Radi se o futuristickoj free to play mmofps igri u kojoj ce biti moguci masivni okrsaji koji nikada nisu bili vidjeni u ijednom mp fps-u :500 na 500 igraca, ogroman broj letelica i vozila kao u BF3 prijave ovde za beta key http://www.planetside-2.eu/ A evo i nekih tutorijala i gameplay-a
Ja sam dobio beta pristup pre par dana pa sam probao malo. Utisak je polovičan, ideja je dobra ali izvedba bi mogla i bolja da bude.
+ stotine ljudi na jednoj velikoj mapi istovremeno + dosta zanimljivih vozila i opreme + fino izgleda kad se sve odvrne do kraja ali radi dobro i na slabijem hardveru kad se smanji + free to play
- konfuzan interfejs, kao da su se više trudili da izgleda futurustički nego da bude pregledan i informativan - manevrisanje je pomalo trapavo, donekle normalno za f2p igru - mape su pretežno ogoljene, moraš da korsitiš vozilo ili skočiš iz letelice ako hoćeš da se ubaciš u akciju, teško je da se prišunjaš čak i kao infiltrator, skinu te kao baštenskog patuljka - sam ne možeš mnogo da uradiš, treba ti ekipa s kojom možeš da komuniciraš - napravljen lik je vezan za carstvo za koje igra, ako ti padne na um da praviš ekipu s foruma svi moraju da igraju za isto - deluje da će igrači koji ulože nešto biti u solidnoj prednosti u odnosu na one koji igraju džabe
:: Jel ovo ona igrica koja podrzava PhysX i radi bolje na nV ? :))) :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
U igri sam od zatvorene bete, i mogu da kažem da su je dosta zeznuli sa buff/nerf ciklusom. Vanu (ljubičasti) prave haos sada dok su druge dve tu samo kao mete maltene. Verujem da će srediti, ali za sada je to veliki problem.
AMD Phenom II 720 BE x3 @ x4 Gigabyte GA-MA785GT-UD3H Patriot G series Sector 5 2x2gb 4890hd vapor-x Samsung f3 Spinpoint 1tb Chieftec 600w Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.