Naime skinem patch,tamo direktno iz igre,iz information pa data pack update i kao instalira. Restart igre jok,znaci smesno,kao instaliralo a nista se ne dogadja i dalje stoji version 1.00,WTF?
Da se bakcem sa ovim ili (ako je neko probao )da skinem kao covek Pesedit 2013 2.0 patch koji je izbacen valjda juce?Msm da li radi posto 1.0 verzija pes edita nije htela.
Radi se o Reloaded verziji igre.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Nadam se da ce i srediti problem sa stuteringom na amd grafikama. I da j boze da radi,posto koliko sam izvalio sa ovom reloaded verzijom igre ne radi nista.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Sredice se kad kupiš nvidiu :-) Sala mala,morao sam,to je bilo jače od mene.Uvek amd i suttering,Msm do kada više???
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,31v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Aerocool Strike X Adva
:: Nadam se da ce i srediti problem sa stuteringom na amd grafikama :: I da j boze da radi,posto koliko sam izvalio sa ovom reloaded verzijom igre ne radi nista :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
hahha, pa ja faulove uopste skoro i ne stignem da napravim, zute kartone ponekad dobijem, nisi igrao fifa 12-13 da vidis sta su jebeni kartoni, ili kao pichice protivnicki igraci padaju u 16 kad ih pipnes samo i sudija odma se vata za karton i svira penal
@djuroue oduvek igra ima problem sa AMD grafikom, i taj mali micro stuttering, mada naviko sam se ne smeta toliko....
Reloaded verzija igre radi odlicno kod mene bez patcha, mada zasto nema recimo nemacke lige i jos nekih klubova nem pojma, glupost.......
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Nakon ovog patcha nema vise kise faulova i zutih kartona, a i cini mi se da je i sama igra za nijansu laks :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.