Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
WoW game client download
STRANA 1 OD 1
repsi WoW game client download 11.10.2012. 11:04 T48024

status: user
broj poruka: 1276
eto nakon 4-5 godina ne igranja ovog naslova, malo bi bacio koju madjiju pa me interesuje dal bi mi neko mogao ponuditi download link za full igru? Moram kupiti pandarijum i ostale expanzije ali bi pre svega skinuo komplet igru koja sigurno tezhi nekih 10tak gb-a u ovom trenutku...

`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.`
Mario Andretti
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @repsi 11.10.2012. 13:40 #446946

broj poruka: 17093
Mani se droge, izaberi pravi zivot...

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Kakvih crnih 10gb 11.10.2012. 14:00 #446950

broj poruka: 6875
Poslednji patch sto sam ja gledao bilo je 22gb :)A bilo je nekoliko patcheva posle toga.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

philaemos ... 11.10.2012. 14:23 #446965

broj poruka: 2743
Uloguj se na svoj BattleNet account i imas opciju da skines client.

Sto kaze Dex, batali to.
Ja sam poslednji put kupio Kataklizmu kada se pojavila, uplatio 2 meseca igranja, igrao mozda 15-20 dana i batalio skroz. Od onda vise ne igram.

ilicstefan Ma mani se te izbljuvotine 11.10.2012. 17:46 #447009

broj poruka: 1577
Skinuo sam, upalio, igrao jedno 30-ak minuta, video da je cela igra zasnovana na `idi i donesi` zadacima ili `idi i ubij to i to`. Kod onih pljačkanja (raid) je u suštini obično grajndovanje, mlatiš gomilu nekih akrepa kojima upravlja veštačka inteligencija.

U tih 30 minuta mi je toliko toga bolo oči da mi se jednostavno smučila igra. Palo je brisanje. I dalje mi nije jasno kako nekome onaj grajnd fest može da bude najbolja igra na svetu. Ono je tako mizerno i bedno odrađeno.

Možda nije uredu da sudim o celoj igri na osnovu 30 minuta igranja, ali ja nisam našao ni jednu pozitivnu stranu, samo sam nalazio mane, počev od prastare grafike, jadnih tekstura, očajnog dizajna, priča i ne postoji, zadatke je smišljao predškolac, moraš da imaš 20 prstiju na jednoj ruci kako bi igrao normalno osim ako nisi neka mašina koja može 5 dugmeta u jednoj sekundi da pritisne. Sve u svemu KRŠINA NEOPEVANA.

Što se skidanja tiče samo idi na njihov sajt i skini klijent koji će sve da ti to instalira kako treba. Mislim da može i odmah da se igra, treba da se skine par gigabajta i onda možeš da igraš igru a u pozadini se skida ostatak igre.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

repsi re 11.10.2012. 18:09 #447012

broj poruka: 1276
uspeo sam preko battlenet-a skinuti, u pocetku sam se malo gubio pa sam zato zatrazio pomoc ovde..

igra jeste postala retard friendly, ali ja to gledam drugacije.. kao stari okoreli wowash drugaciji pristup imam celoj igri i potpuno razumem tvoju frustraciju Ilicstefane. Planirao sam raditi malo 10 man hc raidovanje a ovo ostalo me ni ne zanima...
Da si igrao vanilu ili tbc video bi koliko je igra zapravo bila zanimljiva... fightovi sa Lady Vashj/Kael`thas, kasnije BT (pre nerfa), a da ne govorim o MC, aq20/40..

`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.`
Mario Andretti

philaemos ... 11.10.2012. 21:34 #447043

broj poruka: 2743
@ilicstefan
Igra je imala super grafiku u vreme kada je dizajnirana i pustena u promet, samo mislim da ni sam Blizzard nije ocekivao toliku popularnost igre, zato unaprednjenje u novom grafickom okruzenju nije lako izvesti a da ne bude lose po stare igrace. To je razlog zasto je grafika ostala primitivna.
Drugo, nisi igrao neki masivniji PvP ili 25 man raid (ili neki davno ukinuti 40-man raid), u tom slucaju je stucala i moja Radeon 5850 klokovana na 950MHz, zamisli jos grafiku da je nesto tipa Crysis, pa imao bi 5fps i sa GTX660TI.

Ali slazem se da je igra izgubila svoju car, jer je sada dosta laka i po meni vec sve vidjeno samo spakovanu malo drugacije.

@repsi - kolega stari wowash
WoW je po meni ubedljivo najbolji bio u vreme TBC-a.
BT, Hyal, TK, SSC, Karazhan, leteci mountovi, BElfovi, Outland,...
Mada i WotLK mi je bio zanimljiv, najvise zbog Arthasa, DK-ova i novog okruzenja.
Ali posle toga... smor...

Tristram Re: 11.10.2012. 22:19 #447046

broj poruka: 1872
Verovatno je fora bila u tome što je Blizard putem WoW-a prvi predstavio jedno lako svarljivo mmo iskustvo za široke narodne mase, to je bilo nešto sveže i novo i eto ti. Posle je išlo po inerciji, ljudi naviknu na neku formu i posle im ne valja ništa što nije kao to, WoW je u mmo svetu isto što i Counter u svetu pucačina. Probao sam jedno vreme da igram pa se zapitao jebote ima li ovo neku poentu, početak je davež, posle znaš šta očekuješ a put do tamo nije ni najmanje zanimljiv, lore iz warcrafta su vremenom uspeli dibidus da useru a skil sistem i mogućnosti u razvoju avatara su u najboljem slučaju rudimentarni.

Da ne pominjemo kako je ovaj naslov upropastio jedno od najvećih imena u istoriji igara, na Diablu 3 iz aviona se vidi da je delo tvoraca WoW-a i svi znamo kako je ispao, a Starcraft 2 je odmeren na kašičicu i svaki deo se krajnje jajarski plasira kao ful igra.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs