...cu sve ovo da izgazim nogama. Evo o cemu se radi. Danas sam spakovao dve masine: MB Asus Commando CPU C2D 6600 RAM KHX 4X1GB 800 GPU Asus 5770Cu TFT ViewSonic VX1940W i druga: MB Asus M4A77 CPU AMD Athlon II X2 250 RAM KHX 4X1GB 1066 GPU MSI GTX460 Hawk TA TFT LG W2240S-PN Instalirao operativni sistem Win7 64, drajvere, sve to lepo leglo i uzeh da instaliram igru Darksiders II ali vraga. Ne mogu da pokrenem igru i izbacuje mi `Darksiders2 exe - System Error, The program can`t start because MSVCR100. dll is mising from your computer. Try reinstaling the program to fix this problem`. Sve sto sam naveo uradio sam jos jednom ali nista. Inace igru sam imao instaliranu na drugom navedenom racunaru dok je u njemu bila kartica Asus 5770Cu i igrao je bez problema. Moze li ko da mi rastumaci sta znaci ovo sto mi izlazi i da mi da savet kako da resim problem. Hvala u napred
Kao sto rekoh u naslovu...proveri obe instalacije, i OS-a i igrice, uradi update sistema, proveri DX za 64bitnu 7micu, dll fajl koji ti nedostaje skini i iskopiraj u system folder, i vodi racuna da je za 64bitni sistem. Ako i dalje ne radi, instalacija igrice ti je kurcic.
I would install the Microsoft Visual C++ Redistributable dll that is needed for projects built with Visual Studio 2010.
Download the files below depending on your operating system version. I would install all versions as they may be needed for different programs. Check in Programs and Features, do you show that you have installed Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable and Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable? If not, download from the links here.
Druze uradio sam sve korak po korak. Instalirao OS Win7 64, pa drajvere za maticnu i graficku sa instalacionih diskova koje sam dobio uz njih. Za svaki slucaj sa Net-a sam skinuo najnovije drajvere za pomenute komponente ali ih jos nisam instalirao. Zatim sam redom instalirao sve sa linkova koje si postavio. Reci mi gde je najbolje traziti najnoviji DirectX da i to instaliram?
Sta se ovo desava. Do skoro je bilo dovoljno da spakujem masinu instaliram OS, par potrebnih programcica i naravno igru. Sve je radilo bez problema. Dva dana se j.... sa dva kompa i tri razlicite karte. Bez malo sam 10 puta instalirao OS, drajvere i one zajebancije sto su mi ljudi sa foruma izbacivali i nista. Ajd` da vidimo oce li sada da radi. Samo jos jedna stvar. Imam skinutu osnovnu verziju igre sa crack-om i `update` takodje sa crack-om. Da li to sve da zguzvam.
Jeah, konacno sam je pokrenuo, Hvala svima na pomoci. Bez vas bih ovo sve izgazio nogama. A sada testiranje ove mrtve GTX460 Hawk TA pa se javljam. U zdravlje.
Ja sa prvom verzijom i krekom nisam imao problema sem jednog koji moze da se resi, vidi u onoj darksiders 2 temi.
Posle update 2 koji u sebi sadrzi i update 1 turio sam i krek za taj update naravno vise kreshovanja iz cista mira, + pojavio mi se phase walker bug http://goo.gl/ZAEu6 koji je bloker , a ranije ga nisam imao, tako da sam izbrisao igru pa je stavio opet bez ikakvih update-a
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ako je vsync igra ima bug, cak i sa updateom kod mene nije radio, nego ga kresnem u nvidija control panelu.
Kako procesor radi? Kresni task manager u pozadini pre nego sto krenes da se igras, i stavi update speed na low, pa pogledaj opterecenje nakon igranja par minuta. 10/15
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.