Jeste da izlaze, ali nije ni sve bas tako kvalitetno. Mada posle bljuvotine koja se zove The Run nfs moze samo na bolje da ide :) A i Criterion je solidan developer, tako da se moze desiti da ovo bude veoma dobar naslov, ukoliko EA nije previse umesao prste.
Nisi citao o igri, bice sranje obicno trkacko, nema tuniranja automobila, sve izbacise, samo trke..... ovo nece da ugleda download kod mene u listi, uzecu od nekog da povozim malko :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Jeste da izlaze, ali nije ni sve bas tako kvalitetno :: Mada posle bljuvotine koja se zove The Run nfs moze samo na bolje da ide :) A i Criterion je solidan developer, tako da se moze desiti da ovo bude veoma dobar naslov, ukoliko EA nije previse umesao prste :: ::
Na YT klipovima mi dobro izgleda, nadam se samo da ce i sam gameplay biti makar zabavan, prvi MW mi je bio odlican u svoje vreme. A stvarno steta sto svakim novim delom ima sve manje i manje modifikacija, balavio bi da najave nekog pravog naslednika Underground-a.
možda najbolji NFS od onih koje sam igrao (Hot Pursuit 2 pa nadalje). Počevsi sa Kurblonom, stvari su počele da idu silaznom putanjom, da bi kulminirale sa šitinom zvanom Ran. Krivo mije jedino što je Kodmasters odložio Grid 2 tek za sledeće leto. Nadam se da i tu neće ubaciti Kena Ciglu i ekipu da useru stvar kao sa DiRT-om.
Ja tek odvozao jednu trku. Meni je za sada u redu igra, graficki je super, auto se ne cima na kontrole kao u prethodnim delovima, vec `sporije` mota. Vise nemam sta za sada da kazem ..
Ovaj nfs sluzi za zajebanciju slican je ko nfs run ne znam sta si ocekivao mozda g silu da osecas u krivini ako cemo da pricamo o igricama nijedna nije realna pa ti samo cekaj neku realnu igricu :)
Baš na osnovu igranja prethodnih delova NFS-a od kojih je svaki novi deo bio lošiji od prethodnika (ako izuzmem Šift) nije mi teško da poverujem da je novi MW gori od Rana koji je teška kršina od igre. Jebeš dobru grafiku, ako je radnja fabule igre sranje.
Ja sam licno ocekivao mnogo bolju voznju od Run-a.Jos nisam skinuo pa ne znam.Presao sam ja i Run i sve ostale (sem Shift 2).Ovaj WRC3 nije los,ako je slicna nije to toliko lose.
Imam druga inace igra menadzer pes i nba i samo skine igricu pita me kakva je i on instalira npr za i am alive igrao je 2 nivoa i kaze sranje onda posle toga izasao dishonored isto me pita kakva je on instalira prvi nivo kaze nije los a kad je dobio one moci kaze glupostina od igrice isto pre toga instalirao ghost recon future soldier igrao 20 sekundi kaze nevidjeno sranje pre neki dan instalirao medalju casti kaze ima dosta pucnjave i izbrise a svidja mu se menadzer presao 10 sezona za sad dok ne bude izasao novi :) to su igrice sluze da se zabavis i igras a ne ako vidi moci u igrici odma sranje
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.