Kraj dreamfall-a me je ubio u pojam, ceo taj dan kada sam presao igru sam ko slogiran, jako snazna prica, i bas mi drago da ce da konacno urade nastava\nastavke.
A Syberia je naravno odlicna, ali najbolje avanture su mi The Dig, Beneath a steel sky i Runaway 1. Ali opet stvar ukusa, ali ono u cemu Syberia uspeva veoma dobro je da izazove jak emotivni odgovor igraca na igru, a tako nesto sam i doziveo dok sam igrao To the moon - ko moze da prezivi retro grafiku nauzivace se u igri.
Elem, ono sto je zaista tuzno da je ovo zanr u izumiranju i da stvarno maestralne avanture sve redje izlaze i da bi 80% igraca radije odigralo neku bezumnu pucacinu nego se dohvatilo neke avanture i malo napreglo vijuge.
Nema danas mnogo upečatljivih igara, poslednja koja je ostavila jak utisak fabulom radnje, što bi rekla Vendi, je bila Dragon Age Origins, osobito onaj deo kad ideš u deep roads kod patuljaka, mučna rabota. I što sam baš bio neobično raspoložen da prikoljem Handsome Jack-a nakon što je preminuo jedan od prominentnih likova iz prvog Borderlands-a, jedan od boljih negativaca u poslednje vreme.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.