Članovi Sapphire select kluba (znači svi bivši i sadašnji vlasnici safirovih karti) mogu da učestvuju u izvlačenju i dobiju jedan od 300 kodova za BF3. Izvlačenje je region-free i prijave su do kraja oktobra, ništa nas ne košta da se prijavimo.
Ostavljam Dexteru,on je ipak takvih sklonosti i interesovanja :)
Sto se tice BF 3,ne bi bilo lose da (ponovo)dobijem,lagano cu da zamenim za CS Global Offensive ili da sacuvam i da nabavim premium(koji sam nasao za 2k dinara).
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Dobio sam BBC2 i Dirt Showdown preko tog kluba i nemam pojma šta ću sa njima da radim. Gde god okačim oglas oni ga obrišu u roku od 2 sekunde, te igre ne igram, maltene mi za bezveze stoje.
Imash na Benchmark-u u podforumu,razmena pc igara,pa okaci tamo razmenicesh valjda.
Nego jel moze meni neko da objasni sta ja treba da uradim i koliko moram da budem aktivan da bih postavio oglas u malim oglasim benchmark foruma(znaci ne benchmark oglasi,vec mali oglasi,koji su kao dostupni sirokokim masama).
Znaci proseravaju se po tom pitanju samo tako,nazalost oglasi na nasoj berzi i nisu nesto,uleti ponekad nesto dobro,ali retko.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Slazem se, ima on cudne afinitete, al` je nas pa mu oprastamo. Ja dobih flesku na nasem domacem forumu, opet bolje nego igra, bar meni, ali i ovo je lep gest od Sapphire-a. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Ostavljam Dexteru,on je ipak takvih sklonosti i interesovanja : :: :: Sto se tice BF 3,ne bi bilo lose da (ponovo)dobijem,lagano cu da zamenim za CS Global Offensive ili da sacuvam i da nabavim premium(koji sam nasao za 2k dinara) :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Nek podižem konkurenciju, veća šansa da dobije neko odavde a bolje zemljak nego neki tamo sulejman iz južnog notingema. Osim toga ako među onima koji posećuju ovaj ćumez ima deset članova SSC kraljica je muško a papa je žensko. Mislim, ne čini mi razliku da li će da učestvuje 10,000 ljudi ili 10,010 a možda karma pogura fortunu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.