Evo igram je od kad je izašla polako po koji sat dnevno neću da je zbrzam :) mislim da sam tu negde pri kraju ,zaista su je vrhunski odradili samo se nadadm da ćemo na xen deo da čekamo manje od 8 godina ,sad kad završim black mesu preći ću xen na starom HL-u pa ću zatim redom HL2 ep1 i ep2 da se malo podsetim priče jedne od najboljih igara ikada :D Black Wolf
HL je jedan od najboljih serijala ikada, ovo sto se danas izbacuje je smejurija i tuga sve se svodi na grafiku.
Secam se kada sam pre par godina igrao HL 2 nisam nikako mogao da nadjem prolaz 2 dana, svasta radio razneo pola prostorije nista, na kraju dodje covek i pomeri jedan sugavi lim i sve se otvori. A ovu Black Mesu sam zbrzio nazalost jer nemam vremena, i ljut sam na sebe jer sam par puta ukljucivao youtube, ali opet igra ima sve elemente sto itekako volim. Inace Valve vec pravi HL3 u totalno novom engine-u koji ce doci izgleda 2014. valjda ce posle jos koja epizoda doci, jer sam sit kojekakvih Battlefield-a i COD-ova, gde nema nikakve price vec samo grafike. Po meni ova Black Mesa je igra godine, jedina koja moze da joj naudi je WoW Mists of Pandaria, sve ovo ostalo 0. Inace Half Life 3 ce imati potpuno walkable okruzenje.
Inace na kraju igre moracete da smanjite detalje do kraja, jer meni na e8400, 4850, 2gb memorije kuje na 640x480 sa svim detaljima na low, pod recju kujem mislim slideshow od 10 fps.
Izvinjavam se, i pored moje predanosti da ne dupliram temu, greška se podvukla i nisam primetio da je ista već prisutna na forumu. Apelujem na admine da postove iz ove, prebace u već postojeću temu. Još jednom, moje izvinjenje.
@tortojed
Odrađeno :)
:: nisi probao : :: :: :: :: Ne znam hoće li ovo raditi na VM, ali pouzdano znam šta neće : :: :: :: :: :: ::
A taj covek koji resio misteriju lima,bio je,djoko the pro naravno.
Igra je odlicna,hl sa poboljsanim engine-om.
Msm da jako lepo i dobro,a sa druge strane i sa finansijske strane za razvojne timove da rade remake igara. Konkretno stize doom 3 bfg editio,znaci sve misija sa expanzijom+neke nove+bolja grafika,ok znaci rekoshe 80% igre ce biti isto,ostalih 20% dodajemo+naravno bolja grafika. Uskoro stize(ko nije cuo)baldurs gate hd remake,gde su takodje kao mogucnost naveli malko novo sadrzaja. Po meni to je vrhunski sistem,koji treba uraditi recimo i za multiplayer igre i tako im produziti vek trajanja,jer ma koliko igra imala dobar gameplay godine sa graficke strane pregaze(nazalost,takvo je cinjenicko stanje)ako se gleda broj ljudi koji ih igraju.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Pa gde me nadje i za Doom 3 ? Nezaboravna pucacina sa vrhunskom pricom .) Premotao 3-4 puta, bice znaci i 5 put
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: A taj covek koji resio misteriju lima,bio je,djoko the pro naravno :: :: :: Igra je odlicna,hl sa poboljsanim engine-om :: :: Msm da jako lepo i dobro,a sa druge strane i sa finansijske strane za razvojne timove da rade remake igara :: Konkretno stize doom 3 bfg editio,znaci sve misija sa expanzijom+neke nove+bolja grafika,ok znaci rekoshe 80% igre ce biti isto,ostalih 20% dodajemo+naravno bolja grafika :: Uskoro stize(ko nije cuo)baldurs gate hd remake,gde su takodje kao mogucnost naveli malko novo sadrzaja :: Po meni to je vrhunski sistem,koji treba uraditi recimo i za multiplayer igre i tako im produziti vek trajanja,jer ma koliko igra imala dobar gameplay godine sa graficke strane pregaze(nazalost,takvo je cinjenicko stanje)ako se gleda broj ljudi koji ih igraju :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Baldurs Gate Baldur`s Gate: Enhanced Edition tokom novembra,posle toga stize Baldurs Gate II: Enhanced Edition. U oba slucaja osnovna igra+expanzija,ukoliko sve bude proslo uspesno,radice remake Icewind Dale i Planescape: Torment.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
nije ni cudo sto u danasnje vreme skinem igru, probam, pomislim: been there (16 puta i bilo je bolje), izbrisem igru i pitam se: hoce li vise hl2 episode3 ili hl3
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.