Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Nasilne igre NAJBOLJE
STRANA 1 OD 1
skadenergy Nasilne igre NAJBOLJE 20.08.2012. 19:09 T47198

status: user
broj poruka: 47
Pitao sam se vec dugo vremena koje su to nasilne igre?Naravno kucajuci na netu prvo izadje Manhunt serijal 1 i 2 i njih sam obrnuo na sve moguce nacine..sad me zanima znali ko dobru igru u kojoj si npr ti masivni ubica,sa nizom kreativnih ubistava a da nije POSTAL :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Nasilne igre NAJBOLJE 20.08.2012. 19:14 #436838

broj poruka: 18996
e bas sam hteo da napisem postal(sada vec matori) :P
sta da ti kazem, malo je takvih igrica a da su dobre.. mozda ih i nema vise.. Jedine gde sam se ja susreo sa bar malo nasilja su GTA, Splinter cell, Hitman, ali to je sve onako na suptilnom nivou.. nesto kao manhunt ili postal mislim da nema

:: Pitao sam se vec dugo vremena koje su to nasilne igre?Naravno kucajuci na netu prvo izadje Manhunt serijal 1 i 2 i njih sam obrnuo na sve moguce nacine..sad me zanima znali ko dobru igru u kojoj si npr ti masivni ubica,sa nizom kreativnih ubistava a da nije POSTAL :
::
skadenergy Zlocinacki umovi su korak do kreativnosti,kreativnost je korak do genija 20.08.2012. 19:22 #436840

Postal bi bio jako dobar da zadrzi svoju radnju pricu a da nabudze grafiku..ubijala bi..msm uzivao sam igrajuci POSTAL :) Ali ipak prica je prica :) Ali ako je grafika uz pricu isto super..onda to ubija...Igrao sam jednu test igru napravili neki studenti imas nekoliko mapa,skola,trzni centar,igraliste,deo grada..i ubijas ljude sa svime i svacim..ali grafika je u BIG PIXEL fazonu :D

imarkovic Re: Zlocinacki umovi su korak do kreativnosti,kreativnost je korak do genija 20.08.2012. 19:49 #436848

iskreno ne bih se slozio sa ovim tvojim naslovom iznad, a ni sa tim da bi bilo interesantno klati, ubijati ljude sa svim i svacim po trznim centrima, igralistima, gradu, mislim koja ce kuca to da napravi srece ti.., realno?

:: Postal bi bio jako dobar da zadrzi svoju radnju pricu a da nabudze grafiku..ubijala bi..msm uzivao sam igrajuci POSTAL :) Ali ipak prica je prica :) Ali ako je grafika uz pricu isto super..onda to ubija...Igrao sam jednu test igru napravili neki studenti imas nekoliko mapa,skola,trzni centar,igraliste,deo grada..i ubijas ljude sa svime i svacim..ali grafika je u BIG PIXEL fazonu :
skadenergy Ma svuda su 20.08.2012. 19:55 #436851

Takve igre su odavno napravljene i mogu ti pouzdano reci da su igre sa grafikom koje izlaze 2012 godine napravljene vec mnogo mnogo pre nego sto su najavljene..negde npr oko 2004 god..Razlog toga je zbog trzista naime idu korak po koraj govoreci ljudima da je igra koja je izasla 2009 god zadnji korak inteligencije da tako kazem,igara i grafike te svi pocnu kupovati igre..ali jos bolje daleko bolje igre su vec osmisljene..ali izdaju korak po korak.zatim napravili bi oni svakakve bolesne igre od ubijanja do silovanja da nije delic ljudi koji se buni :) zato bas oni ispoljavaju svoj nagon za nasiljem kroz Max Payne Punisher I hitman

drum ... 20.08.2012. 20:03 #436853

broj poruka: 1301

http://goo.gl/BZIJq
ilicstefan Evo nekih 20.08.2012. 20:07 #436854

broj poruka: 1577
Shank
Shank 2
Painkiller
Painkiller 2
X-men Origins Wolverine (ima krvi koliko hoćeš a bogami i delova tela, glave samo lete)
Resident Evil serijal
Doom 3 (ima i horor delova a ima i nasilja tipa lik plače i odjednom kičma počne da mu gori, telo mu potpuno izgori i počne da te juri njegova glava koja vrišti)
Dante`s Inferno, ovo je u stilu mlati sve što stigneš ali zato ima svega i svačega da se tamani
Fallout 1, 2, 3 i New Vegas, u njima ima čak i specijalni perk da izabereš koji se zove bloody mess sa kojim tvoji neprijatelji umiru poprilično bolnom smrću i na najgori mogući način (čitaj mozak leti na sve strane, delovi tela putuju po 10 metara)
Prototype 1 i 2, ima i ovde opakih stvarčica

Setiću se još nečega pa ti javljam

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

imarkovic Re: Evo nekih 20.08.2012. 20:28 #436858

nikad mi nece biti jasno kako neko moze da napravi ovakvo vnogo od igre i jos 2 dela

:: Painkille
:: Painkiller
Taliban ...... 20.08.2012. 20:30 #436860

broj poruka: 60
Fear i dead space majke nasilja

i pomalo return to castle wolfenstein

DmasteRNo1 A šta fali Pejnkileru? 20.08.2012. 20:42 #436862

broj poruka: 6101
Čista napucačina, kao i Sirijus Sem. Rekreativno eliminisanje ogromne količine protivnika, bez potrebe da se koristi mozak.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

imarkovic Re: A šta fali Pejnkileru? 20.08.2012. 20:45 #436864

pa upravo tako brate, u nedogled.. i koja je svrha.. tetris je bolji

:: Čista napucačina, kao i Sirijus Sem. Rekreativno eliminisanje ogromne količine protivnika, bez potrebe da se koristi mozak
:: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp
ilicstefan Meni je ostala u pamćenju ona testera 20.08.2012. 20:47 #436866

broj poruka: 1577
ideš i seckaš sve redom. Igra naravno nije nešto ali ima svega i svačega.

E da, imaš i Alien vs Predator 1 i 2.
I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

DmasteRNo1 Pazi 20.08.2012. 20:49 #436867

broj poruka: 6101
U Pejnkileru okoliš i nije nešto, ali u Sirijus Semu, Egipat u Prvom Susretu, Maje i Asteci, Vavilon, Citadela u Drugom. Staviš na turist, pobiješ sve što se mrda, a imaš vremena i da razgledaš i uživaš.

Probaj i Darksiders i Darksiders II. Ima u igrama bo`me dobrog kasapljenja, što manjih, što većih količina demona, čudovišta i zombija, a dovršavanje bosova i većine jačih protivnika ume da bude veoma brutalno.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

srdoch hmmm... 20.08.2012. 22:17 #436878

broj poruka: 1260
Probaj recimo i Saw, nije nešto posebno ali ima finog maltretiranja ljudstva na koje naletiš. Naravno nikako ne bi smeo da zaobiđeš fenomenalni Condamned gde mlatiš likove bukvalno čime god stigneš, brutalna igra i jezivo dobra atmosfera!!!
JovanZ Bayonetta 20.08.2012. 22:43 #436885

broj poruka: 3007
prilicno nastrana ubistva, ali nema je za pc :)
gilopile ... 20.08.2012. 23:14 #436890

broj poruka: 9459
Mozda alien shooter? Tu ima krvi do kolena.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

vladapsd re: 21.08.2012. 09:27 #436934

broj poruka: 1009

The Suffering na primer
Daum ... 21.08.2012. 09:39 #436935

broj poruka: 12794
Malo sick postovi ne znam jel ko primetio. Volim i ja nasilne igre ali baš specifično da tražim igre gde se iživljavam na ljudima i ubijam po tržnom centru sve živo je malo za preispitivanje.

philaemos ... 21.08.2012. 11:21 #436938

broj poruka: 2743
The Elder Scrolls IV: Oblivion
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ides po zamisljenom bajkovitom svetu i radis sta hoces, jedino je problem sto ce strazari da te jure non stop.
U oba dela mozes da postanes clan tajnog drustva Dark Brotherhood i da radis ubistva za njih.
Mozes da postanes i vampir, dok u Skyrim-u mozes da budes i vukodlak, pa pustis masti na volju.

Jedino sto izivljavanje nad drugim ljudima nije poenta ove dve igre.

shotra Re: 21.08.2012. 14:45 #436957

broj poruka: 432

Ima ona dio u CoD da se reseta narod na aerodromu, posto decko voli kasapljenje civila, dvorista, aerodromi, eto taj dio odigraj milion puta... u gta mozes da kasapis sve zivo, samo sto nema dece, nznm jesu li ti fetis... ajmo ljudi, bolesne li teme, meni je gadan prototype od onolikog kasapljenja, i GoW3 mi se zgadio koliko krvi i brutalnosti ima... igre su zato da te zabave, a ne licne frustracije da lecis, barem msm tako, i u mom slucaju je tako... poz...

Adzem +1 24.08.2012. 19:05 #437439

broj poruka: 3797
Daj bre druze, nemoj da si tako staromodan, mozda im je to fetis :DDDDD
hahahaha, e bas me zgranula ova tema...

:: Malo sick postovi ne znam jel ko primetio. Volim i ja nasilne igre ali baš specifično da tražim igre gde se iživljavam na ljudima i ubijam po tržnom centru sve živo je malo za preispitivanje
Bobi4ever The Suffering 24.08.2012. 19:15 #437441

broj poruka: 4875
Malo starija, ali odlicna nasilna hororcina sa dobrom pricom.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

harry87 nema veceg izivljavanja do 24.08.2012. 19:16 #437442

broj poruka: 853
Dead Rising 2 !!!!

RiabLone Err 21.03.2013. 18:14 #483461

broj poruka: 4
Nije mi fetis da nekoga mucim,nego sam gledao neku jako slabu mini igricu Torture gde ti je lik zavezan za ruke i noge i ti testerom utokom nozevima seces i rezes pa me zanimalo u kom pravcu su krenule te igre.Inace svako ce se sloziti da ako imas razum svest da razlikujes stvarno od ne stvarnog vrlo dobro dodje malo nasilja da se izduvas u igrama a ne u stvarnosti,sad ko nema mozga,zeznuto.Inace probacu neke od navedenih igara.pozz

alrad 21.03.2013. 19:33 #483488

broj poruka: 4829

Ipak je ovo najmucnije: http://goo.gl/BAwbk
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs