Kao sto tema kaze za 10 dana FULL verzija igre :) :) Jedva cekam e da izaci ce posle 20 septembra za nekih mesec dana kasnije i za PSP PS2 i Nintendo will Licno zbog dvojke mi je drago :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
Sve zavisi od doze :D Ali priznaj bolje ti je da budes malcice strpljiviji i da dobijes grande pack bez dodataka i sl cupavaca :) Ja licno bacim pogled na yu tube za sve demo stvari ali nekako mi bolje da dobijem finalni proizvod pa da sudim :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
Ja ti garantujem da nece.Moze da se ispravi poneki bug itd al to je sitno.Sam sistem igre i gluposti u njemu ce ostati iste kao i uvek.Al bi bar mogli nenormalnog pato-a da regulisu smanjivanjem ocena jer ovo je bruka.Ronaldo,pato i jos neki su duplo bolji od mesuja.Ides levo pravo levo pravo i brzi si od igraca koji ide samo pravo i to bez lopte znaci smesno.
AMD FX 6100 @ 4,05 ghz 1,38v Gigabyte ga990xa ud3 2x2gb ddr3 kingston hyperX Gainword Gtx 260 core 216 Lc power pro line 500w SSD Samsung 830 64gb Logitech G 105 Steel Series Sensei Dell U2312HM Mac OsX Snow Leopard 1
:: :: To i ja kazem :) jedva cekam :) citam po raznim forumima da ce finalna verzija biti sasvim druga prica od demo verzije :) i :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G400
Igra nema dusu,izdaju je samo da uzmu pare iz godine u godinu.Zadnji put sam se naigrao 2001/2002 u WE japanskom izdanju.Tvrdim da je kompletna fransiza nazadovala u odnosu na te godine u igrivosti a jedino na cemu su radili je grafika i vizuelni prikaz...AI je 0. Mislim da u turnirskim partijama na visim nivoima tezine protiv kompjutera sudjenje je pojam i za Jelen super ligu kao i stupidno kretanje igraca kontrolisanog tima gde se covek manje iznervira ako spusti joypad pored sebe jer ce manje da izgubi nego ako pokusava nesto da uradi na terenu...
Paradoks je da sam svojevremeno drao ortake iz kraja kad se sakupimo i pikamo na soniju,a evo pre 2 meseca sam odigrao zadnju partiju PES 2012 protiv cerke od 6 godina...Ja uzeo Kamerun ona Spaniju i pobedi me dete 1:0....
Tako i ja krenem da igram sa mojim balvanom od 13 godina koji je u dusi krljator tj. samo ulece klizece po cenu da dobije crvenu kartu, i ne mozes da ga pobedis uglavnom je nereseno u pobedama i golovima ili tesna pobeda sa golom razlike i to na pet partija... Prosto u verziji 2012 koja je definitivno najrealnija verzija fudbala ne i same igre nema rukometnih rezultata 10÷12:0 sem ako nisi PRO... sto ja svakako nisam...
Zato ja igram samo BAL (uglavnom regular nivo) i ne nerviram se uopste... U prethodnim verzijama sam na regular nivou lagano tukao po sedam golova na utakmici a sad jedva tri cetri komada i to tek posle dve tri sezone... ostarilo se...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Igra nema dusu,izdaju je samo da uzmu pare iz godine u godinu.Zadnji put sam se naigrao 2001/2002 u WE japanskom izdanju.Tvrdim da je kompletna fransiza nazadovala u odnosu na te godine u igrivosti a jedino na cemu su radili je grafika i vizuelni prikaz...AI je 0 :: Mislim da u turnirskim partijama na visim nivoima tezine protiv kompjutera sudjenje je pojam i za Jelen super ligu kao i stupidno kretanje igraca kontrolisanog tima gde se covek manje iznervira ako spusti joypad pored sebe jer ce manje da izgubi nego ako pokusava nesto da uradi na terenu... :: :: Paradoks je da sam svojevremeno drao ortake iz kraja kad se sakupimo i pikamo na soniju,a evo pre 2 meseca sam odigrao zadnju partiju PES 2012 protiv cerke od 6 godina...Ja uzeo Kamerun ona Spaniju i pobedi me dete 1:0... :: :: ::
Arenabg shop radi odlicno,pa picite tamo u kupovinu :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
:: Arenabg shop radi odlicno,pa picite tamo u kupovinu : ::
Samo mi nije jasno zasto na Arenu je velicina 5.79, a na partis 4.5 ili na bitgamer 4.46... izgleda nesto ne stima na Arenu cim je razlika preko 1gb za s.....w verziju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.