Dođoh u Egipat i tu je nastao problem. Pri startovanju igre,pojavi se poruka. Warning! The licence will exspire in 1 days! Posle toga startuje normalno,ali ne bi to bilo nista strašnoda da se to nije desilo i mom komsiji koji sa slicnom porukom vise ni moze da je pokrene. Ne pomaže ni brisanje igre i ponovo kopiranje na hard.U registar bazi nema ništa osim exe fajla čijim brisanjem ne dobijam nista. Postoji li neko rešenje za ovo?
Nijesam odavno igrao neku igru,ali mogu ti predloziti sledece - pokusaj sa promjenom datuma na PC-u.Ne znam da li je Lara toliko glupa da nasjedne,ali probaj.Druga mogucnost je crack.Ako ti nesto ne bude jasno - pitaj,a ja znam kome mogu da se obratim u vezi ove igre,pa cu ti prenijeti.
Ta verzija Lare koju imas i koja se kopira na hard je neka trial verzija i posle izvesnog vremena nece da funkcionise.Cak ti ni krek ne pomaze jer cim predjes prvi nivo igra blokira,a i save game ti nece raditi.Moras da nabavis verziju igre koja se instalira,ja je imam i sve funkcionise normalno.Pozdrav!
Ta verzija Lare koju imas i koja se kopira na hard je neka trial verzija i posle izvesnog vremena nece da funkcionise.Cak ti ni krek ne pomaze jer cim predjes prvi nivo igra blokira,a i save game ti nece raditi.Moras da nabavis verziju igre koja se instalira,ja je imam i sve funkcionise normalno.Pozdrav!
Hatred crack (TRA.exe koji se `zamrzava`) + `TRA Loader` (koji sprecava zamrzavanje,ali ti je potrebno oruzje) + `tra_trn` - trener koji ti omogucava oruzje.Medjutim,da bi imao oruzje,igra se mora loadovati,a TRA Loader to onemogucava.Resenje je da ubijes Laru tj. samoubistvo,nakon cega ce se igra loadovati (poslednji cekpoint).Imaces oruzje,a neces imati problem zamrzavanja.
Druga mogucnost je da resetujes vrijeme na racunaru,i kad dobijes obavjestenje o provjeri vremena preko internet servera kliknes `yes`,ali nije sigurno da ce funkcionisati.
Treca mogucnost je da poslusas goran27 - skines normalnog pirata i igras bez glavobolja.
:: :: Ta verzija Lare koju imas i koja se kopira na hard je neka trial verzija i posle izvesnog vremena nece da funkcionise.Cak ti ni krek ne pomaze jer cim predjes prvi nivo igra blokira,a i save game ti nece raditi.Moras da nabavis verziju igre koja se instalira,ja je imam i sve funkcionise normalno.Pozdrav :: ::
Upravo tako. Ja sam skinuo HATREDovu verziju i radi k`o luda. Plus je doteranija od one preview verzije, jer vise nema potrebe da na nekim `zamkama` skocis TACNO U DELIC SEKUNDE (mislim na egipat i stub o koji lupa kamena zamka) da bi je prosao. Preporuka.
:: :: legend,anniversary i underworld sam presao sad bi jos neku ali ne znam naslove da budem iskren? :: :: Tomb Raider (1996) • Tomb Raider II (1997) • Tomb Raider III (1998) • The Last Revelation (1999) • Chronicles (2000) • The Angel of Darkness (2003) • Legend (2006) • Anniversary (2007) •Underworld (2008)
ok hvala,mnogo ste mi pomogli!ja sam inace veliki obozavatelj FPS igrica u modernom ratovanju ali toga za sad nema,pa da se bacim malo skakanje i trazenje ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.