Skinuo sam reloaded verziju igre i na početku mora da se otpakuje nema klasične instalacije već se samo otpakuje dali je to normalno,igra mi i nenormalno koči kad je pokrenem učitava mi 20min nivo i puca se. Imam 2gb rama cpu c2d e6550 2,33ghz gts 450.
Nemoguce,najverovatnije si skinuo neki repack. Po ustavu scene i nepisanim pravilima svaka grupa mora da izda igru u ISO formatu. Znaci klasicna instalacija, to je neki egipatsko-kineski hit-mix....
Konfiguracija je tanana ali pre ce biti do lose verzije.
radi na toj konfi sve kako treba, 100% sam siguran, samo se doteraju podesavanja
@Miki skinuo si neko *ranje, black box ili repack, kako god da se zove, mora da radi igra normalno, jer je super optimizovana.... moras da nadjes fulll verziju igre, e sad biraj tamo prodavce koji ti odgovaraju tj koje nadjes :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Nemoguce,najverovatnije si skinuo neki repack :: Po ustavu scene i nepisanim pravilima svaka grupa mora da izda igru u ISO formatu :: Znaci klasicna instalacija, to je neki egipatsko-kineski hit-mix.... :: :: Konfiguracija je tanana ali pre ce biti do lose verzije :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Skinuo sam reloaded verziju sa Zamunde i keca me nznm sta da radim stavim na nativ i puca se zesce izbacuje mi stalno onaj launcer da je prestao sa radom,kad stavim na normal bude ocajna slika igra je na 2 dividija,uopste mi nije pitao za ikonicu moram da pokrecem iz program fajlsa.
nikad mi nije izbacivala igra za taj launcher, samo instaliram prekopiram lek i vozim, ili ti ne valja lek, ili nisi ubacio c++ i direct x(probaj manuelno da instaliras), pa onda nesto sledece testiraj, ili skini neku drugu verziju sa nekog drugog mesta......
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Kad crashuje call of duty onda ti posle pise safe mode, a to mu dodje obori sve detalje na minimum(ako pokrenes u safe mode), sto je totalna glupost...... Ugasi anti virus pa probaj onda kako radi, mada sve mi se cini da nesto instalcija ili lek ne valja.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.