Mislim da je BlazBlue: Calamity Trigger jedina borilacka igra koja je u zadnjih par godina izasla za PC pored te dve koje si naveo. Nisam siguran da je mesavina Mk i SF jer ne igram tu vrstu igara.
Imaš Mortal Kombat i Street Fighter u `vanila` stanju, tj. bez blentavih novih likova kao što su recimo Rose, Birdie, Rainbow Mika i ostale kreature. I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.
imas Turbo HD remix street fighter nekoliko verzija, zli, dobri Ryu, jos par verzija, junaci Marvela, tekkena, DragonBall itd., jedna verzija od 5GB ima preko 100 boraca, trazi i naci ces, to sam igrao i obrisao pre mozda godinu dana jer su krenule da izlaze fenomenalne verzije za PC, a i emuator za PS2 je dosta poboljsan, te su mnoge tabacine igrive sada.. imas i poslednji Street Fighter VS Tekken pa probaj.. a mortal combat vs street fighter mislim da ne ide bas.. kao pivo i kafa jbg
:: tj mesavina...Mortal Kombata i Street Fight-a ? za pc naravno ? : :: :: Hval ::
Izašao je nedavno Street Fighter X Tekken pa probaj. Mortal Kombat je jedan jedini pa tako i nema nikakvih klonova tu. Skini emulatore za arkade pa igraj Mortal Kombat 1 i 2 i uživaj. __________________ Scourge of PCBerza
kad bre prosle godine za pc? nema ga za pc, trebao je da izadje pa nije, ima ga samo za PS3, odlican i najbolji MK ikada, ali nece izlaziti za PC :(
:: Imas Mortal Komat Rcade Collection za PC i sasvim je dobar, mislim da je prosle godine izasao.. :: :: :: :: tj mesavina...Mortal Kombata i Street Fight-a ? za pc naravno ? : :: :: :: :: Hval :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.