Prethodni deo mi je bio odlican, stvarno dinamicna i raznovrsna kampanja, sa dobrom grafikom i zvukom. Stvarno me je odusevila igra, iako se dobrom delu ljudi nije svidela.
Nadam se i verujem da ni ovaj deo nece razocarati.
meni je i dalje kad skidam u jdownloaderu limitirano na 30kb, ovako moram manuelno da downlodujem linkove preko browsera, nzm koj q je sa ovim jdownloaderom, nervira me.......
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: :: ja sam sinoc tj. preko noci sa jdownloaderom skinuo igru :: ::
ja kad sam sinoc pokrenuo jdown. prvo je zatrazio update kad se to zavrsilo ubacio sam linkove je lepo je picilo!
:: meni je i dalje kad skidam u jdownloaderu limitirano na 30kb, ovako moram manuelno da downlodujem linkove preko browsera, nzm koj q je sa ovim jdownloaderom, nervira me...... :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: ja sam sinoc tj. preko noci sa jdownloaderom skinuo igru :: :: :: ::
:: Samo ti čekaj te osakaćene verzije, posle ćeš da plačeš kad izadje patch
Nikada nisam imao problema sa `osakacenim` verzijama, svaka je radila kao podmazana... a i ne cekam nista posebno, jer mi dosta igara lezi u PC, pa MoH kad dodje na red skidace se...
Nadam se da nisi obrisao, mogu da ti dam kompatibilne linkove sa putlockera, idu pristojno. Meni se isto još sinoć skinulo s rapida.
Ili ako bi da pređeš na torent ekstraktuj to što ti se skinulo sa `keep broken files` i ubaci u folder gde krene da skida torent. Kompatibilan s tim što si skinuo ti je Limited Edition Steam-Rip MULTi7-P2P na piratebay-u, ide malo sporo al ionako nema žurbe, neće krek još.
:: su skinuli linkove sa rapida, tek sto sam 4 parta skinuo......debil :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
Sigurno su se zeznuli, jer su pod min. stavili 8Gb, sto je verovatno tu negde ako se ide custom instalacija...Za full ko zna, masuuu, pola harda, bem ti...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.