al fifa sa 12-kom nije uradila los posao..... igram pes jos od samog pocetka, tako da sam i ja fan pes-a ali fifa uopste nije los fudbal.... ne svidja mi se na pes-u sto odredjene bagove nikako da isprave.... u svakom slucaju nisam zagrizen toliko da necu ni da probam fifu...
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Najgori su ti zagrizeni pes-ovci, isto kao i apple funboys. Druze probaj pa onda reci nesto. Igram i jedan i drugi fudbal ali mi je FIFA trenutno bolja (cak mi je bolja FIFA 11 od FIFA 12, a PES je u poslednje vreme ocajan, uzas). Prvo sam igrao FIFU do PES 5, onda je PES bio neprikosnoven, a sad je to FIFA i to 11-ka. Na prvom mestu je bitna fizika (a ne da lopta ide kao balon pun helijuma ili kao u PES-u da se igracu bukvalno lepi za nogu), onda grafika (opet je i tu FIFA bolja), okruzenje, sudije.. Probao sam FIFU 12 i nije mi se svidela koliko FIFA11. O PES-u necu ni da pricam, poslednji koji je izasao je blagi uzas, a i ovaj sad PES 13 nije nista bolji (PES 6 je i dalje zakon). Wainitg for FIFA 13..
Izgleda da misljenje pes-OVACA o Fifa 13 nece uticati na prodaju. Vazno je da oni pljuju po igri koju nisu igrali dok cekaju na patch za pes 13.
Reservation figures for EA Sports` soccer sim up 62 percent in North America, 37 percent in Europe. demo downloaded nearly 2 million times.
As of September 13, gamers across the globe have preordered more than 875,000 copies of EA Sports` upcoming soccer simulator FIFA 13, Electronic Arts has announced. That represents a jump of 37 percent year-over-year in Europe and an even healthier 62 percent surge in North America.
Ja stvarno nemam ideju zasto se prepucavate kad je opste poznato da je pes institucija sirom sveta .To sto se prodaje fifa vise govori samo o tome koliko je veca arkada i laka za igranje .Licno fifa12 je imala mirko pomak ali ne dovoljan de preotme ni JEDNOG PEs igraca a to vam sta govori ? da je kvalitet na pesovoj strani. Evo nek se organizuje turnir pesovci protiv fifa sisica nek se odigra na fifi i na pesu videcete rezultat apsolutna ce dominacija biti na pes strani. Za konzole se zna sta radi konami ea sports odavno zavrsio od kad je odstupio of 1999 koncepta al dobro njihov propust.
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
p.s. bas bih voleo da odigram fifu protiv pesovaca (znam da ih je vise jer sam i ja nekada bio pes-ovac ali ne onaj zagrizeni),pa pogubili bi se (igrao sam pes 12 protiv jednog drugara koji igra pes od pocetka i bilo je nereseno 1:1, dao covek gol u poslednjem minutu, a fifa razbija koliko je bolja i fizika i grafika).. i ovo nije bio poziv za svadju, vec izadjite iz sablona, nemojte biti ograniceni samo na jednu stvar, zato postoji konkurencija (zamislite kad bi samo postojao intel, koliko bi danas placali i kakve racunare. isto vazi za ati/nvidia)..
Zanima me da li je neko pokusavao da uradi update fife13? Koji update da skinem i kako to ide ako neko ukratko moze da objasni? Imam obicnu zalecenu verziju... Pozdrav i hvala unapred!
ma ja skinuh kao neki reloaded update 1.6 sa neta, i kao iskopirao ali nista ne dobih. tacnije sta mi smeta, ranije je igra radila normalno ali recimo zadnjih mesec dana pocela je da bude do bola glupava, od obicnog prijema lopte gde kad lopta ide ka igracu onda jednostavno skoci 3 metra u vazduh kao da oce da pimpuje ma ludilo sta radi igra... to je plakanje postalo... ne znam sta da radim opako me izludjuje....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.