Klinac mi traži pomenute igrice, a ja znam da će on to odigrati 5 - 6 puta i ostaviti pa nešto nemam baš volju da mu to kupujem.
Ima li neko neku verziju NFS i FIFA-e koja može da radi na laptopu sa i5 procesorom, 6gb ram-a i grafičkom gt610 sa 2gb? Operativni sistem je Win 7 Home Premium. Treba mi nešto što mogu da instaliram i obrišem pošto mu dosadi. Ja, na žalost, nemam vremena za igrice. Ne moraju biti najnovije verzije, već bilo koje, samo je bitno da rade na Win 7.
Bio bih zahvalan ako neko ima `ispravne` fajlove ( samo mi ne pominjite torrent jer to ne koristim ).
Pa pazi... Rapid se izgleda oporavio... Vukao sam full speed sve sto sam hteo ovih dana. Kada se oporavi Warez-bb pogledaj na njemu te igrice. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Iz kog razloga ne koristis torrent? Mislim da je trenutno jedini efikasan i brz nacin da se nesto preuzme. Trakeri rade odlicno...tj. uvek su radili, dok je situacija sa down serverima katastrofalna za free korisnike... Najbolje je da ukucas NFS i FIFA na tjubu i nek vidi klinac koja verzija mu se najvise svidja i pravac u kupovinu:) Mada ce se kolege gameri javiti i preporuciti nesto od tih igara.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Kao što sam rekao, za igrice nemam vremena pa ih i ne igram. Na Total TV-u ima toliko kanala i filmova da za skidanjem filmova nemam potrebe. Zato ne koristim torrent ni bilo šta slično. Jednostavno mi ne treba. Ne skidam ništa sa neta.
Ovo je izuzetna prilika jer želim da udovoljim klincu, a pošto znam da je on još uvek i suviše mali da bi ga te igrice duže držale za računarom, jednostavno mi se ne isplati da to kupujem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.