Nostalgičarima među nama sigurno je nekad palo na um kako bi bilo simpatično da može da se odigra onlajn neka side-scroll tabačina iz davnih dana, tipa kadilak ili panišer, ako može u HD rezoluciji još bolje.
Eto, oni koji su željni old-skul lemanja bez mnogo filozofije mogu da probaju ovu free2play igru, u pitanju je miks starih tabačina i MMO žanra. Kontrole su kao sa automata i dobro poznate a mogu i detaljno da se podese što osobito volim da vidim, može da se igra na tastaturi ili džojpadu i borba se odvija u smeru levo-desno, iz MMO vuče skil progresiju, raznu opremu koja može da se natakari na lika i multiplayer aspekt. U gradu su svi zajedno i može da se formira party, trguje ili uzme quest koji formira instancu u kojoj se onda nalaze samo članovi ekipe, postoji i PvP sistem ko voli.
Grafički i nije nešto ali bar radi na čemu oćeš, u ovom videu ispod lik je uključio motion blur što na videu izgleda prilično loše, uživo je bolje ali najbolje ipak da se isključi. Akcija je solidna i skil sistem omogućava razne kombinacije tipa vezivanje srodnih skilova. Isti mogu da se iskoriste preko hotkey-a ili po starinski na kombinaciju na tastaturi, recimo desno-dole-desno-skill dugme.
Pravim parama kupuju se pretežno kozmetičke ili utility stvari tipa shared stash ili još slotova za likove što je korisno ali ne i neophodno, znači može lepo da se igra i džabe. Fina razonoda, faktor zabave za nostalgičare 8/10, za ostale 6/10.
E moj prijatelju, da ti znaš koliko sam vremena potrošio da nađem igricu iz kasnijih 70`, Scramble.... to je čudo jedno....a tada je svaki Luna Park morao da je ima, nekoliko godina za redom.
Eh, kad se setim...lunapark...Jucer sam je odigrao, kao i phoenix, gaplus, ghost`n goblins...:) Nezajebive igrice!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: E moj prijatelju, da ti znaš koliko sam vremena potrošio da nađem igricu iz kasnijih 70`, Scramble.... to je čudo jedno....a tada je svaki Luna Park morao da je ima, nekoliko godina za redom :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Asocijacija na gazdu u luna parku koji mi je posle jedne partije i jednog kupljenog zetona rekao tada MALI TI OVU IGRU KOD MENE VISE NECES IGRATI. Secam se da je sve to trajalo nekih 4-5 sati.I naravno gomila drugara koja je stajala tik uz aparat tako da sam se stalno borio za vazduh.To se ne zaboravlja...... I naravno upisivanje inicijala na kraju igre,sreci nije bilo kraja
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Nostalgičarima među nama sigurno je nekad palo na um kako bi bilo simpatično da može da se odigra onlajn neka side-scroll tabačina iz davnih dana, tipa kadilak ili panišer, ako može u HD rezoluciji još bolje :: :: Eto, oni koji su željni old-skul lemanja bez mnogo filozofije mogu da probaju ovu free2play igru, u pitanju je miks starih tabačina i MMO žanra. Kontrole su kao sa automata i dobro poznate a mogu i detaljno da se podese što osobito volim da vidim, može da se igra na tastaturi ili džojpadu i borba se odvija u smeru levo-desno, iz MMO vuče skil progresiju, raznu opremu koja može da se natakari na lika i multiplayer aspekt. U gradu su svi zajedno i može da se formira party, trguje ili uzme quest koji formira instancu u kojoj se onda nalaze samo članovi ekipe, postoji i PvP sistem ko voli :: :: Grafički i nije nešto ali bar radi na čemu oćeš, u ovom videu ispod lik je uključio motion blur što na videu izgleda prilično loše, uživo je bolje ali najbolje ipak da se isključi. Akcija je solidna i skil sistem omogućava razne kombinacije tipa vezivanje srodnih skilova. Isti mogu da se iskoriste preko hotkey-a ili po starinski na kombinaciju na tastaturi, recimo desno-dole-desno-skill dugme :: :: Pravim parama kupuju se pretežno kozmetičke ili utility stvari tipa shared stash ili još slotova za likove što je korisno ali ne i neophodno, znači može lepo da se igra i džabe. Fina razonoda, faktor zabave za nostalgičare 8/10, za ostale 6/10 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=hqx3QOW1LK8
Dobro de, sad ga i ti potera na konac, ajd onda nek bude da podseća na Knights of the Round ili Golden Axe. Probaj, gameplay je jako sličan i poenta je ta, nisam ni rekao da je kopija.
:: Mene ovo uopste ne podseca na Paniser. :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Nostalgičarima među nama sigurno je nekad palo na um kako bi bilo simpatično da može da se odigra onlajn neka side-scroll tabačina iz davnih dana, tipa kadilak ili panišer, ako može u HD rezoluciji još bolje :: :: :: :: Eto, oni koji su željni old-skul lemanja bez mnogo filozofije mogu da probaju ovu free2play igru, u pitanju je miks starih tabačina i MMO žanra. Kontrole su kao sa automata i dobro poznate a mogu i detaljno da se podese što osobito volim da vidim, može da se igra na tastaturi ili džojpadu i borba se odvija u smeru levo-desno, iz MMO vuče skil progresiju, raznu opremu koja može da se natakari na lika i multiplayer aspekt. U gradu su svi zajedno i može da se formira party, trguje ili uzme quest koji formira instancu u kojoj se onda nalaze samo članovi ekipe, postoji i PvP sistem ko voli :: :: :: :: Grafički i nije nešto ali bar radi na čemu oćeš, u ovom videu ispod lik je uključio motion blur što na videu izgleda prilično loše, uživo je bolje ali najbolje ipak da se isključi. Akcija je solidna i skil sistem omogućava razne kombinacije tipa vezivanje srodnih skilova. Isti mogu da se iskoriste preko hotkey-a ili po starinski na kombinaciju na tastaturi, recimo desno-dole-desno-skill dugme :: :: :: :: Pravim parama kupuju se pretežno kozmetičke ili utility stvari tipa shared stash ili još slotova za likove što je korisno ali ne i neophodno, znači može lepo da se igra i džabe. Fina razonoda, faktor zabave za nostalgičare 8/10, za ostale 6/10 :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=hqx3QOW1LK8
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Dobro de, sad ga i ti potera na konac, ajd onda nek bude da podseća na Knights of the Round ili Golden Axe :: Probaj, gameplay je jako sličan i poenta je ta, nisam ni rekao da je kopija :: :: :: :: Mene ovo uopste ne podseca na Paniser. :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Nostalgičarima među nama sigurno je nekad palo na um kako bi bilo simpatično da može da se odigra onlajn neka side-scroll tabačina iz davnih dana, tipa kadilak ili panišer, ako može u HD rezoluciji još bolje :: :: :: :: :: :: Eto, oni koji su željni old-skul lemanja bez mnogo filozofije mogu da probaju ovu free2play igru, u pitanju je miks starih tabačina i MMO žanra. Kontrole su kao sa automata i dobro poznate a mogu i detaljno da se podese što osobito volim da vidim, može da se igra na tastaturi ili džojpadu i borba se odvija u smeru levo-desno, iz MMO vuče skil progresiju, raznu opremu koja može da se natakari na lika i multiplayer aspekt. U gradu su svi zajedno i može da se formira party, trguje ili uzme quest koji formira instancu u kojoj se onda nalaze samo članovi ekipe, postoji i PvP sistem ko voli :: :: :: :: :: :: Grafički i nije nešto ali bar radi na čemu oćeš, u ovom videu ispod lik je uključio motion blur što na videu izgleda prilično loše, uživo je bolje ali najbolje ipak da se isključi. Akcija je solidna i skil sistem omogućava razne kombinacije tipa vezivanje srodnih skilova. Isti mogu da se iskoriste preko hotkey-a ili po starinski na kombinaciju na tastaturi, recimo desno-dole-desno-skill dugme :: :: :: :: :: :: Pravim parama kupuju se pretežno kozmetičke ili utility stvari tipa shared stash ili još slotova za likove što je korisno ali ne i neophodno, znači može lepo da se igra i džabe. Fina razonoda, faktor zabave za nostalgičare 8/10, za ostale 6/10 :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=hqx3QOW1LK8
Evo mamice! Ima lepih igrica. Mislim da mi je ovo davno poslao user BataCele, te ga pozdravljam ovim putem:) Pokrece se iz command prompt-a i kuca se `mame naziv igre`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.