Traje kolko oćeš, glavnu liniju questova pređeš za desetak sati a ako oćeš da obiđeš svaki ćošak i uradiš sve i dvesta možeš da prešišaš.
Jedna od retkih kvalitetnih igara poslednjih godina napravljena ne isključivo sa zgrtanjem para na brzaka u vidu. Obavezno stavi par modova kao što je SkyUI da olakšaš sebi život.
I ima dosta besplatnih modova. Obavezno skini Midas Magic mod, lik je objasnio u Oblivionu a i u Skyrim-u sa svojim modom. U Oblivionu si cak mogao da prizoves leteci cilim i da letis na njemu svuda po mapi. xD br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Igra je prosto fenomenalna. Glavnu priču možeš da pređeš, kao što kolega reče, za 10ak sati ali onda igra nema tu draž kad radiš i sa sporednim misijama.
ASUS P7P55D-E PRO + i7 860 8Gb KINGSTON 1600MHz DDR3 HyperX KINGSTON 120Gb SSD SATA600 HyperX + 1Tb WD Black SAPPHIRE 5770 1GB GDDR5 VaporX 750W CORSAIR 750HX M COOLER MASTER Stacker 830 LOGITECH MX Air + Alto Cordless SAMSUNG P2370
Meni je Skyrim bio dobar do nekog 12-14 lvl dok nisam nasao red Eagle Sword otad je igra skroz dosadna jer se ni oko koga ne mogu namuciti, ako budzis alchemy da pravis pare dzabe ti potion od 2000-3000 zlatnika kad nemas gde da ga prodas (niko nema vise u kasi od 750), isto vazi i za Smithing... Iteme koje nadjes (ili napravis) takodjde nemozes da prodas po punoj ceni ... Verovatno ima modovi koji ovo resavaju ali da ga jebem ima ih milion i ja nemam vremena da se mlatim i oko toga jos Ali najveci deal breaker su bugovi i glitchevi u samom questu gde ti je jedini lek guglanje i nalazenje tacnog koda koji moras da ukucas u konzolu da bi nastavio dalje, inace pomoci nema. Nije losa igra, ogromna je. volim takve igre koje te pozivaju na istrazivanje, obisao sam ceo Skyrim uzduz i popreko (ja ga cenim 80-90%) dosao do 50+lvl i smucilo mi se vise da kucam sifre u konzoli i zajebao sam...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.