Na kraju trailera stoje samo logoi Xboxa i PS3, tako da se ne bih previše nadao za PC verziju. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Kazu optimizacija je super, i odlicno izgleda na PC-u, samo je prava steta sto je ovo prakticno kao demo, ili aj da kazem neki pre-dlc ako mogu tako da se izrazim, jer traje svega ~45min. :( Tezina nekih 3gb.
A najcudnije je od svega sto oni ovo naplacuju.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
S obizorm da je uvod u Phantom Pain, ne bih rekao da je demo. U svakom metal gear-u si imao kao pre-mission. Igrao sam sve delove, pa npr U MGS2 si imao tanker incident, pre big shell, MGS3 Vitrous mission, pa snake eater. Sada ovako samo su odvojili, i onako je razlika ce biti sigurno goidnu i po dana od izlaska GZ. A da traje 45 min to je samo glavna misija, skupi sve XOF u glavnoj pa ti se otvaraju jos 2 side missions pored 5 postojecih, koje su u razlicitim vremenskim uslovima, da se upoznas sa terenom i uslovima koji te cekaju u Phantom pain. A ko nije nikad igra MGS serijal cisto sumnjam da ce za 45 da predje :)
Pozdrav :)
MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/3x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621
Jedino sto sam igrao od MG-a je prvi deo, davne `99 na sony kecu, Metal Gear Solid, i znam da mi je igra ostala u secanju kao nesto najbolje do tada sto sam igrao. Kasnije sam na kompu nesto malo igrao dvojku koju nisam ni zavrsio, nemam pojma zasto, verovatno mi nesto nije legla. Bez obzira na sve, definitivno je igra super, i ko ovo zaista voli on ce da odigra sve delove, pa i da plati za ovo.
Kojima je odradio odlican posao sa engine-om i to je ono sto mi se prakticno najvise dopada u novoj igri, lepo izgleda, maltene filmski, a nije previse zahtevno, lepo klizi. Texture su onako, neki objekti su perfektni, kao recimo kacige onih vojnika na pocetku misije, dok su neki objekti po malo isprani i imaju taj plasticni-shiny izgled, ali dobro, generalno sve je to lepo spakovano i kao celina poprilicno fino izgleda.
Evo i jednog videa, gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=eNc2xDxPOxs AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
:: S obizorm da je uvod u Phantom Pain, ne bih rekao da je demo. U svakom metal gear-u si imao kao pre-mission. Igrao sam sve delove, pa npr U MGS2 si imao tanker incident, pre big shell, MGS3 Vitrous mission, pa snake eater. Sada ovako samo su odvojili, i onako je razlika ce biti sigurno goidnu i po dana od izlaska GZ. A da traje 45 min to je samo glavna misija, skupi sve XOF u glavnoj pa ti se otvaraju jos 2 side missions pored 5 postojecih, koje su u razlicitim vremenskim uslovima, da se upoznas sa terenom i uslovima koji te cekaju u Phantom pain. A ko nije nikad igra MGS serijal cisto sumnjam da ce za 45 da predje : :: :: Pozdrav :) :: :: :: MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/3x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.