MOH - Warfighter - taman sam se ponadao da cu imati razloga...
STRANA 1 OD 1
tortojed
MOH - Warfighter - taman sam se ponadao da cu imati razloga...
31.10.2012. 15:55
T49367
status: user broj poruka: 10997
za kupovinu brže karte, kad, Warfighter se vrti na 59/60 fps (preko 80fps u peak-u, kada iskljucim sinhronizaciju sa refresh frequency), 1600x900, sva podesavanja na ``high``! Dogrevacu se i ove zime na GTX470, izgleda
Nisi nam rekao koja setovanja koristis.. Meti ti sve to na ULTRA i..i..i.. znas sta jos.. VREME je da menjas monitor,hebo graficku kartu.. Uzmi ti Dell 2412m pa da vidis sta je uzitak na vecoj povrsini..Odavno je standard 1080p. OndaK ces videti da ti se posle toga smesi i jedan powerful Kepler .
Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
@Tristram: kolega, nismo te nikada videli razgacenog, tako da ne
31.10.2012. 19:29
mozemo da sudimo o tome da li si blizi Dzeremiju ili Slobi (neke nezadovoljene Pravde Šocike tvrde da je Slobin vršnjak bio, tu negde, oko 2 centima). @Dragot: stvar ukusa (sklonosti?). Za sada pimecujem da je sacuvana ona koncepcija kretanja po ``terenu`` koja je karakterisala prosli MOH a koji je ubedljivo bolji od istog u BF3 (ponavljam: stvar ukusa). Probijanje kroz neprijateljske redove, ako dozvoljavas da se tako izrazim, ubedljivije je ovde (poredjenja radi: najneubedljiviji su, u tom pogledu, COD4 (svaka cast Kapetanu Prajsu, svaka cast duhovitosti dosetki koje prosipa kroz igru, ali Kapetan ponekadi vise lici na Komandanta Marka nego na savremenog hi-tech borca ) i COD5 (World at war, ono sas Japanci i Rusi, WWII).
@Sky: novije pucacine (zarad dobijanja sto viseg fps-a) igram u 1440x800 do1600x900. Monitor je 22`` (Samsung 2250) ali uvek sa ukljucenim AA i AF (medium do max values) i POTUNO sam zadovoljan slikom. U 1920x108 se igram tamo gde mi je bitan kvalitet tekstura - simulatori voznje i flight simulatori (Ridge Racer Unbounded, H.A.W.X itd.)
Kod mene nema kompromisa a i oko mi je osetljivo na bilo kakav sum u kvalitetu prikaza. Znaci maksimalna rezolucija,maksimalni detalji,peglanje sa filterima + profi monitor i velika dijagonala.. Za sad 27` mi zavrsava potrebe mada u skorijoj buducnosti se stelim za jedan 30` Dell i ako nemam neke realne potrebe zelim da uzivam u blagodetima hardvera i samim mogucnostima a prikaz ,kvalitet slike je meni od visokog znacaja!Sto veca dijagonala,jaci utisak..
Ok.Imas svoj standard ali smatram da gresis sto bezis od toga da monitor ipak mnogo donosi pogotovu tehnologije poput IPS sa cime ne moze nista da se poredi sto je bazirano na TN matrici!Ni blizu..Koliko god da su usavrsili TN! Dell koji sam ti predlozio je em jeftin em mnogo pruza..
Intel 3930K@4.7 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Mushkin Redline 16 GB/MSI GTX680 Lightning/MSI GTX 660 Ti PE/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Kada vec pominjete monitore, da ja tebe pitam nesto? Zasto ovde pominjemo obican prosek, zasto se niko ne raspituje o vrhunskim stvarcicama i gde to kupiti? Samo cu reci Eizo, pa sada ti meni reci da li imas iskustva sa ovom zajebancijom i gde ovo iskopati? :)))
@Sky: Nema sumnje da je dijagonala+rezolucija=zakon. Samo,
31.10.2012. 19:42
kako kazu Crvenkapice: plitak mi je budjelar da ispratim ``beskompromisnost``. Nista, Radovan Treci rece: Rumenka, kada budem menjao zeni ime, menjacu celu zenu!
Evo nam se iza brda valja posat zvana UHD (4K) standard. To ce moci da lozi samo neka buduca generacija karti (verovatno ni GTX7xx tome nece dohakati)...
Dell koji pominjemo je budzetni IPS monitor ali itekako druga dimenzija u odnosu na bilo koji TN. Pa necu valjda da mu predlazem monitore od 1000+ eur Predlozio sam upravo nesto sto dosta nudi za novac koji je pristupacan vecini.
Eizo ,hm..Nije ni on vrh ,sve zavisi za koje potrebe je sta nameno.. U Srbiji je slabo zastupljen,na zapadu vec mozes da ga uzmes laganice.. Videh,probah,odustah..Skupa spravica i kosta mnogo vise nego sto vredi.. To imam da ti kazem,nista vise..
Kad prodjes sveta sve ce ti se samo kasti..Samo vezi vilicu i ponesi maramice jer ce suze same da teku :)
@tortojed
Ebem li ga,taj monitor koji sam ti ja predlozio je jeftiniji od nekog tamo Keplera na koji se stelis Ako bi imao za novu kartu onda si taman na pravom putu da uzmes monitor ..Jedino ako tu prodajes pa dodajes za novu..OndaK ok..
UHD.. Pozdravljam nove standarde i svakako ogroman skok u prikazu.. Samo,skupo je to sve i nije za nas smrtnike.. Koliko me secanje sluzi to je sad implementirano na LCD TV-e ..Jos nije doslo na desktop varijantu za kompjutere ,monitore..
Od boljeg postoji bolje i sve tako u krug..Ne postoji beskompromisni kvalitet.. Znaci reci ti nama koliko ti ulazes parica pa cemo mi pricati o soluciji sta je za tebe `najbolje` za gaming.. Mozda i ubodes neku pro srednju klasu ko zna a mozda ti se i posreci pa ispod ruke dobijes visoku pro klasu ..
P.S.I Eizo nije namenjen za gaming .. Drugo monitor kad kupujes moras biti upoznat sa tehnologijom pocev od panela,preko celog interfejsa,procesora zasluzan za reprodukciju slike i sl..
Imas recimo SmugSmug sa PLS tehnologijom,pogledaj mu cenu Nema filozofije jer je tematika opsirna ...
@tortojed Ma naigracemo se mi jos na HD rezoluciji dok te UHD zazive..Nema zime za nas
Konkretno ovaj model: http://goo.gl/TAwpw Sve je to super, rezolucija, panel, dijagonala... Ali, on i dalje nije 100/120hz-a Pa koliko ja to moram da platim monitor recimo 24` ips 16:10 1440p 100/120hz-a ??? Jel postoji ovo sto ja hocu, ili sam previse zahtevan?
E sad mozemo da pricamo.. Znaci postavio si standard po svom ukusu. Licno ja ne volim 16:9 odnos i na 27` smatram da je rezolucija prevelika.. Moze i Daum da ti posvedoci,imao je taj monitor..
100/120Hz-a ne znam koliko ti znaci iskreno..Ja nisam video neke razlike a napucani hz monitori su uglavnom bazirani na TN panelu koji je opet qrac za bilo koji PVA ili IPS ..
16:10 po meni a da imas odredjen kvalitet ,odlican odnos rezolucije i dijagonale.. U2410 a stize i `budzetna` verzija U2713HM 27` IPS matrica..
Za mene licno postoje samo dva modela koja bi uzeo,jedan imam i drugi je sledeci :)
Kakva igra godine kad cod jos nije izasao???Druga stvar ni BF3 i BF77 nikad nece biti Call of Duty,bar meni.Cod je Cod.Nisam probao BF3 multy a kanim se da kupim a single sam probao i nesto mi tu ne lezi,nznm jednostavno to nije to.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 12gb ddr3 (Patriot Viper 3 Black 2x4gb + KHX 2x2gb) Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb+ Hitachi 1TB Sata 3 Logitech G 105 Steel Series Sen
:: Kakva crna igra godine. Samo još jedan neinovativni COD klon.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.