Ima li neko ovu igricu posto je skoro izasla. Kakva su vam iskustva? Da li je zahtevna kao sto su najavljivali? Ajde dajte nesto o njoj posto sam veoma nestrpljiv da saznam!?!
Ja imam i Igram je ! Zahtevna BAS BAS , ima je po netu da se skine . Slika je malo mutna ali za to ima resenje . Zameni se jedan folder u igrici i nema mutila . Nego imam drugi problem od sinoc . NEMOZE DA MI UCITA SAVE , KAZE Corupt , ZASTO ??? A bas sam stigao dosta . Jel zna neko da mi resi problem ?
Kako si je skinuo sa LOKALA..... Kada sam je ja trazio danas...I juce....I niko je nema?Aj reci mi ako si ti na HUB. Koji ti nick..Pa da skinem od tebe.,...A meni je isti nick na HUB-u kao i ovde ...ZA MISAFLOYD
i ja sam poceo juce da je skidam sa HUB-a i skinuo sam nekih 3,6GB od ukupno 8GB, ali danas nece da mi se konektuje komp na hub> stalno mi izbacuje sledecu poruku:
No connection could be made because the target machine actively refused it.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.