Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Mala molba u vezi Metal Gear Solid a
STRANA 1 OD 1
cojka032 Mala molba u vezi Metal Gear Solid a 01.09.2012. 13:24 T47380

status: user
broj poruka: 297
Poz kolege. Nesto gledam shta treba da izadje posle GamesCom a pa mi zapade za oko Metal Gear Solid serijal pa sad ako ima neko ko je presao sve delove igre koje su izasle za pc (kakvih nadamse ima dosta) da mi nadje ili otkuca redosled naslova igre od prve pa do zadjnje posto verovali ili ne taj serijal igara sam zaobisao davno a cujem da ga mnogi igraci hvale.
Unapred HVALA
Windows Hardware update
Windows has detected that you have moved your mouse.
Please restart your computer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ivanstojko Re: Mala molba u vezi Metal Gear Solid a 01.09.2012. 14:51 #438779

broj poruka: 400
http://goo.gl/X5jZh

:: Poz kolege. Nesto gledam shta treba da izadje posle GamesCom a pa mi zapade za oko Metal Gear Solid serijal pa sad ako ima neko ko je presao sve delove igre koje su izasle za pc (kakvih nadamse ima dosta) da mi nadje ili otkuca redosled naslova igre od prve pa do zadjnje posto verovali ili ne taj serijal igara sam zaobisao davno a cujem da ga mnogi igraci hvale
:: Unapred HVAL
:: Windows Hardware update
:: Windows has detected that you have moved your mouse
:: Please restart your computer
harry87 re 01.09.2012. 14:55 #438782

broj poruka: 853
Cojka je mislio na MGS a ne na Metal Slug!!!
Nista imas samo prvi i drugi deo, treci i cetvrti imas za ps2 i ps3, a ovaj Rising ce izaci za PC al ne znam kad....
Prvi deo se zove Metal gear solid
drugi deo se zove Metal gear solid: Sons of liberty iako je stara sad vec 10 godina extra je da se odigra na pc i grafika i prica vrh!!

ivanstojko Re: re 01.09.2012. 15:41 #438785

broj poruka: 400
U pravu si, permutovao sam

:: Cojka je mislio na MGS a ne na Metal Slug!!
:: Nista imas samo prvi i drugi deo, treci i cetvrti imas za ps2 i ps3, a ovaj Rising ce izaci za PC al ne znam kad...
:: Prvi deo se zove Metal gear soli
:: drugi deo se zove Metal gear solid: Sons of liberty iako je stara sad vec 10 godina extra je da se odigra na pc i grafika i prica vrh!
::
srdoch Re: Mala molba u vezi Metal Gear Solid a 01.09.2012. 16:07 #438789

broj poruka: 1260
Kao što reče kolega harry87 za PC postoje samo ta dva dela. Ništa te ne sprečava da treći i četvrti odigraš preko emulatora, tako bi prošao skoro sve što Metal Gear ima da ponudi. Ostali delovi su uglavnom ekskluzive za pojedine konzole tako da i nije neka šteta propustiti ih. Realno prvi i drugi deo su lektira, i bilo bi šteta bar njih ne odigrati. Evo baš nedavno sam tražio nešto staro da odigram na laptopu pošto je sa integrušom, i naravno setim se Meta Gear-a, i pređem obe u roku od par dana i ponovo se oduševim koliko je to dobra igra. Prvi deo ima takvu priču da ne mogu da mu prismrde ni najbolji špijunski filmovi, a ako ti ne smeta pomalo zastarela grafika uživaćeš u potpunosti. Jednostavno igra je toliko dobra da svi ostali aspekti (atmosfera, zvuk, izvođenje, glasovna gluma, naracija, ma sve) čine grafiku skoro nebitnom za ukupan filing. Ako ikako imaš mogućnosti predlažem ti da je odigraš na PSone sa analognim kontrolerom jer ćeš ostati začuđen do kakvih detalja su išli pri izradi igre (ko je odigrao zna o čemu pričam). Drugi deo već izgleda daleko savremenije grafički, i čak i za današnje pojmove izgleda fantastično, uprkos starosti od jedne decenije. Ako ništa drugo bar ova dva dela odigraj jer postoje za PC a pri tom pružaju najveći deo toga što Metal Gear i jeste. Jednostavno iga je A klasa i treba je doživeti na pravi način.
Evo ti i lista svih delova čisto da vidiš šta je izlazilo i da se informišeš o samim naslovima.
http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_series

:: Poz kolege. Nesto gledam shta treba da izadje posle GamesCom a pa mi zapade za oko Metal Gear Solid serijal pa sad ako ima neko ko je presao sve delove igre koje su izasle za pc (kakvih nadamse ima dosta) da mi nadje ili otkuca redosled naslova igre od prve pa do zadjnje posto verovali ili ne taj serijal igara sam zaobisao davno a cujem da ga mnogi igraci hvale
:: Unapred HVAL
:: Windows Hardware update
:: Windows has detected that you have moved your mouse
:: Please restart your computer
harry87 @srdoch 01.09.2012. 17:19 #438801

broj poruka: 853
Na kom emulatoru moze 4ti deo da se igra daj odma :D!?!

Zdebeli Re: @srdoch 01.09.2012. 20:34 #438817

broj poruka: 1380
Ne moze, to je za PS 3, a ni za dvojku jos nije napravljen kako treba.

:: Na kom emulatoru moze 4ti deo da se igra daj odma :D!?
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Re: @srdoch 01.09.2012. 20:39 #438819

broj poruka: 1260
E, hvala na ispravci. Sad sam tek video da sam i 4ti napisao u tom kontekstu. :D
Četvorka je ekskluziva za PS3 tako da ništa od emulacije, bar za sad. A treći sam igrao na emulatoru i radi fantastično.

Živ bio!!

:: Na kom emulatoru moze 4ti deo da se igra daj odma :D!?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs