Evo jedne moje šampionske vožnje iz Dirta 3, ko voli reli, mislim da se neće razočarati :) Najbrži na svetu, lično i personalno, na tastaturi, dakle - ne na volanu/joypadu...
Odlicna voznja. Elem, ova igra izgleda kao CMR dok nije postao DiRT, ako je tako, bice zabave za zimske dane. Mada, po meni je CMR 2 i dalje neprevazidjena igra. :)
@vrebac, dasta ce nego da radi. Sve zavisi kako podesis, ali na nekim normalnim podesavanjima ce itekako lepo moci da se igra. Dobra je to karta jos uvek,svidjalo se to nekom ATIjevcu koji ima kartu od 300E ili ne:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ako je bilo upućeno meni - hvala : :: 15 godina igranja svih mogućih reli simulacija, počev od Colin McRae 1.. :: Po :: :: :: :: Bem ti krv... Svaka cast :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
System requirements: Minimum: -OS: Windows ® XP ™ SP2, Windows ® Vista ™ or Windows ® 7 -CPU: Intel ™ 2.4 GHz or equivalent -VIDEO: NVIDIA ® Geforce 6600 or ATI ® X1600 or higher (requires support for Pixel Shader
3.0) with a minimum of 512MB of memory. -RAM: 1 GB -SOUND: Sound card compatible with DirectX 9.0.
Recommended: -OS: Windows ® XP ™ SP2, Windows ® Vista ™ or Windows ® 7 -CPU: Intel ™ Core 2 Duo / AMD ™ Athlon 64 X2 or higher -VIDEO: NVIDIA ® GeForce ™ 8800 series or higher, ATI ® Radeon ™ HD4850 or higher (requires
support for Pixel Shader 3.0) with a minimum of 512MB of memory -RAM: 2 GB for Windows ® XP ™, 3 GB for Windows ® Vista ™ or 4 GB for Windows ® 7 -SOUND: Sound card compatible with DirectX 9.0c
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Igra nije ispolirana kao dirt, niti je grafika cutting edge, sto se kaze, ali osim toga igra je sasvim ok, i par staza koje sam odvozio su bas dobro odradjene. Jedna je bila duga oko 6km i prepuna ostrih krivina, tako da je maksimalna brzina vecinu vremena bila oko 50,dakle onako fino izazovna staza, sto je po meni mnogo zanimljivije od jurenja maksimalnom brzinom. Deluje mi da ce mi se igra dugo zadrzati na kompu.
Ili sa ArenaBG... Normalno sve radi... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
WRC 3 has stopped working! konstantno dobijam ovu poruku sa vec tri razlicite instalacije a da bude jos zagonetnije demo je radio bez problema probao cak i da iskopiram engine.dll i launcher.dll iz demo-a u pravu instalaciju i opet nista tako da nista od moje voznje :(
e moram da probam da stignem to vreme ili da ga prestignem(manje veroatno) jer sam na svim skoro trkama imao golden i max poena :)
Inace Dirt 3 je nemoguce igrati na volanu zbog odziva cini mi se, probao i FAILOVAO uvek :(
A ovu igru kupujem :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: To se čekalo : :: :: Evo jedne moje šampionske vožnje iz Dirta 3, ko voli reli, mislim da se neće razočarati :) Najbrži na svetu, lično i personalno, na tastaturi, dakle - ne na volanu/joypadu.. :: :: https://www.youtube.com/watch?v=eMAxWJMn0U :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.