Lepe vesti momci i devojke, u toku je promocija na Originu i svako ko se uloguje može da dobije za dž igru ili više njih po izboru u ukupnoj vrednosti od 20$, Medal Of Honor, NFS Shift, BFBC2, Back 2 Karkand ekspanzija za BF3...
Sve što treba da se uradi je da se uloguje, odabere igra i na checkout-u ukuca promo kod OS3874XVC, nakon čega će saldo da padne na 0$ i može da se obavi `plaćanje` i dobije mejl sa serijskim brojem.
Začkoljica? Ima je. Promocija važi samo za USA i kod ne može da se unese sa drugih lokacija. To prilično smrdi, međutim... mama ima novi trik, skine se program Hotspot Shield i rekonektuje dok se ne dobije američka IP adresa, moja je bila u kaliforniji. Sporo je do zla boga i na Originu je gužva ali uspe na kraju, samo treba strpljenja. Kad se ide na `Buy` i iskoči prozorče u kojem se bira verzija igre za skidanje, čeka se i po dvadesetak minuta i deluje da ne radi ništa ali pokaže na kraju. Prilikom procedure plaćanja treba navesti adresu, zip kod i ko zna šta još što sve može da se nađe na netu za razna mesta u americi, ja, eto ako niste imali pojma živim na mirnom ranču u Alabami i gajim goveda i živinu.
Samo strpljenja i srećno
P.S. Koga ne mrzi može da pokupi sve što tamo ima, upotreba koda je ograničena na jednom po akauntu, međutim niko ne brani da ih se napravi više.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Nego, planiram da se doselim, imas li adresu i postal\zip code nekog obliznjeg ranca? Ovi origin bankari mi govore da mi nesto nije u redu sa kreditnom karticom, sramota :)
Šteta samo što nemam baš ideju šta bih probao da kupim jer sam već kupio preko Origina ono što mi je trebalo: Battlefield 3 Premium i SWTOR __________________ Scourge of PCBerza
4. A sad čekanje, zavisi od proxy-a koji si navatao ovo ume da potraje i 10-20 minuta dok ne dobiješ padajući meni sa slike, ako ispiše neki error zatvori prozorče i probaj opet, jebiga gužva je http://www.dodaj.rs/f/45/jv/2JtPY7ho/4.jpg
9. To je to, pokazaće ti serijski u sledećem prozoru a dobićeš za koji minut i mejl, još samo da skineš igru
Da budem skroz tačan, promocija ne radi baš za sve igre ali za ove dole je potvrđeno da može Dead Space Dead Space™ 2 Crysis Crysis Warhead NFS Shift [origin.com] SHIFT 2 UNLEASHED Need fro speed world ( speed boost credit included) [origin.com] Medal of Honor Littilest Pet Shop Burnout Paradise the Ultimate Collection MySims Command & Conquer™ 4 Tiberian Twilight Command & Conquer™ 3 Mass Effect™ 2 Battlefield 2 Complete Collection [origin.com] Battlefield 2142 Deluxe Edition [origin.com] Battlefield Bad Company 2 [origin.com] Battlefield Bad Company 2 Vietnam DLC [origin.com] FIFA Soccer 12 Sim City 4 Mirror`s Edge Shank 2 Spore The Saboteur Harry Potter: Deathly Hallows Part 1
:: :: Nego, planiram da se doselim, imas li adresu i postal\zip code nekog obliznjeg ranca? Ovi origin bankari mi govore da mi nesto nije u redu sa kreditnom karticom, sramota : :: ::
Ako ne radi kod može da bude da nisi na USA teritoriji, ako na gornjem tabu gde imaš log in s leve strane imaš lokalizaciju sa zastavicom onda nemaš američki IP. Takođe drugačije izgleda polje za unos koda za ostatak sveta, mora da ti bude tačno kao na onom skrinšotu što sam stavio, znači apply da bude s desne strane polja za unos a ne ispod.
Ako ti je sve isto a i dalje ne radi onda si odabrao igru za koju ne važi promocija, znam da ne radi za BF3 ekspanzije, osim Back to Karkand.
Uzeo sam sebi Medal Of Honor radi probe, sad sam malo igrao multi, sve radi po propisu. Ko voli vožnje može za multi da uzme Shift 1 i 2, to se valjda i dalje igra, ili možda onaj starter pack za NFS World.
:: stigao do unosenja OS3874XVC koda i kaze mi `Invalid promo code`?? Mozes li Rajicu jos koji kod da izbunaris free a da nije invalid :: ::
nemam nikakvu zastavicu pored log in-a, a whatismyip mi pokazuje sa sam u san francisku, jebemliga to je valjda usa :)), salu na stranu vidim sveze postove od pre sat vremena po netu da je promocija zavrsena ali nema zvanicne potrvrde od origina pa im ne verujem nesto. U svako slucaju sve sam ispravno odradio kao sto si ispisao ali i dalje mi je kod invalid. Inace izabrao sam bas NFS Shift
Jeste, gotovo je, sad sam i ja probao. E pa jebga ljudi, imali ste čitavo jutro da se pograbite, još uvek je moglo da se uzme kad sam jutros pisao uputstvo. Bilo bi dobro i ja ranije da sam saznao al šta da se radi.
:: nemam nikakvu zastavicu pored log in-a, a whatismyip mi pokazuje sa sam u san francisku, jebemliga to je valjda usa :)), salu na stranu vidim sveze postove od pre sat vremena po netu da je promocija zavrsena ali nema zvanicne potrvrde od origina pa im ne verujem nesto. U svako slucaju sve sam ispravno odradio kao sto si ispisao ali i dalje mi je kod invali :: ::
bitno je da sam sad naucio da koristim ove kodove za popuste, znao sam da postoje ali nisam imao pojma kako se dobijaju, a sad nadjoh brdo kodova od po netu od 5,10,15,30,50% i jedan od 70% popusta koji sam probao i radi za divno cudo tako da mi je cena sa 19.99$ spala na 5.99$ aktivacijom tog koda ali dzaba kad nemam karticu da platim. Zackoljica je sa ovim kodovima sto ih ima u izobilju free da su svi samo sa forom popusta(znaci da mora bar neki kes originu da ostavis) ali nigde nema kod one novcane vrste u odredjenom iznosu sto si ti nasao, jbg ako neko nesto pronadje slicno nek postuje u ovoj temi pa da mu posaljemo po kilo rakije.....
Oni koji su uradili onu anketu koja je davala kod koji nam je dobri Raic ostavio ovde, stigao je mail sa novim kodom i izvinjenjem zato sto su prekinuli promociju, koji moze da se iskoristi u naredna 3 dana. Rekoh da javim, mozda neko ne gleda mail.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.