Naime uzeo sam danas premium i ono sto imam da kazem,cini mi se da mi radi na manje fps nego ranije?Msm na multi.
1280x1024 high detalji,aa off,af na x8,u caspian border ume da padne fps na 44,a secam se pre ispod 55 na istim detaljima nije islo,a koliko sam cuo kao bio u medjuvremenu patch koji je malo podigao fps.
Takodje stalno mi kad dizem server radi sync cloud data?Jel to normalno sad,posto ranije nije.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Koliko ti ja mogu pomoci jeste da taj cloud sync mozes u origin-u da ugasis, ako se ne snadjes javi pa cu ti ispisem postupno kako se gasi da ne trazim sad... A sto se tice fps-a nista me ne pitaj patim kao da sam kurva zatvorska... :D vapim za quadom nekim... Premium nemam pa ne znam da li nesto tu pada ili ne. Ali svasta nesto drndaju sa tim patchevima ja ne vidim nikakvu preteranu razliku, osim da su karkand mape malo zahtevnije od ovih prethodnih(posto samo do karkanda imam)
Imaš i na G2Play, ja odatle kupujem već duže vreme. Ako nećeš Premium odmah, imaš original EA key za 16 evra. Premium ti daje svih 5 DLC-ova plus tonu dodanih mapa i oružja koje dolaze sa njima.
Meni vredi i 100 evra da dam jer je igra najbolja pucačina bez premca, a i igra je moj pulen :) __________________ Scourge of PCBerza
Kako bi islo za pocetak ta od 16e pa posle da se dokupi dlc ili je jeftinije sve odmah? I da kakva kartica mi trba za placanje?
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
:: Imaš i na G2Play, ja odatle kupujem već duže vreme. Ako nećeš Premium odmah, imaš original EA key za 16 evra. Premium ti daje svih 5 DLC-ova plus tonu dodanih mapa i oružja koje dolaze sa njima :: :: Meni vredi i 100 evra da dam jer je igra najbolja pucačina bez premca, a i igra je moj pulen : :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Inace igru sam uzeo od jednog lika za 2k dinara :) Sto se tice detalja igrao sam af x8 i ispod toga ne idem,itekako vidim vrazliku vec na x4,dal je zbog male rezolucije ili sta vec,primetno mi losije izgleda kad ga iskljucim,a radi stalno na 60fps pa sta ima veze.Drzao sam detalje na medium,texture na high i sad taj mesh na high,ide 60-80fps.Ponekad padne na recimo 57-58 u bash velikom krkljancu ali uglavnom ne.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
e jbga. aj javi ako slucajno opet bude bilo. najjeftiniji key koji sam nasao do sad je za 4k ali ne daje mi se toliko para pa da me jos muzu sa po 15e za svaki dlc.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.