasem` forumu ne bih pitao ni za casu vode, a kamoli za neki disk jebe** dote.

P.S. Pitanje za Simke000 : Da li ta igra Attack on the Perl Harbor mozemo da igramo ja i ortak, u mrezi ali tako da prelazimo kampanju.
andronic ako ste voleli diablo... 10.07.2007. 07:24 #23288

broj poruka: 3

...i Titan QUest bi vam se svideo :) znachi moze da se prelazi kampanja zajedno, isti je tip igre ko diablo 2, hack & slash rpg, zabava zagarantovana :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs