Trenutno znam samo za ove dve a ako bi uskoro stigao Rayman Legends sa Wii U (nije logicka platforam) onda bi to bila puna kapa za ljubitelje ovog tipa igara. Tesko je ocekivati da ce Shadow Complex izaci za pc jer je igra napravljena 2009 god.
Pocetkom sledece godine stize The Cave nova logicka platforma (avantura) od Rona Gilberta (Monkey Island, Day of the Tentacle, DeathSpank...) koja mi lici na Trine.
Nekako me dosta podseća na Splinter Cell Chaos Theory, šunjanje, razbijanje svetla, sakrivanje tela. Baš je lepo napravljena.
Probao sam i Shank koji je pravila ista firma, svideo mi se šmek igre, ali mi se nije svidelo što je igra samo puko mlaćenje dugmića. Ovi iz KLEI kao da su me čuli i napravili igru.
PS Trebalo bi da vidite onu baljezgariju koju je napisao neki krelac na Gamespot-u. Dao igri 8.5 a igra je po meni daleko kvalitetnija od bilo kojeg Call Of Duty-a koji redovno dobija 9.0
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.