Ako volite da igrate igre kao sto su Oddworld: Abe`s Oddysee i Limbo onda ce vas obradovati vest da krajem meseca izlazi Deadlight za PC. Igru je napravio Tequila Works pa na njihovom sajtu mozete da se vise informisete ako vam igra deluje zanimljivo. Dobro je da posle Shadow Comlex i Rayman Legends jos jedna platforma nece zaobici PC.
28.09.2012 STEAM! Deadlight arrives on Steam just in time for Halloween, with a dedicated version for PC including improved graphics, a new nightmare mode and the full OST. Join the Deadlight fans crew on PC on October 25th.
Nikada nisam igrao taj Oddworld, ali, imao sam neki windows plus pack za winxp ja mislim... e, tu se instalirao Munch iz Oddworlda kao grafika za Windows Media Player, i skakutao je u ritmu muzike... ludilo jedno, deca su ga volela samo tako, a onda je sve više i više imao problema sa grafičkim drajverima pri čemu je pozadina ostajala a Munch nestajao. Tako sam ga i ukinuo.. sad ću baš da vidim ima li tako nešto za džabaka da se skine opet.
Deadlight je izasao pocetkom avgusta samo za xbox i tada nije bio planiran za PC. Nadam se da ce slicnu sudbinu da dozivi igra Mark of the Ninja koju su pravili tvorci Shanka. @Dexter Obavezno odgledaj Mark of the Ninja review jer je po meni igra vise logicka i sunjalica za razliku od Shanka. IGN Reviews : Mark of the Ninja Video Review http://www.youtube.com/watch?v=hbDvYP0wGpI
ne treba emu za ejba. Koliko znam svi delovi mogu i na pc-ju cak i poslednja dva su konvertovana, ove ili prosle godine, ali igrati ih bez gamepada je suludo.
Šta će vam emulator kad PC verzija Abe-a šljaka dobro. Čak je izašla u GoodOldGames verziji za moderne mašine, sva tri dela tačnije mada bih preskočio zadnji 3D je nije taj tip igre.
Prva dva dela sam igrao kada su se pojavili i idalje imaju posebno mesto u mom gamerskom srcu. __________________ Scourge of PCBerza
Deadlight PC screens and minimum system specifications released
Deadlight is out on Steam next week, and today, Tequila Works has released the minimum PC specs, the first PC screenshots noting the game’s improved graphics, a new nightmare mode.
Minimum system specifications for the PC version as follows:
OS Version:Windows XP SP3 / Windows Vista Processor : 2.0+ Ghz Memory : 2 GB Graphics : Shader model 3.0 support, DirectX version : 9.0c Network : Broadband internet connection Disk Space : 5GB Sound card : DirectX 9 compatible sound card
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.