@svi Gde moze da se nadje najjeftinija download verzija Fife 13 bez kutije? Pored niske cene bitno mi je i da kupovinu obavim u nekoj proverenoj online prodavnici jer sam do sada kupovao originale samo u game-s-u.
Poceli su neverovatnom brzinom da izbacuju avanturisticke igre a uskoro ce ih biti jos vise kada krenu da izlaze one koje su finansirane na Kickstarteru. Jedva cekam da se sledece godine pojave nove igre od Double Fine Adventure (Day Of The Tentacle, Monkey Island...) i Revolution Software (Broken Sword serijal).
Da li je neko od vas kupovao u nekoj online prodavnici Battlefield, COD: Modern Warfare, Borderlands, PES...? Nadam se da ce me neko posavetovati pre nego sto tema ode u zaborav. Nemam nameru da dam 5500din jednoj od dve specializovane prodavnice za prodaju igara u Beogradu.
Idi na G2Play, imaš BF3 za 16 evra samo. Jedno 10 igara sam kupio preko njih bez ikakvih problema a imaš i popuste što više budeš kupovao. Kakav crni raspali COD :D
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
I mene zanima! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Jer neko probao Sherlocka ? :: Dali da kupujem ili ne ? :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Ja je kupih sa Partis.si + neki fix sa wbb-a. Krenuo sam ,radi o.k. ali to je neka point and click avantura. Sad hebem li ga ne znam sta da ti kazem tek sam poceo.
Dugo nisam odigrao neku dobru point & click avanturu... Nadam se da je ova dobra... Kupujem je... Malo se tegli, ali nema veze.
Hvala za info! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
E da... Za sta je taj fix sto si skunuo sa wbb? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
@vladats i mkukic Napisite utiske o igri u ovoj temi ako vam nije tesko. Sinoc sam poceo da igram za sada vrlo dobru avanturu koja se zove Deponia tako da necu uskoro nabaviti Sherlocka. Izgleda da je igra dobra jer je cak i na Gamespotu dobila dobru ocenu a na tom sajtu su sve avanture lose ocenjene.
Fix je vezan za HDMI priklucak. Valjda je pravila igrica bagove ko je imao HDMI i jos neke sitnice. Ja sam na drugoj fazi u crkvi ispitujem nekog svestenika o ubistvu biskupa. Inace igra koliko je imala tesku zastitu [ Star Force 5.7 ]mislio sam da je remek delo. Malo cu da se zezam sa njom jer mi sutra-prekosutra izlazi Dishonored. Ne znam sta vise reci o ovoj igrici blaga 5-ca na skali od 10. Toliko.
na gamespot isto je u 99% kao 12ca, sto je dobro, mada mora vidim dal napravise da ne crashuje karijera i da li su poboljsali skaute, onaj na review kaze da jesu.....
Inace privikao sam se na PES 13 dobar je nije los.....
Inace se tako userski poklopilo da sam juce obrnuo fifa 12, a danas izasao Reloaded fifa 13 :))
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Ubih se dok nisam instalirao nije htelo da pokrene instalaciju ako se otpakuje preko winrara i startuje installer kao svaka druga igra nego na kraju sam skontao da posto poto mora da se mountuje preko daemon toola kojeg izbegavam ... 2 puta sam dlovo misleci da je torrent nesto zsro :(
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.