Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
COD MW3
STRANA 1 OD 1
Plamen COD MW3 22.09.2012. 14:16 T47726

status: user
broj poruka: 2836
Instalirao sam malo pre igricu. Slika je grozna, kao neke sitne kockice, mnogo je losija nego na prethodnim. Jel je tako i kod vas? Inace menjao sam podesavanja, rez je 1280x1024, HIGH sve, sync frame na ON, AA na 2X, takodje sam i probao sync na off i AA, ista situacija, nista ne menja sliku. Da li je takva igrica ili je problem u verziji, ili necemu drugom? inace kartica je 9600gt + E7xxx... da nije mozda do drajvera ? posto je od pre 5-6 meseci.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 22.09.2012. 15:10 #443224

broj poruka: 3008
treba ti proper lek (inace ce da ti frejmrejt stoji zakucan na oko 30), i imas kod rezolucije jos jednu opciju koja treba da stoji na NATIVE ako me pamcenje dobro sluzi, ne secam se tacno naziva.
stalex011 re 22.09.2012. 15:15 #443225

broj poruka: 285
dobro se seca jovan, za bolju sliku treba staviti native umesto high. a ta konfig nije bas sjajna za mw3
Mikishon89 re 22.09.2012. 16:59 #443240

broj poruka: 2416
I ja sam imao isti problem rešio sam ga tako što sam stavio u podešavanjima NATIVE.

http://www.speedtest.net/result/1805517734.png
http://www.pingtest.net/result/58304946.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2460287

Mikishon

Plamen re 22.09.2012. 20:08 #443269

Probacu sa Native pa javljam..

Ma konfa je meni vise nego dovoljna, a i na rezoluciji 1280x1024 nema igrice koju mi ne tera na high...

Tristram Re: 22.09.2012. 20:37 #443279

broj poruka: 1872
Ok je, MW3 iz nekog razloga sa slabijim kartama mnogo bolje sarađuje nego MW2 ili BO.

Plamen reee 23.09.2012. 13:56 #443407

Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native?

Tristram Re: reee 23.09.2012. 14:37 #443413

Normalno da nema kad čačkaš teksture, zanima te `image quality` stavka, kolko me sećanje služi opcija odmah iznad. Otvori malo oči kume i obrati pažnju, inače ćeš tako da najebeš kad se budeš ženio da te neće svi sveci spasiti.

:: Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native
::
Plamen Re: Re: reee 23.09.2012. 16:20 #443432

Ljudi nisam corav, sve zivo sam pretrazio nema to `image quality`... Gde je video stavka ne postoji uopste podesavanje ili da se podsi NATIVE. Da niste vi instalirali neki patch pa zbog toga postoji ta opcija?

:: Normalno da nema kad čačkaš teksture, zanima te `image quality` stavka, kolko me sećanje služi opcija odmah iznad. Otvori malo oči kume i obrati pažnju, inače ćeš tako da najebeš kad se budeš ženio da te neće svi sveci spasiti
:: :: Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native
:: ::
Tristram Re: Re: Re: reee 23.09.2012. 16:47 #443435

Jesi, još u prvom postu ti je čovek lepo napisao da staviš drugi krek. Verovatno zato nemaš opciju, ovako treba da bude.
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2011/11/CoD-MW3-English-Video-Options.jpg

:: Ljudi nisam corav, sve zivo sam pretrazio nema to `image quality`... Gde je video stavka ne postoji uopste podesavanje ili da se podsi NATIVE. Da niste vi instalirali neki patch pa zbog toga postoji ta opcija
:: :: Normalno da nema kad čačkaš teksture, zanima te `image quality` stavka, kolko me sećanje služi opcija odmah iznad. Otvori malo oči kume i obrati pažnju, inače ćeš tako da najebeš kad se budeš ženio da te neće svi sveci spasiti
:: :: :: Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native
:: :: ::
Plamen Re: Re: Re: Re: reee 23.09.2012. 19:19 #443453

Pa u tome je problem. Ja sam mislio da moze i bez toga. Ne vidim sliku, nije lepo sherovana

:: Jesi, još u prvom postu ti je čovek lepo napisao da staviš drugi krek. Verovatno zato nemaš opciju, ovako treba da bude
:: http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2011/11/CoD-MW3-English-Video-Options.jp
:: :: Ljudi nisam corav, sve zivo sam pretrazio nema to `image quality`... Gde je video stavka ne postoji uopste podesavanje ili da se podsi NATIVE. Da niste vi instalirali neki patch pa zbog toga postoji ta opcija
:: :: :: Normalno da nema kad čačkaš teksture, zanima te `image quality` stavka, kolko me sećanje služi opcija odmah iznad. Otvori malo oči kume i obrati pažnju, inače ćeš tako da najebeš kad se budeš ženio da te neće svi sveci spasiti
:: :: :: :: Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native
:: :: :: ::
Plamen re 23.09.2012. 19:30 #443455

jel moze neko da mi posalje to na mejl? ne mogu nigde na netu da nadjem

shotra Re: 23.09.2012. 20:03 #443463

broj poruka: 432

Skini BlackBox verziju, samo instaliras, nikakve zanimacije neces imati tipa ovoga, i ne boli glava ni tebe ni nas...
JovanZ re 23.09.2012. 21:23 #443479

broj poruka: 3008
Vidi mail, poslah ti torentea i evo ti screenshot da vidis sta treba da se promeni.

http://goo.gl/A9Mox
Plamen re 23.09.2012. 21:54 #443488

JovanZ: Hvala druze
Plamen Re: re 23.09.2012. 21:56 #443489

I dalje nema ovih opcija, izgleda da mi nisi dobar krek poslao... ako ima neko provereni nek mi pusti na mejl.

:: Vidi mail, poslah ti torentea i evo ti screenshot da vidis sta treba da se promeni
:: http://goo.gl/A9Mox
Plamen Alooo 27.09.2012. 19:32 #444359

Jel moze neko da mi posalje taj PROPER na mejl???

Ceo internet pretrazio i ne mogu da nadjem validan link, ili torent...

Tristram Re: Alooo 27.09.2012. 20:24 #444368

Eno ti ga na mejl jebo te on, trebalo mi je tačno 30s. Iskreno se nadam da ti nalaženje pičke bolje ide od nalaženja krekova.

:: Jel moze neko da mi posalje taj PROPER na mejl??
:: Ceo internet pretrazio i ne mogu da nadjem validan link, ili torent...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs