Skinuo sam prosle godine mafiu 2 i kada je instaliram samo mi se STIM instalira igra nece,znam da sam koristio Feniks ali nemogu da se setim kako se radi s njim?
jebem li ga eo nasao sam ovde kako se instalira ta steam verzija http://tinyurl.com/8k62qv8.... koliko razumem to ti i treba jer nju imas..... pa izbrisi to sto si sad instalirao i probaj ponovo na ovaj nacin...
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB DDR3 @ 1600MHz (patriot) HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Pokrenuo si Steam installer za legalnu verziju. Trebaš unutra da nadješ Skidrow installer verovatno koji će da ti raspakuje igru kako treba. U suprotnom nadji tutorial kako sa Fenix unpackerom da raspakuješ igru i samo pukni crack. __________________ Scourge of PCBerza
ne moze da radi na w7? radi se o Definitive ediciji, instal na komp i stalno izbacuje da fali neki dll file i tako ubacujem redom koji su falili i dodjoh do Procedure entry point GetTickCount could not be located in the dynamic link library api-ms-win-core-sysinfo-l1-2-1.dll taj dll sam ubacio zna li neko sta raditi i kako srediti ovo ako moze na W7 ili mora 10?
trebaju ti verovatno Net framework i c++ zajebancije...e sad koje trebaju ne znam, na sedmici moras manuelno da ih instaliras sedmica vise nema updatova i cega sve od Microsofta.
:: ne moze da radi na w7 :: radi se o Definitive ediciji, instal na komp i stalno izbacuje da fali neki dll fil :: i tako ubacujem redom koji su falili i dodjoh do Procedure entry point GetTickCount could not be located in the dynamic link library api-ms-win-core-sysinfo-l1-2-1.dll taj dll sam ubaci :: zna li neko sta raditi i kako srediti ovo ako moze na W7 ili mora 10 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.