ako nema na neke ozbiljnije torrente,tek na isohunt nece sigurno biti!
:: Reloaded+Crack verzija,uploadoano pore 14 sati,skidam za 2 i po sata javljam dal stvarno ima crack ili ne :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
:: Reloaded+Crack verzija,uploadoano pore 14 sati,skidam za 2 i po sata javljam dal stvarno ima crack ili ne :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
:: ako nema na neke ozbiljnije torrente,tek na isohunt nece sigurno biti :: Ima na ozbiljne torrente, samo nema kreka... strpite se do 20-og, ako dodje pre, jos bolje...
Sad tesko da cu da se strpim :) Kad se vec pojavljuju negde ,a i nadao sam se izacice pre 20-tog. Ceka se SKIDROW, to nije fake.
:: :: :: :: ako nema na neke ozbiljnije torrente,tek na isohunt nece sigurno biti :: :: :: Ima na ozbiljne torrente, samo nema kreka... strpite se do 20-og, ako dodje pre, jos bolje...
Polako sinko ne zuri... Sacekaj Mr. Propera. Nista ne znaci ako skines nesto a posle se mucis ili ne radi. U zadnje vreme izdavaci ubacuju trrigere [ okidace ] na pola igre pa se pojavljuju anomalije. Sacekaj da se ociste od sljama pa igraj.
Ne zurim ja, nemam ga potrebe skidati kad nema krek, ali vidim svi su je uredno instalirali i cekaju krek, a sad sto ti kazes hoce li imati nekih anomalija, moze biti, a i ne mora... I onako ga necu pocinjati bez finih dresova i prve engl. divizije, tako da meracki cekam
:: :: Ne zurim ja, nemam ga potrebe skidati kad nema krek, ali vidim svi su je uredno instalirali i cekaju krek :: a sad sto ti kazes hoce li imati nekih anomalija, moze biti, a i ne mora.. :: I onako ga necu pocinjati bez finih dresova i prve engl. divizije, tako da meracki cekam
Nije mi jasno sto se uopste trude da stavljaju zastite kad opet igrice mogu da se kupe u torrent formatima :)) HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580
Nije problem da neko kopira iso i stavi na torent, problem je krek i da ti igra uopste radi... Bar im malo otezaju posao :) da nema nikakve zastite svi bi se igrali sa kopiranim original diskovima sa jednim jedinim cd-key-jem.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
U najvece igram master ligu :) nije los fudbal, malo su tupavi odbrabeni igraci, oce da prave propuste u odbrani, ponekad se napadaci izvlace dobro nekad prosto nece..... skauti su odlicni, nasli su mi bas dobre mlade igrace sa prosekom 70ak.....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Sad sam od ortaka ubacio u komp..ISO fajl..i to.Jel ima leka ? :: ::
Ja igram isto na top player (poslednjih 5 godina uvek igram na ovom nivou lakse nisam ni probao), uzeo sam bayern i igram trenutno 2. ligu... Igraci mi se ponasaju kao maksimalno-inertno-retardirani clanovi gerantoloskog drustva, protivnici ih zaobilaze kao nepokretne cunjeve, pretrcavaju ih igraci s loptom (moji samo trckaju za njima i ne mogu da ih stignu), iz centar suteva ni jedan gol (dal su tajming totalno promenili za sut, ili ko ce ga znati)...sve u svemu golove dajem u proseku svaku 3. utakmicu i to slucajno iz nekih debilnih situacija...U celom bajernu samo roben i riberi mogu koliko toliko da pariraju (u trcanju i sl) ekstra kvalitetnim igracima We uniteda, johanharda i slicnih boranija timova. Inace igram na tastaturi (jedan od retkih)... Poredjenja radi, u proteklim verzijama sam osvajao i WC sa saudi arabijom i slicnim timovima i imam hiljade odigranih partija, a ovde posle tridesetak utakmica mislim da igram sve gore i gore...
:: U najvece igram master ligu :) nije los fudbal, malo su tupavi odbrabeni igraci, oce da prave propuste u odbrani, ponekad se napadaci izvlace dobro nekad prosto nece..... skauti su odlicni, nasli su mi bas dobre mlade igrace sa prosekom 70ak.... :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: Sad sam od ortaka ubacio u komp..ISO fajl..i to.Jel ima leka ? :: :: :: ::
ja cepam na pro i pobedjujem slabije ekipe uglavnom(isto igram sa bayernom), posto nema nemacka liga(debilna igrica) ubacio sma bayern u portugalsku ligu, ono je pa tek smejurija od lige, sve zlj ekipe osim portoa, braga i jos 1 ili 2, nije mi se desavalo da me pretrcavaju, obicno idu na kontru i na retardirane duge lopte preko pola terena sto je idiotska igra, pa popiju kontra napad i dam im gol :) inace u napadu protiv jacih odbranbenih igraca mora da se igra 1 na 1 sa driblingom i duplim pasom da bi moglo da se pridje do 16ca za priliku za sut, sutevi preko 16m su mnogo retko ostvarivi, u bayernu znaju da sutno iz malo vece daljine ribery, roben, gomez, swainstaiger i eventualno muller i pizaro(mada je spor i retardiran malo igrac:)
Smanji level, zaebi da igras na top player, nije bas realna igra tako.......
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Ja igram isto na top player (poslednjih 5 godina uvek igram na ovom nivou lakse nisam ni probao), uzeo sam bayern i igram trenutno 2. ligu.. :: Igraci mi se ponasaju kao maksimalno-inertno-retardirani clanovi gerantoloskog drustva, protivnici ih zaobilaze kao nepokretne cunjeve, pretrcavaju ih igraci s loptom (moji samo trckaju za njima i ne mogu da ih stignu), iz centar suteva ni jedan gol (dal su tajming totalno promenili za sut, ili ko ce ga znati)...sve u svemu golove dajem u proseku svaku 3. utakmicu i to slucajno iz nekih debilnih situacija...U celom bajernu samo roben i riberi mogu koliko toliko da pariraju (u trcanju i sl) ekstra kvalitetnim igracima We uniteda, johanharda i slicnih boranija timova :: Inace igram na tastaturi (jedan od retkih).. :: Poredjenja radi, u proteklim verzijama sam osvajao i WC sa saudi arabijom i slicnim timovima i imam hiljade odigranih partija, a ovde posle tridesetak utakmica mislim da igram sve gore i gore.. :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: WD3200AAKS 320G :: :: WD10EARS 1T :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: Sad sam od ortaka ubacio u komp..ISO fajl..i to.Jel ima leka ? :: :: :: :: :: ::
Ja ne igram ML, cekam englesku drugu, odigrah 37 meceva na superstar level, igram samo s arsenalom u exebition CL protiv Reala, Farse, MU, MC i Che, i u statistici mi od 37 meceva, 4 neresene i 6 izgubljene, ostalo pobede, a prosek datih golova 2.81 po mecu... extra je fudbal, ima nekih nerealnih situacija, Volkot koji trci pored Kerika za loptom, i slicna je istrosenost ali Kerik brzi, a brzine u statistike nebo i zemlja, i tako dosta puta, naravno desava se da me zaobilaze kad kad kao cunjeve, al` ne dam se
Uglavnom bolji je od pes 12 to je sigurno. Golove je puno lakse dati nego u pes 12, sutevi su dosta razorniji, sad se dosta lakse daje gol u golmanov ugao, a naj je kad polozaj tela namestis npr kao da hoces da sutiras u desni ugao i sutiras u suprotni, i ta fora dosta dobro prolazi...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.