Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Preporuka igrice za ove vrele dane :)
STRANA 1 OD 1
un1 Preporuka igrice za ove vrele dane :) 23.08.2012. 19:20 T47243

status: user
broj poruka: 320
Dota me je malko smorila, a ne pamtim kada sam nesto igrao poslednji put da nije dota..
Ako moze neka preporuka za neku od novijih igri..

Moze da bude bilo sta :)

A sto se tice zahtevnosti, takodje moze bilo sta, masina je:

955, 4850 i 6GB rama.

http://www.erepublik.com/en/referrer/Srk33
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ice Age. 23.08.2012. 19:22 #437299

broj poruka: 10997
...

ilicstefan re 23.08.2012. 19:24 #437301

broj poruka: 1577
The Wticher
The Witcher 2
Mass Effect 1, 2 i 3
Prototype 1 i 2
Elder Scrolls Skyrim
Borderlands 1 i sad će u septembru da izađe i dvojka
Torchlight 1 i drugi deo izlazi 30. septembra
Krater

Setiću se još nečega pa ću dopisati.

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

JovanZ re 23.08.2012. 19:37 #437306

broj poruka: 3007
Dark souls, izlazi lek za dan, dva. Brutalno teska igra, ali nahvaljenja svuda. Jedva cekam da zapocnem kampanju od oko stotinak sati (ako ima istine u review-ima po netu)
Stripy Re 23.08.2012. 19:42 #437308

broj poruka: 4163
Yeti winter sports mi pade na pamet...

acosuper huhuhuh 23.08.2012. 20:05 #437311

broj poruka: 1207
SKYRIM
DmasteRNo1 Darksiders II 23.08.2012. 20:14 #437312

broj poruka: 6101
Skoro skinuh i čestitu verziju Sirijus Sema 3 BFE, tako da mi je to sledeće što ću igrati, čim Smrt sarani sve drkadžije iz Darksajdersa.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

imarkovic Re: Darksiders II 23.08.2012. 20:40 #437317

broj poruka: 18996
znoje se prsti od toga i gule farbu na misu :P

:: Skoro skinuh i čestitu verziju Sirijus Sema 3 BFE, tako da mi je to sledeće što ću igrati, čim Smrt sarani sve drkadžije iz Darksajdersa
::
:: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp
harry87 ... 23.08.2012. 21:35 #437322

broj poruka: 853
Sleeping dogs, iako nema scene realese verzija, ova savrseno radi.... i igrica je vise nego dobra...

Daum ... 23.08.2012. 23:08 #437336

broj poruka: 12794
Skyrim ako nisi igrao, obavezno gradivo.

Mada ne možeš baš bilo šta da igraš sa 4850.

shotra Re: 23.08.2012. 23:30 #437339

broj poruka: 432

Darksiders 2, bez sumnje igra leta, dugacka, zanimljiva, ima mozgalica, sve pohvale... preporuka topla...
Lujone .. 23.08.2012. 23:42 #437343

broj poruka: 200
Legend of Grimrock, Amalur, Serious Sam 3, Metro 2033, Guild Wars 2... to sam barem ja igrao zadnjih meseci. Skyrim preskoci... loš konzolni port sa previše bagove plus bruka za rpg zanr
profil 23.08.2012. 23:56 #437344

broj poruka: 351
koja to ne moze na 4850?

profil 23.08.2012. 23:56 #437345

broj poruka: 351
koja to ne moze na 4850?

Tristram Re: .. 24.08.2012. 00:15 #437346

broj poruka: 1872
Bravo. Ajmo da pljujemo jednu od retkih igara u poslednjih par godina koja nije pravljena za decu debile, bože blagoslovi nas, poškropi nas i sakloni nas bagovitih loših konzolaških portova tog kalibra.

Nema u Skajrimu konzolaštva i bagova koje par strateški odabranih modova i pokoji peč ne može da istera, ko ne odigra ne može da se nazove rpg ljubiteljem. Mislim, da se razumemo i ja bi custom spells i ostale zerzevate iz prethodnih elder scrolls-ova ali kakva su vremena došla i ovo je leba preko pogače.

Inače preporučujem registraciju na Path Of Exile, dele ključeve svakodnevno i može da naleti dok se zanimaš nečim drugim. Igra još uvek nije dovršena ali otkad sam pre mesec dana dobio ključ ništa drugo nisam ni upalio.

:: Legend of Grimrock, Amalur, Serious Sam 3, Metro 2033, Guild Wars 2... to sam barem ja igrao zadnjih meseci. Skyrim preskoci... loš konzolni port sa previše bagove plus bruka za rpg zanr
Daum Re: .. 24.08.2012. 00:27 #437347

Ne bih se složio oko takvog uskog mišljenja o Skyrimu. Čini mi se da nisi ni probao igru već samo čitao review-ove i to za konzole.

Igra niti je bagovita niti je bruka u lošem smislu, zarazan je RPG kompletno.

:: Legend of Grimrock, Amalur, Serious Sam 3, Metro 2033, Guild Wars 2... to sam barem ja igrao zadnjih meseci. Skyrim preskoci... loš konzolni port sa previše bagove plus bruka za rpg zanr
un1 :) 24.08.2012. 02:06 #437352

`aj pocecu sa skyrimom, ako moze neko da sibne na ovaj mail torrent? :)

ICEsd re: 24.08.2012. 03:36 #437355

broj poruka: 2157

World of tanks:

http://worldoftanks.eu/en/update
aco Sleeping Dogs 24.08.2012. 09:48 #437365

broj poruka: 2788
Je l` moze neko da mi pusti na mail torrent link za Sleeping Dogs, ali da provereno radi... Skinuo 1 verziju i nije dobra....

Lujone Re: Re: .. 24.08.2012. 12:43 #437381

broj poruka: 200
Skyrim je upravo i namenjen za americku decu debile, koji cine najveci deo vlasnika 360-tice za koju je ova igra i pravljena. Setam se po hard modu i ubijam ancient zmajeve pijukom, nemoj me zajebavat. Elem, Skyrim sam igrao od pocetka i mogu reci da je igra bila virtualno NEIGRIVA na launchu, toliko da su morali isti dan da izbace patch u vidu prve pomoci da smire razbesneli community. Sve u svemu, Skyrim ce biti vredan paznje samo patchovan i moddovan do besvesti, znaci tek nekih godinu dana od svog releasa. Ovako trenutno zanimljiv je samo nekom detetu sto igra CoD tj. publikom kojoj je ovo prvi susret sa zanrom , a za rpg veterane jednostavno nije vredan paznje.

:: Bravo. Ajmo da pljujemo jednu od retkih igara u poslednjih par godina koja nije pravljena za decu debile, bože blagoslovi nas, poškropi nas i sakloni nas bagovitih loših konzolaških portova tog kalibra
:: Nema u Skajrimu konzolaštva i bagova koje par strateški odabranih modova i pokoji peč ne može da istera, ko ne odigra ne može da se nazove rpg ljubiteljem. Mislim, da se razumemo i ja bi custom spells i ostale zerzevate iz prethodnih elder scrolls-ova ali kakva su vremena došla i ovo je leba preko pogače
:: Inače preporučujem registraciju na Path Of Exile, dele ključeve svakodnevno i može da naleti dok se zanimaš nečim drugim. Igra još uvek nije dovršena ali otkad sam pre mesec dana dobio ključ ništa drugo nisam ni upalio
:: :: Legend of Grimrock, Amalur, Serious Sam 3, Metro 2033, Guild Wars 2... to sam barem ja igrao zadnjih meseci. Skyrim preskoci... loš konzolni port sa previše bagove plus bruka za rpg zanr
Tristram Re: Re: Re: .. 24.08.2012. 13:31 #437386

E bravo ti ga još jednom za argumente, ako je skyrim pravljen za američku decu debile za koga li je call of duty, amebe? Mogu i ja sad da se prisećam kakav je bio planescape torment, baldur`s gate, prva dva fallout-a ili neke još starije i kvalitetnije stvari i duvam se svojim gejmerskim sladokustvom. Međutim neću, igre su potale zajeban biznis i takve stvari više ne prolaze, hvala im što su se i ovoliko potrudili. Koja igra je još izašla poslednjih godina da je toliko velika, otvorena za modovanje i sa toliko potpuno besplatnog dodatnog sadržaja koji u drugim igrama moraš da platiš kao DLC.

To što pričaš o ubijanju zmajeva pijukom moguće je uz debeo exploit crafting sistema, ko ima imalo samokontrole i želi u igri izazov igrao je pošteno. Takođe, postoje i modovi za ekstra težinu kome je i pošteno igranje na hard suviše lako.

I igra nije bila `NEIGRIVA`, ja lično nisam naišao ni na jedan jedini showstopper bug a sramota me da priznam koliko sam ga igrao. Bilo je nešto bagova oko sporednih questova ali ništa što bi me sprečilo da igru završim, većina ozbiljnih bagova je ispravljena vrlo brzo. Osim toga, jednostavno nije moguće sa programerskog aspekta napraviti toliko veliku igru bez bagova, prethodne delove su pečovali godinama, za svaki imaš još i community patch i opet je ostalo sitnijih problema.

:: Skyrim je upravo i namenjen za americku decu debile, koji cine najveci deo vlasnika 360-tice za koju je ova igra i pravljena. Setam se po hard modu i ubijam ancient zmajeve pijukom, nemoj me zajebavat. Elem, Skyrim sam igrao od pocetka i mogu reci da je igra bila virtualno NEIGRIVA na launchu, toliko da su morali isti dan da izbace patch u vidu prve pomoci da smire razbesneli community. Sve u svemu, Skyrim ce biti vredan paznje samo patchovan i moddovan do besvesti, znaci tek nekih godinu dana od svog releasa. Ovako trenutno zanimljiv je samo nekom detetu sto igra CoD tj. publikom kojoj je ovo prvi susret sa zanrom , a za rpg veterane jednostavno nije vredan paznje.
vladapsd Re: Re: Re: .. 24.08.2012. 13:32 #437387

broj poruka: 1009
Skyrim je nesumnjivo evolutivni pomak u rpg zanru i odlicna igra, ima igrivost, atmosferu, scenario, dobar sistem levelovanja, ok grafiku...
Jedino sto mi je bolje od skyrima je nehrim.
A to sto ubijas zmajeve pijukom, sve zavisi koj si nivo a da je igra teza verovatno ne bi ni stigao do ancient dragona pa bi kukao koliko je teska. Ako pratis glavni quest bez mnogo setnje sa strane, neces ni stici do ogromnog level-a pa ti samim tim ni igra nece biti prelaka.
A posto si rpg veteran onda si sigurno upucen u evlouciju rpg igara, od recimo questrona i ultime preko Ad&d igara, ishara, eye of beholder-a...pa do modernijih kao sto je morrowind, Newervinter nights i sl., tako da je skyrim samo sled razvoja ovog tipa igara (na stranu sto ce svi koji su igrali te stare igre pre 20+ godina reci da su bile bolje, da je vise paznje bilo posveceno prici, ali u velikom procentu na kreiranje takvog misljenja utice nostalgija za proslim vremenima).

:: Skyrim je upravo i namenjen za americku decu debile, koji cine najveci deo vlasnika 360-tice za koju je ova igra i pravljena. Setam se po hard modu i ubijam ancient zmajeve pijukom, nemoj me zajebavat. Elem, Skyrim sam igrao od pocetka i mogu reci da je igra bila virtualno NEIGRIVA na launchu, toliko da su morali isti dan da izbace patch u vidu prve pomoci da smire razbesneli community. Sve u svemu, Skyrim ce biti vredan paznje samo patchovan i moddovan do besvesti, znaci tek nekih godinu dana od svog releasa. Ovako trenutno zanimljiv je samo nekom detetu sto igra CoD tj. publikom kojoj je ovo prvi susret sa zanrom , a za rpg veterane jednostavno nije vredan paznje.
:: :: Bravo. Ajmo da pljujemo jednu od retkih igara u poslednjih par godina koja nije pravljena za decu debile, bože blagoslovi nas, poškropi nas i sakloni nas bagovitih loših konzolaških portova tog kalibra
:: ::
:: :: Nema u Skajrimu konzolaštva i bagova koje par strateški odabranih modova i pokoji peč ne može da istera, ko ne odigra ne može da se nazove rpg ljubiteljem. Mislim, da se razumemo i ja bi custom spells i ostale zerzevate iz prethodnih elder scrolls-ova ali kakva su vremena došla i ovo je leba preko pogače
:: :: Inače preporučujem registraciju na Path Of Exile, dele ključeve svakodnevno i može da naleti dok se zanimaš nečim drugim. Igra još uvek nije dovršena ali otkad sam pre mesec dana dobio ključ ništa drugo nisam ni upalio
:: :: :: Legend of Grimrock, Amalur, Serious Sam 3, Metro 2033, Guild Wars 2... to sam barem ja igrao zadnjih meseci. Skyrim preskoci... loš konzolni port sa previše bagove plus bruka za rpg zanr
un1 :/ 24.08.2012. 13:53 #437389

Ako moze onaj link za torrent za skyrim, hvala :)

Tristram Re: :/ 24.08.2012. 13:59 #437390

Nije piratebay na kraj sveta niti je gužva za igru, mogao si dosad triput da skineš. Eno ti torent i još jedan za dawnguard ekspanziju sa već ubačenim pečom i krekom.

:: Ako moze onaj link za torrent za skyrim, hvala :
:: http://www.erepublik.com/en/referrer/Srk3
Daum ... 24.08.2012. 17:52 #437423

Da nećeš i teamviewer da pustiš da ti skinemo mi Skyrim.

marinvip Re: ... 28.08.2012. 14:26 #438002

broj poruka: 13
Hahah :) Skini APB Reloaded online je igra :) Naravno ako volis Akcione - pucacke. Po meni jedna inzvaredna do sada free igra.

:: Da nećeš i teamviewer da pustiš da ti skinemo mi Skyrim
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs