Samo da i najbolju igru serijala(po meni) ne useru,svi stronghold-i posle crusadera su po meni tesko sranje,dvojka donekle moze da prodje,ali Legends i Stronghold 3 kata-strasno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ovde ne raspravljamo, jer se o ukusima to ne radi, no po mom ukusu je najbolji jedino stronghold 1. Originalna atmosfera nije ponovljena nigde i, tada je sve bilo novo i naj. Cusader je bolji po tome što je duži, međutim, radi se uglavnom o repeticiji do iznemoglosti, gde je promenjena samo arhitektura u dobrom delu, iako jeste ok. Muzika je, za razliku od prvog dela, u crusaderu ubitačna i smorna. Pvi deo je, opet, kriminalno kratak. Pogotovo zato što su nivoi stvarno nivoi i uvode se nove veštine i oružja, međutim, samo jedna misija ga raspravlja a nadalje ide nešto drugo, tj. ne `apsolvira` se malo više... O ostalim delovima, uopšte ne vredi raspravljati, situacija je kao kod talentovanih muzičara narkomana - na početku, dok ih droga diže i nije stigla da uništi mozak, imate remek-dela, a onda, tupadžije, morone, šljam, bolidne proizvode (šta god da je).... e, ovi su što su pravili drugi deo, zreli za onaj centar za odvikavanje kod Peranovića, kolektivno. Jedino kad kroz to prođu i tu dobiju diplomu, ondak da vidimo taj drugi deo. Pa ako ne valja, opet nazad na po lopatu i šipku. Sramota kako su ukenjali prethodni deo.
ja bih voleo kao 3 deo, slicno samo jos da ga dorade. misljenja su podeljena, ali meni se recimo 3 deo vrlo dopada, graficki je super, animacija dobra, kampanja ok, dosta nacija....itd...Stronghold nisam hteo da igram, previse matoro to za mene, igrao sam malo legends, smorio me, i od tada vise ni jedan.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.