Juce sam bas instalirao i radi. Reloaded verzija, cini mi se 13gb. Standardno, daemon tools , 1 pa 2 disk, posle toga prekopiras lekic i to je to. Moze i multiplayer da se igra preko neta uz neki dodatak, izguglaj, ping 70+-.
Da li si normalno instalirao na `C` odosno sistemsku particiju u `Program files` ili nekako drugacije. Meni izbacuje kao `nema dovoljno mesta na hardu` a imam jost 100GB i pojavljuje mi se neki `Steam` server kao mora preko toga.
Da li si instalirao mp patch: http://fourdeltaone.net/ ako jesi onda napravi jedan folder nazvan DW u folderu igre i onda ti nece traziti steam. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x4GB DDR3-1600/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld450
:: Da li si normalno instalirao na `C` odosno sistemsku particiju u `Program files` ili nekako drugacije. Meni izbacuje kao `nema dovoljno mesta na hardu` a imam jost 100GB i pojavljuje mi se neki `Steam` server kao mora preko toga :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.