Samo proklinjacesh dan kada si se rodio,ako pogresis u namestanju kontrola :)
Nego kakav komp imash,za igre sa emulatora najveci deo radi cpu.
Nzm sad kakva je situacija(koja je verzija dolphina)sa optimzacijom,ali neke igre meni na phenom II x4 955 nisu mogle na konstatnih 60fps,konkretno donkey kong se vrteo na nekih 50,super mario galaxy padalo i 45fps,sto je opet igrivo itekako a i da se razumemo ovaj phenom nije bash sad neki cpu.
Sto se tice igara koje bih preporucio : Super Mario Bros Wii Donkey Kong Wario Land Super Mario Galaxy 1 i 2 Mario Kart Super Paper Mario ....
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Sve igre mogu da se igraju sa dzojpedom, samo da lepo podesis kontrole a videces i sam kad to budes radio da su jako konfuzno to napravili, ali ako se udubis bice to ok.
na joypad sam i mislio @djokosrb imam q6600@3.ghz i 6850, ok mi radi MGS twin snake, a resident evil sam vec igrao, koji je dobro radio Za donkey kong sam pitao koji da igram posto sam video da neke verzije imaju movement poteze u toku igru...
Može da se namesti bez problema ali i nije osobito intuitivno, ideš pod wiimote configuration pa pod 1 imaš emulated wiimote pa config i onda namestiš ovako, lakše je da vidiš na slici: http://www.dodaj.rs/f/g/OA/NMKDXrw/screen1.jpg Zgodno je da imaš emulaciju daljinskog pomoću miša za neke igre ali možeš i to da skloniš ako ti bude smetalo. Bitno je da ti pod Extension stoji `Classic`, onda tu nameštaš komande kakve bi bile na klasičnom kontroleru, bilo na tastaturi bilo na gamepadu. http://www.dodaj.rs/f/2R/10b/3HS9oDkZ/screen2.jpg
Ima dobrih igara, xenoblade chronicles, zelda, mario kart, metroid other M...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.