Tesko prijatelju... znao sam da ce neko reci ovakav komentar ali cinjenica je da dota,hon mogu u lock down :) inace igra je super uradjena u ostalom svako ima razlicit ukus eto BF3 nema ga ni na spisku call of duty3 ubija a samo kod nas je BF3 bolji od call of duty3 :) To je bilo malo off sa teme ali u ovom kratkom vremenu da igra koja je besplatna dosegne ovoliku popularnost ? zadat je domaci zadatak svima....
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
N00bovi i naloženi klinci, ništa drugo. Dota 2 preplavljana napaljenim rusima tako da nisu ništa gori jedni od drugih. __________________ Scourge of PCBerza
Lol je ukratko dota, bez dinajovanja, sto je po meni neshvatljivo, relativno spor gameplay, sa dotakom skill tree-ja...
Grafika na nivou Hentai rnicpo-a ili crtanog filma...
Igrica ti daje koje iteme treba da kupis, desni klik gde oces, i igra sama sve radi... Pritom stojis na lane-u i cekas last hit protiv kripova, i eventualno da te zvizne protivnik...
Kad ovo poredim sa Dotom ogromna razlika, a Hon jos daleko brzi, svuda priznat kao najteza igra po skillu i reakciji...
Da dodjes iz Lola u Dotu ili Hon, pa ti covece kripa ni level neces videti, naravno cast nubovima koji ce ti tako nesto dopustiti u startu...
Gameplay i gankovanje necu da komentarisem,to je manje vise slicna prica...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: :: Toga imas u svim igrama tako da to nije merilo ... poenta je da imas ekipu i da peglas te debile :D u ostalom imas rank :D :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G400
I meni je lol bio živa glupost, za hon već treba dosta vežbe i iskustva što me realno mrzelo da stičem jer i nisam toliki fan mobe, ni seoske ni ove kompjuterske. Jedino što hon kao igra ne trpi početnike a community još manje pa retko dočekaš kraj partije u punom sastavu.
Path of Exile trenutno ima najbolji community, sve matori diablo fanovi jer je igra previše komplikovana za casual gejmere. Uvek možeš da dobiješ odgovor na nešto što te muči i opremu koja ti fali a trguješ na poverenje, doduše verovatno će stanje malo da se promeni kad otvore igru za javnost krajem godine.
A vi dotashi i honashi ste inace opasni skilleri? Sve vas koji niste bili sposobni da vodite vise od 1 heroja sa 2 ruke tj. koji niste bili sposobni za wc3 smo zatvarali u kartonske kutije i slali za Transilvaniju da igrate dotu sa drakulinim rodjacima. A to sto su vam dote, fote i honovi propali ne znaci da treba da hejtujete lol, nego upregnite malo sivu masu pa se lolasticno edukujte, nema razloga za strah. Jeste da ce vam trebati mozda 5 godina da se ponovo naviknete na drugu igru, ali niko vam nije kriv sto ste shiposhari prve klase. XAXA
Pazi ja od tih sranja jedino sam dotu igrao ono da sam se malo potrudio, ove ostale klonove sam samo probao kratko i zavsio trajno.
Inace vise preferiram klasicno, w3 razgradnja mape i 1vs1 ili 2vs2 a dotu i te slicne modove/mape su poceli uglavnom da igraju likovi koji su bili slabi u klasicnoj razgradnji i kojima je bilo uglavnom komplikovano da vode vise od 2-3 jedinice odjednom...
Sve u svemu zna se sta je bilo prvo, a ko je samo iskopirao i nasminkao, a realno nek igra ko sta hoce.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Odigrao sam jedan game, podrao noobera mid i ostatak ekipe nekim fikom koji ima neke stule, dugacki neki stap, sta vec. Shift delete, totalno nezanimljivo, po mom misljenju.
Samo cu reci Dota 2 pa tri mesta prazno. Obzirom na to da jos uvek nije free-to-play sacekacete malo, cujemo se kad Valve sredi kapacitet servera.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
A na prozivke kako nzm da vodim vise od 1 heroja(od uglednog i redovnog clana foruma)necu ni da komentarisem. U zivotu sam odigrao vise rts igara nego sto je doticni uopste.
Idi igraj LOL,usput uzmi malo para,trebace ti za riot poene,ono kad vec mozesh budzednjem statsa na accountu preko novca da napumpas heroje,sto da ne,da dobijes i ti neku?
Ajde setnja
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Nisi ti druze ni igrao lol vec samo video igru... Prvo riot poeni se kupuju radi skina i heroja(koje mozes i normalno da uzmes kad skupis bodove ) A za rune mozes da zaboravis riot poene... Tako da prica pada u vodu .Lepo kazes ne volim igru i to je to ovako ispada da se igra koja je BESPLATNA isisa sav novac ??? ajde ....
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
Si igrao Rank sistem ? ocito nisi jel da bi doso do njega ima da giljas ili ti sistem ciscenja nubova... Za rank treba da se nabijes na 30 lvl da imas solidnu kolekciju heroja i naravno rune i masteri podesene.Kad to namestis krece klanica u rank sistemu... probaj rank ovo obicno ja i ne igram osim kad ucim sa nekim herojem prava igra je rank a to ili si lav ili nisi
U bre Džole, što toliko hejta, malo te opleo Tryndamere a onda malo Galio i već si otpisao igru kao totalni krš.
Probaj da igraš sa Lee Sin-om i onda mi kaži da li je igra za budale ili ne.
Inače lično ovo igram zato što je free to play. Dobra je da se opika po neka partija s vremena na vreme. Probao sam i Dotu i HON i nije me nešto privuklo.
Dobra je Dota, tu neću da polemišem, ali u igri gde imaš spartanca, malu klinku piromana, tigra koji liči na predatora, vukodlaka i egipatskog boga Anubisa, e to je već nešto.
Inače igre nisu copy paste. Ima mnogo razlike između LOL-a, Demigoda, Dote, Smite-a i ostalih.
Jedina stvar koja me iritira kod Dote je njihovo društvo (comunity). Naime kada spomeneš neku drugu igru oni odmah navale sa sledećim: To je igra za nubove, ta igra je za malu decu, trolove, to je za praznoglavce...
To što se vama sviđa Dota ne znači da je sada ta igra najbolja na svetu i tačka. Ako je tako, pa onda posle Command and Conquer 95 više i nisu trebale da izlaze strategije jer je ta igra u to vreme bila najbolja. Šta je onda trebalo, da se Warcraft 1 zove igra za nubove i budale.
P.S. Takođe za RIOT poene se mogu kupiti samo skinovi i heroji, ništa drugo, rune se kupuju sa IP poenima koji ne mogu da se kupe nego samo da se zarade. I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.
U lol-u mozes da pickujes jedne sedmice 7 heroja tako nesto dok ostalih tipa 40 mozes da pickujes ako iskesiras, sto povlaci balans igre, das pare dobijas, ne das pare gubis, u doti toga nema. A sto se tice skilla dota i wc su lagane igre za starcraft.
Dodatan nedostatak su kripovi u lol-u koji lice na neke tacke, kao da su deo okoline. Inace pitanje koliko ce lol jos da se drzi kada izadje dota 2 iz bete i kada blizzard izbaci svoju verziju dote.
Lol je vise igra za decu do 10 godina u odnosu na dotu 2, a dota 2 je u odnosu na starcraft igra za decu do 15 godina.
Ja licno mislim da ce se svesti na kraju Valve vs Blizzard, jer ce se verovatno ogromni broj igraca prebaciti na dotu 2.
Mislim niste ni probali igru kako treba i već je pljujete na sve strane, ja sam probao Dotu nekih par partija, nije mi se svidela ali je zato ne pljujem.
:: A na prozivke kako nzm da vodim vise od 1 heroja(od uglednog i redovnog clana foruma)necu ni da komentarisem :: U zivotu sam odigrao vise rts igara nego sto je doticni uopste :: :: Idi igraj LOL,usput uzmi malo para,trebace ti za riot poene,ono kad vec mozesh budzednjem statsa na accountu preko novca da napumpas heroje,sto da ne,da dobijes i ti neku :: :: Ajde setnj ::
Hahahaha... sta prica baja xD Nitroglicerin pod jezik pa na dotu (1).
@ Dex, potpuno si u pravu, neka igra ko sta zeli, u tome i jeste poenta. Samo sam mislio da podelim i ja svoje misljenje kada vec vecina deli (vecinom) svoja strucna misljenja po pitanju igara.
Inace se ne javljam na ovakve teme, samo jedna konstatacija. Onaj koji dogura do 30 lvl u Lol-u i na rank-edu ima preko 1500 pobjeda i vjerovatno isto toliko poraza je strucan i ima smisla za DOTU tj. WC3. Bez ikakvih problema, cak i ako je nikada nije igrao, a ima takvih. Toliko od mene.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Zavisi na kom serveru igras. EU West je daleko tezi za ranked nego EU Nordic & East. Imam accounte na oba. Ja uglavnom igram sa drugarima premade i uopsteno LoL for fun, nemam ambicije da se dokazujem ni sebi ni drugima. Glavna pozicija mi je ad carry ali igram i sve ostalo u zavisnosti sta timu treba. U normal draft tekmama sam razbijao 1800+ elo igrace u bot lane-u iako retko igram ranked i nemam taj elo, dok sam samo 1 igrao sa likom koji je 2100 elo i taj je obrisao patos sa mnom. :D
Ono sto ljudi pricaju o farmanju, last hitovanju i menjaju udarcima sa protivnikom u lane-u, sve je to u drugom planu. Prava nadmetanje i zabava krece kad krene pravi team fight 5 vs 5. Nadmudriti protivnika, pravilno se pozicionirati, iskoristiti trenutak. Igra je takva da cak i kada ste ti i tvoj tim u zaostatku - 1 team fight pravilno odigran moze da vas vrati u igru. Da ne pricamo o izboru sampiona u samom startu... Ako je neko raspolozen za normal draft/blind pick svejedno, neka se javi.
U tome i jeste fazon, sto ti od pocetka se peglas,trudis,velika je razlika,zavisno od skila,mozes da napravis da protivnik ne vidi ni kripa, ni lvl, i da na osnovu toga dobijes ogromno vodjstvo... Naravno to je samo jedan segment...
Sto se tice pegle 5v5 , apsolutno ti je isto u doti i honu , igras pola sata,sat, gubis , a onda napravis preokret kroz jednu peglu... Sve opet zavisi od timova,igraca, heroja, ma nema tu pravila....
Dota je zacela ovaj zanr kao mapa u wc3-ju, Hon je igra bazirana na Doti,samo dosta brze,bolje,lepse, i zajebanije...
Onda pored dote i hona vidis lol, koji ima svoje fazone,levelovanje i skill tree akaunta, ali sa druge strane sporiji gameplay i laksa igra,samim tim nekima se vise svidja, a nekima manje...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Zavisi na kom serveru igras. EU West je daleko tezi za ranked nego EU Nordic & East. Imam accounte na oba. Ja uglavnom igram sa drugarima premade i uopsteno LoL for fun, nemam ambicije da se dokazujem ni sebi ni drugima. Glavna pozicija mi je ad carry ali igram i sve ostalo u zavisnosti sta timu treba. U normal draft tekmama sam razbijao 1800+ elo igrace u bot lane-u iako retko igram ranked i nemam taj elo, dok sam samo 1 igrao sa likom koji je 2100 elo i taj je obrisao patos sa mnom. :D :: :: Ono sto ljudi pricaju o farmanju, last hitovanju i menjaju udarcima sa protivnikom u lane-u, sve je to u drugom planu. Prava nadmetanje i zabava krece kad krene pravi team fight 5 vs 5. Nadmudriti protivnika, pravilno se pozicionirati, iskoristiti trenutak. Igra je takva da cak i kada ste ti i tvoj tim u zaostatku - 1 team fight pravilno odigran moze da vas vrati u igru. Da ne pricamo o izboru sampiona u samom startu... Ako je neko raspolozen za normal draft/blind pick svejedno, neka se javi. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.