Ne znam sta se desava, il` ja ne znam da instaliram igru ili je nesto drugo u pitanju. Naime instalirao sam `verziju` SKIDROW sve po redu kako treba na `D` (storage) particiju kako sama instalacija igre `zahteva`. Na kraju mi kaze `instalation completed`. Dam joj `lekic` na potrebno mesto, restart racunara, `dvoklik` na ikonicu i nista. Probam jos dva lekica...nista. Jednostavno igra nece da se pokrene. Molim za pomoc, mozda negde gresim. Inace imam OS Win7 Ultimate sveze `update-ovan` i instalirano sve sto je potrebno najsvezije (DirectX, Windows potrebni `apdejti`).
Naravno `copy and replace... a onda `continue`. Sve po redu kako treba. Kada kliknem na ikonicu odnosno bf3.exe iznad strelice se pojavi kruzic koji se okrece par sekundi i prestane a potom i drugi put ali u pola krace i sve se tu zavrsava.
1) Goto the folder where Origin installed BF3 (C:\Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3™) (thats where mine was installed)
2) Rename the Battlefield 3™ folder to Battlefield 3 - (removing ™)
3)Start regedit , browse to the following key :
HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\WoW6432Node\EA Games Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:\Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3 - again removing ™
Probao,...i ne moze. @alrad - Jbg igru sam instalirao po automatizmu kako je trazila. Nije mi tesko da intalaciju odradim na `C` odnosno sistemsku particiju pa se javljam.
Isti problem sam rešio samo primenom upustva iz stavke 2. Ako ne uspe onda reinstalacija na C...
:: :: Kako moze da radi ovo sto si naveo kad mu je instalirana na D: :: :: Instaliraj igru na C particiju, pa onda probaj direktno ili sa ovim regedit-om :: :: ::
Instalirao sam igru na `C` (sistemsku) particiju i jednostavno instalacija nije htela da se zavrsi do kraja. Dosao sam do `Files were extracted successfully. Installing game prerequistes, please wait... External component has thrown an exception. Dok sam igru instalirao na `D` particiju bio je i nastavak instalacije, nesto sa `EA games fajlovima`.
Druze stigao sam do koraka 3) Start regedit, browse to the following key: HKEY LOCAL MACHINE\SOFTWARE\WoW6432Node\EA Games Change the GDFBinary & InstallDir paths to C:\Program Files (x86)\Battlefield 3\ Battlefield 3 - again removing ™ Ako te ne mrzi pojasni mi malo o cemu se radi i sta konkretno treba da uradim ali na srpskom.
Uspeo sam na neki volseban nacin. Nisam do kraja odradio ono sto mi je crniobad rekao vec sam samo stigao do 3. koraka i ponovo kopirao lekic. Nakon toga sam uspeo da pokrenem igru. Hvala svima. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.