Si probao wow a da nije 64 bita! A ima jos jedno probaj da izbrise stare adone! Hoce i do njih! Ja najvise sumnjam na starij adone posto je sad pacth 5.01 a skoro vise nego 80% adona je optimizovano za 4.4 ili 4.5 neznam koji je vec bio!
Masina ti je sasvim ok za igranje WOW-a. Ali najveci broj problema prave addonovi. Obrisi ih sve (ako ih uopste ima, mada ko jos igra WOW bez ijednog add-ona...) sem Blizzardove, obrisi WTF folder i Cache foldere. Takodje ugasi opciju DX11 u meniju, stavi i sve detalje na mimimum, pa probaj. Drugo ne znam sta, ako si siguran da je hardver ispravan i drajveri nisu problem. Mada iskreno ne igram WOW jos od kako je izasla Kataklizma, pa ne znam da li su ubacili neke nove opcije koje mozda prave problema. Prva verzija Cataclysm mi je radila ok na Radeonu HD5850.
Nema tu original ili ne. Od bilo koga mozes da uzmes WoW i da ga snimis kod sebe, ne mora cak ni da se instalira, samo prekopiras ceo WoW direktorijum i igras. E sada, ako nisi platio WoW i ako nisi uplatio mesecnu pretplatu za igranje, ne mozes da se ulogujes na njihov server i da igras. To prakticno znaci da je igra beskorisna i tu nema nikakvog patchovanja i slicno. Ljudi su ranije puno igrali na piratskim serverima, sto ne znaci da je igra piratska, vec tvoj account i server.
Da li tvoj drugar igra na Blizzard serveru ili na piratskom? Ako je piratski u pitanju, mozda server ne radi pa vam zato puca igra.
Inace za addonove ides u WoW->Interface->Addons i obrises sve koji nemaju Blizzard ispred imena, ali ako ste tek snimili igru, onda nema addonova.
Pa jel makra znas koji je deo wow-a u pitanju ako igras pirtaski desava se cesto da server stane u mesto. A ako igras ogirnal, placas mesecnu preplatu sad je trenutno 5.01 Sa starim adonovima (posebno reocunt) igra kuja nvidjeno! Zna da zeza! Skini sve obrisi. I kao sto rekoh nemoj da pokreces igicu sa destkop ikone vec udji u wow folder i pokreni igcu ne sa wow lacnher vec samo wow ikone! Da probas sa 32 bita ako te zeza 64 bita wow.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.