Instalirao sam malo pre igricu. Slika je grozna, kao neke sitne kockice, mnogo je losija nego na prethodnim. Jel je tako i kod vas? Inace menjao sam podesavanja, rez je 1280x1024, HIGH sve, sync frame na ON, AA na 2X, takodje sam i probao sync na off i AA, ista situacija, nista ne menja sliku. Da li je takva igrica ili je problem u verziji, ili necemu drugom? inace kartica je 9600gt + E7xxx... da nije mozda do drajvera ? posto je od pre 5-6 meseci.
treba ti proper lek (inace ce da ti frejmrejt stoji zakucan na oko 30), i imas kod rezolucije jos jednu opciju koja treba da stoji na NATIVE ako me pamcenje dobro sluzi, ne secam se tacno naziva.
Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native?
Normalno da nema kad čačkaš teksture, zanima te `image quality` stavka, kolko me sećanje služi opcija odmah iznad. Otvori malo oči kume i obrati pažnju, inače ćeš tako da najebeš kad se budeš ženio da te neće svi sveci spasiti.
:: Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native :: :: ::
Ljudi nisam corav, sve zivo sam pretrazio nema to `image quality`... Gde je video stavka ne postoji uopste podesavanje ili da se podsi NATIVE. Da niste vi instalirali neki patch pa zbog toga postoji ta opcija?
:: Normalno da nema kad čačkaš teksture, zanima te `image quality` stavka, kolko me sećanje služi opcija odmah iznad. Otvori malo oči kume i obrati pažnju, inače ćeš tako da najebeš kad se budeš ženio da te neće svi sveci spasiti :: :: :: :: Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native :: :: :: :: :: ::
:: Ljudi nisam corav, sve zivo sam pretrazio nema to `image quality`... Gde je video stavka ne postoji uopste podesavanje ili da se podsi NATIVE. Da niste vi instalirali neki patch pa zbog toga postoji ta opcija :: :: :: :: Normalno da nema kad čačkaš teksture, zanima te `image quality` stavka, kolko me sećanje služi opcija odmah iznad. Otvori malo oči kume i obrati pažnju, inače ćeš tako da najebeš kad se budeš ženio da te neće svi sveci spasiti :: :: :: :: :: :: :: Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa u tome je problem. Ja sam mislio da moze i bez toga. Ne vidim sliku, nije lepo sherovana
:: Jesi, još u prvom postu ti je čovek lepo napisao da staviš drugi krek. Verovatno zato nemaš opciju, ovako treba da bude :: http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2011/11/CoD-MW3-English-Video-Options.jp :: :: :: :: Ljudi nisam corav, sve zivo sam pretrazio nema to `image quality`... Gde je video stavka ne postoji uopste podesavanje ili da se podsi NATIVE. Da niste vi instalirali neki patch pa zbog toga postoji ta opcija :: :: :: :: :: :: :: Normalno da nema kad čačkaš teksture, zanima te `image quality` stavka, kolko me sećanje služi opcija odmah iznad. Otvori malo oči kume i obrati pažnju, inače ćeš tako da najebeš kad se budeš ženio da te neće svi sveci spasiti :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ljudi pa kod mene nigde nema NATIVE. ima ono automatic i manual... i onda kad idem na manula mogu low, normaln,high, extra da izaberem... gde ste nasli vi to native :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647019. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.