Za testiranje bi bio dobar Farcry, skalabilna igra pa možeš da namestiš da je optereti koliko ti treba Možeš od starijih igara da poteraš većinu stvari koje su izašle 2004-05 ili ranije, neke bolje, neke lošije.
Inače, ako misli intenzivno da je koristi za igranje a karta nema neki ventilatorčić na sebi obavezno montirati nešto na rebro, 8400gs je iz nekog razloga vrlo sklona crkavanju, osobito pasivne varijante.
Eto, vidis kako covek iz iskustva govori, zna sta mu je najvise preopteretilo masinu, do ispadanja srafova iz kulera...jbg, prejaka je to igrica za njegovo sokocalo,framerate uzasno opada, mora maksimalno da klokuje da bi uspeo da dostigne minimum hardware requirements.
Svaka novija igra ce maksimalno da ga optereti =]. Secam se da sam na istoj grafici, sa istom kolicinom memorije (mozda cak i 512) i Sempron-om na 1.9GHz (taj Intel bi trebao biti malo bolji), igrao NFS Most Wanted, Colin McRae Rally 3, 04 i 2005 (poslednja je mozda igrana i na 8600GT, ne secam se bas najbolje). Ja bih probao i NFS World... sta znam, mozda proradi na nekim slabijim detaljima, pa povecavaj rez/detalje shodno potrebama i mogucnostima. Naravno, isto vazi za sve igre, ali ako je monitor visoke rezolucije, nemoj se previse nadati nekom finom ugodjaju. Ja igram samo trke i sah pa ne znam za ostalo. Valjda ce se naci jos neko da predlozi pucacinu il` nesto sl.
MadCatz džabe ti je taj potpis kad si slepčina .) kapiram da je tetris previše opterećujuća igrica za tvoj mozak .))
Za kolegu sa starijom konfiguracijom, COD2, COD4, NFS MW, PES 2012, BF2, BF2148. Ma u suštini šta god ti padne pod ruku, samo gledaj da izbegavaš novije naslove tipa CRYSIS ili METRO .)
Prince of Persia prve 3 moze da odigra, Bully, Max Payne 1,2, Mafia 1 (obavezno), GTA3 i San Andreas, Hitman2, King Kong, Half Life 2, Halo: Combat Evolved, Medal of Honor Allied Assault, Brothers in Arms, CoD do cetvorke, ima dosta strategija, mogao bih nabrajati do prekosutra, ali uglavnom ima dosta dobrih igara... evo covek valjda s akvom knf, igra AC1
Sta je po tebi trebao da pita, koliko iznosi treca kosmicka brzina? To sto ti pitanje mozda nisi shvatio to je vec drugi problem. Druga stvar, to sto se smejes coveku koji mozda nema para za nov comp dokazuje da si OOOPASNO iskompleksirana licnost. Iz tvojih postova sam skontao sam da si `vukovarska generacija`. Je l sam u pravu?
shotra +1
:: pitanje je mnogo glupo a vas covek napali sa jednom recju hahaha somovi: :: :: :: ASUS P8Z77V-DELUX :: INTEL I7 3770K 4.8ghz & CORSAIR H10 :: 4x4gb CRUCIAL TACTICAL LED 2200 9-9-9-2 :: ASUS GTX68 :: INTEL SSD 330 60G :: NZXT PHANTOM NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
:: :: Pozdrav svim :: :: Jednom poznaniku treba da prodam stariji komp koji bi mu sluzio za igranje slabijih igric :: :: Proc: Intel 3200 MH :: Ploca: Asus P5GD1 , s77 :: Memorija: 1GB DDR :: Grafika: Gigabyte GV-NX84G 512 M :: :: Interesuje me koje Igrice preporucujete za testiranje ove masine tj,koje igre bi maximalno opteretile ovaj kompjute :: :: Stvar je u tome da mi je u pitanju dobar prijatelj pa bi voleo da mu masina radi stabilno i pri velikim opterecenjima :: :: Hvala unapred svima na pomoci
nema potrebe da juris neku igru da bi testirao graficku, ako bas zelis onda imas mnoge, jedna od jacih koja se moze pokrenuti sa tom grafikom je Crysis 1 npr., to bih ja instalirao i s tim testirao, a inace opteretices je dobro sa FurMark-om, testiraj pomocu stability test-a i vidi kako radi i koliko se greje... :)
:: :: Pozdrav svim :: :: Jednom poznaniku treba da prodam stariji komp koji bi mu sluzio za igranje slabijih igric :: :: Proc: Intel 3200 MH :: Ploca: Asus P5GD1 , s77 :: Memorija: 1GB DDR :: Grafika: Gigabyte GV-NX84G 512 M :: :: Interesuje me koje Igrice preporucujete za testiranje ove masine tj,koje igre bi maximalno opteretile ovaj kompjute :: :: Stvar je u tome da mi je u pitanju dobar prijatelj pa bi voleo da mu masina radi stabilno i pri velikim opterecenjima :: :: Hvala unapred svima na pomoci
Igore, nece on da testira svoj komp tj. graficku da li ona radi stabilno ili ne, to vec zna, radi. On hoce da testira da vidi koje igre rade lepo na njemu i do kojih granica moze da tera sto se tice igara/zahtevnosti.
@borac27 Sto se tice starijih igara to ce biti ok Sto se tice relativno starijih igara na malim rezlucijama i low detaljima kako koja. sto se tice novih , zaboravi.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.