Uskoro cu da odigram L.A. Noire pa me zanima vase mislenje o igri pre nego sto je instaliram. Mesavina avanture i gta mi deluje dosadno jer vise volim da igram 2d point and click avanture.
Hoce li izaci Beyond: Two Souls od Quantic dream za PC? Quantic dream je prvo izdao Indigo Prophecy za PC da bi onda 5 godina kasnije odlucili da ce drugi deo igre (Heavy Rain) biti ps3 ekskluziva.
1. Evo jedne domace recenzije pa sam odluci > http://gameinfusion.net/la-noire-opis Po meni ima mana,nije savrsena ali Team Bondi i Rockstar Games su pokusali da pomere granice u gejmingu.Prica je izuzetna i plete se sama,tek od polovine igre shvatas da su svi slucajevi povezani.Izrazi lica i gluma likova su odlicni.Mana je ogranicenost istrage na mali broj pitanja i opcije tacno-netacno. Od mene ocena 7/10.
2.Beyond: Two Souls nece izaci nikad za PC. Mozda ga odigras jednog lepog dana na PC-u kad bude izasao emulator za PS3,a ti budes imao procesor sa 64 jezgra@ 5 GHZ.
@vladats Hvala na odgovoru. Vise mi znaci to sto si ti rekao o igri nego recenzija sa nekog foruma. Obicno prvo pogledam gameplay video na youtube-u pre nego sto nabavim igru. Nadam se da ce Heavy Rain i Beyond moci da se igraju barem preko cloud gaming sajtova (onlive i gaikai).
Verovao ili ne, ja sam je zavrsio pre 2 dana. Igra je fantasticna, u pocetku malo dosadna, ali kako klupko pcinje da se odmotava, postaje sve zanimljivija i dinamicnija.
u pojedinim momentima, bez ikakve logike SECKA, i na gtx295 i na GTX580. Verujem da je takav crack ili sama igra. Neces se pokajati, vrlo je detaljna i dugacka igra. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
Hoce li ove komponente moci da poguraju novi assassin`s creed? Nisam planirao da menjam komponente do decembra ali bolje da se informisem ranije. Menjao bih sve komponente osim graficke, memorije i monitora.
LA ce da tera bez problema jer je ocajan konzolaski port koji je zakucan na samo 30 frejmova maximalno, umesto na 60. Dakle bez brige.
A asasini imaju isti endzin jos od prvog dela koji malo nasminkaju za svaki sledeci deo tako da, kako su ti radili ostali delovi tako ce i ovaj novi da ti radi.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Odigrao uninstalirao istog trenutka, sve sto valja je nova tehnologija za pracenje pokreta lica, prica nije losa ali cela izvedba igre je losa :: :: Forsiranje DA NE odgovora je u nekim situacijama je smesna, :: a prenaglasena gluma kad neko laze je neozbiljna, ko spanska serija.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Sem da i ne, imas i opciju Sumnjam koja je malo random u nekim situacijama. Jer tvoj lik poludi i optuzi nekoga da je ubica, to bi bilo ok da sam rekao lazes, a ovo bi trebalo da je izmedju , nisam siguran, ume random da reaguje malo vise na Doubt...
Odigrao do kraja, jurcanje po tunelima poslednja misija.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
pa ok, onda ti se igra ne svidja i to je to. kao sto se meni ne svidja wow a ceo svet je igra, nekako mi bas njesra igra... Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
:: Sem da i ne, imas i opciju Sumnjam koja je malo random u nekim situacijama. Jer tvoj lik poludi i optuzi nekoga da je ubica, to bi bilo ok da sam rekao lazes, a ovo bi trebalo da je izmedju , nisam siguran, :: ume random da reaguje malo vise na Doubt.. :: :: Odigrao do kraja, jurcanje po tunelima poslednja misija :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Igra je kvalitetna, ulozeno je dosta truda, meni je prica bila prilicno znaimljiva, pogotovo sto sam ljubitelj filmova poput LA Confidental...
Ispitivanje nije bas random, nego trazi dobro znanje engleskog, mislim danas svi kao znaju engleski otprilike da sve skapiraju, sto nije dovoljno za ovu igru, jednostavno igra je takva da mora pazljivo da se prati prica i sta likovi pricaju da bi se uspesno resile misije...
Voznja i napucavanje nisu uopste bitni u ovoj igri, nego su tu tek onako da ne bude toliko monotona, najbitnije je da sakupis dokaze. Inace su voznja i napucavnaje prosek odradjeni.
Razlika Doubt i Lie ti je sto kod Lie moras da das i neki dokaz inace neces uspeti, kod Doubt ne moras, ako imas siguran dokaz da neko laze mozes da ides Lie... Tu je i intuicija i remove answer opcija koja suzava izbor.
normalno je da se ne svidi svakome, jer kao sto rekoh ima nedostataka koji ce nekome vise nekome manje smetati... Ali generalno je igra dobila pozitivnu kritiku...
Posto prica prati posleratni L.A. neki slucajevi su se zaista desili u to vreme [ Crna Dalija etc... ] Znaci postoji osmisljenost u istragama i nista napamet nije uradjeno.
Velika pomoc bice ti ovaj link jer ces tu moci da pohvatas sve konce..
Tvoja karijera polako napreduje od patrolnog gustera,preko detektiva za ubistva ,poroke ,paljevine ..... Jedna veoma kvalitetna igra sa malim manama [ jbg,niko nije savrsen ]
I da imas nekoliko DLC-ova.Konzulov auto itd... Ako kupujes Thetu unutra su a Skidrow moras da ih dodas.
Pocinjem da igram LA Noire cim zavrsim Spac Ops The Line. Danas sam jedva skupio snage da zavrsim Alan Wake American nightmare posle pauze od par nedelja a slican problem imam i sa igranjem Spac Ops-a. Mogu vam reci da u danasnje vreme sve losiji naslovi izlaze za PC i da nema vise onog pravog osecaja zadovoljstva posle odigrane igre. Mislim na onaj osecaj posle prelaska igre Return to Castle Wolfenstein. Vise bih voleo da ste malo komentarisali linkove za Broken Sword, The Testament of Sherlock Holmes i Beyond: Two Souls koje sam ostavio umesto sto ste se raspravljali oko sitnica vezanih za LA Noire.
Point and click nije pregazilo vreme nego se promenila igacka populacija, ljudi koji ih vole su sada matori i imaju zene i decu=obaveze, nema se vremena da se bleji ispred monitora par sati.
A Novi igraci koji su dosli na nase/njihovo mesto su klinci kojima su cod i gta kao i slicne igre savrsenstvo da bolje ne postoji...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.