i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
:: Lepo bogami, ne zna čovek šta bi pre igrao ovih dana :: :: Biće dugačka igra, Torchlight ne produžavaju na silu sa normal/nightmare/hell forama tako da moraju da je naprave dugačku, biće verovatno dužine Titan Quest-a ili slično :: http://blogs-images.forbes.com/erikkain/files/2012/08/TL1vsTL2.jp :: :: p.s. Imam linkove koji idu 1MBps, ko oće na mail nek se javi.
i imam samo reči hvale. Sve što je bilo loše u prvom (a bilo je malo takvih stvari) je ispravljeno i poboljšano. Veći zoom out, više pratilaca (buldog, pudlica, mačka, panter...), nove klase koje su poprilično nove i za RPG žanr, ispoliran interfejs, okolina daleko bolje izgleda, mnogo više boja i sve nekako izgleda krcatije sa detaljima, učitavanje je superiornije...
Ja za sada nisam našao ni jednu manu, oduševila me je.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.