Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
world of warplanes beta
STRANA 1 OD 1
Satyr world of warplanes beta 20.08.2012. 17:30 T47197

status: user
broj poruka: 226

Congratulations, you are now a World of Warplanes test pilot!
This means that you can participate in Closed Beta Testing and test out dozens of military airplanes. But most importantly, you will be able to contribute to the process of perfecting the game, reporting bugs and errors, helping optimize gameplay and game balance, and preparing the project for the Open Testing stage.
You will be granted access to the closed section of the World of Warplanes Forum. There you will be able to share your in-game experience with fellow players, communicate with the game developers, and contribute to the improvement of the game.

Što bi značilo, dobio sam pristup closed beta testiranju.
Jel još neko dobio to?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
AlexVIP Congratulations 20.08.2012. 17:40 #436821

broj poruka: 199
Jesi. Sad si test pilot. Sve primedbe i kritike kaci na forum...

MOJA MAKINA:
Intel I7-2600k 3.4GHz, ASUS Maximus IV Extreme, Kingstona HyperX T1 8GB 1600MHz, Corsair H70
SLI:
MSI Nvidia GTX 580 TwinFrozn II/OC, MSI Nvidia GTX 580 Lighting
KINGSTON 120GB SSD SATA600 HyperX, KINGSTON 64GB SSD V100, 3x

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DarkDawn probao 20.08.2012. 18:04 #436825

broj poruka: 697
i batalio, brzo mi postalo smor.

mixer93 Re: 20.08.2012. 18:18 #436831

broj poruka: 4187
+1 za zesci smor...

mighty Re 20.08.2012. 18:28 #436832

broj poruka: 1670
Instalirao, igrao par sati, odustao,

Za razliku od tenkića koji su mi zabavni, ovo jednostavno nema smila, glupo je.

Probao i sa preko miša i tastature, probao preko joystick-a, isto, nit je zabavno, nit je nesto igrivo,
Vaskev re 20.08.2012. 18:49 #436834

broj poruka: 1673
+1 ,shit neviđeni... Odigrao sam nekoliko partija i obrisao.

WOT Nick: Vaske

djokosrb U poredjenju sa tenkovima 20.08.2012. 19:53 #436849

broj poruka: 6875
Smesno.
Odigrao nekoliko partija i cao.
Videcemo sta ce biti kad izadje.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

srdoch Jel probao neko War Thunder?? 20.08.2012. 21:54 #436877

broj poruka: 1260
Prijavio sam se za obe ali samo za War Thunder su me pozvali. Od Wargaming-a još ništa, verovatno i neće. Čuo sam od nekih ljudi koji su probali i WoWP i WT da je War Thunder bolji. Probao sam nekoliko borbi i nije mi ništa posebno. Dosta je konfuzno, borbe dugo traju. Koncept mi se ne sviđa, iako kažu da je realističnija igra od WoWP. Čeka se na svaku borbu po 2-3 minuta jer verovatno nema još dovoljan broj igrača, nedinamično. Kakav li je onda WoWP ako je ovo bolje od njega?? :/ Jedino što je ovde grafika dobra i optimizacija je na nivou, ali šta vredi kad nije interesantno. Ajde bacite utisak ko je probao obe da znam u čemu je razlika.
Ipak je WoT zmaj od igre!!! .)
Pozzz
markopvict u BF3 ima ozbiljnih vozaca aviJona 20.08.2012. 23:27 #436893

broj poruka: 4515
posto sam vec pazario doticnu igru, mislim da nema razloga da razmisljam o ovoj igri.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re: 21.08.2012. 01:00 #436909

broj poruka: 2157

Ljudi ovo je jos Beta faza tek su ubacili module za istrazivanje, ko li je od vas igrao Closed beta world of tanks, znace kako je i u avionima, a ovi sto ocekuju gotovu igru u Beti, nemam reci, vi ste pozvani da testirate ono sto je uradjeno a ne da se igrate, do igre ima jos dugooo vremena da prodje.
ICEsd Re: Jel probao neko War Thunder?? 21.08.2012. 02:29 #436921

:: Prijavio sam se za obe ali samo za War Thunder su me pozvali. Od Wargaming-a još ništa, verovatno i neće. Čuo sam od nekih ljudi koji su probali i WoWP i WT da je War Thunder bolji. Probao sam nekoliko borbi i nije mi ništa posebno. Dosta je konfuzno, borbe dugo traju. Koncept mi se ne sviđa, iako kažu da je realističnija igra od WoWP. Čeka se na svaku borbu po 2-3 minuta jer verovatno nema još dovoljan broj igrača, nedinamično. Kakav li je onda WoWP ako je ovo bolje od njega?? :/ Jedino što je ovde grafika dobra i optimizacija je na nivou, ali šta vredi kad nije interesantno. Ajde bacite utisak ko je probao obe da znam u čemu je razlika.
:: Ipak je WoT zmaj od igre!!! .
:: Pozz

O wowp nece ti niko nista reci jer je zabranjeno po EULA ako ga nahvataju moze debeleo da odgovara, mogu ti samo reci da je igre tek pocela da se razvija i da nije jos gotova.
Vaskev Re: re: 21.08.2012. 08:51 #436930

Pa WOT je najbolji bio baš u beta fazi, kako je napredovao tako je počeo da pati od sve većih grešaka i gluposti ali po njima radi kako je predviđeno

::
:: Ljudi ovo je jos Beta faza tek su ubacili module za istrazivanje, ko li je od vas igrao Closed beta world of tanks, znace kako je i u avionima, a ovi sto ocekuju gotovu igru u Beti, nemam reci, vi ste pozvani da testirate ono sto je uradjeno a ne da se igrate, do igre ima jos dugooo vremena da prodje.
gbalokin naslov 21.08.2012. 09:06 #436931

broj poruka: 30
wowp je klasicno djubre dok wt zaista ima sta da ponudi!
vaske lupas gluposti wot je u beti bio uzasan sa op ruskim tenkovima, olupinama koje se ne pomeraju, artiljerijom koja pogadja u oko...

Vaskev Re: naslov 21.08.2012. 09:25 #436933

Hvala što si me podsetio kakva je bila u Beti, sa >10K partija tada ti momenti su mi promakli.
Ako je unapređenje pomeranje olupina tenkova kao vrhunac popravljanja onda stvarno lupam gluposti, a penetracija sa 0 oštećenja svaki 3x a što se artiljerije tiče nije ni u beti bila toliko precizna ali tada se nisu dešavale gluposti tipa skupljen nišan a granata leti daleko van kruga i to sa posadom obučenom na 100%. Nego neću ja tebi a ni bilo kome da objašnjavam šta je dobro a šta nije, ti imaš svoje mišljenje a ja lupam kako ja mislim...

:: wowp je klasicno djubre dok wt zaista ima sta da ponudi
:: vaske lupas gluposti wot je u beti bio uzasan sa op ruskim tenkovima, olupinama koje se ne pomeraju, artiljerijom koja pogadja u oko..
ICEsd Re: Re: re: 21.08.2012. 17:45 #436977

Vaske ti si se registrovao 2 dana pre mene na WOT i igro si OPEN betu a ne closed betu, ja ovde pricam o closed beti, i wowp ce bit isto igriva kao wot kad bude open beta, sto znaci savetujem ljudima da ako hoce da se igraju Wowp da sacekaju open betu, a ostali koji hoce da testiraju igru neka se prijave za closed betu i kad su primljenji nek odigraju par partija dnevno ako primete neku gresku neka prijave u delu gde su greske ili nek iznesu svoje misljenje u closed beta delu foruma koji je sakriven od javnosti.

Buducnost vidim kako ce da bude, prvo ce svi da pohrle na open betu, onda ce svi da kukaju sto su im sve obrisali i moraju od 0 da krenu, pa ce krenuti kukanje sto mora da se kupuje premium, pa onda kukanje na premium avione kako su prejaki.To je sto se tice wowp.

Sad ocekujem kukanje na wot kad ubace fiziku i promene grafiku u sledecem patchu.

Inace slazem se sa tobom da je igrivost bila bolja u open beti.Sad su oklop zeznuli mnoogo, imam 66 od 66 penetracija u kv3 sa Shermanom easy 8 i 0 dmg, znaci sve granate su prosle nijedna nije napravila dmg, a gadjao sam ga svuda u kupolu,telo,izmedju gusenica, gusenice,kupolu, sa HE i sa AP granatama.
Ali zato dodje neki prdavac npr. Pz IV pogodi me jednom sa HE ubije mi 2 clana posade i osteti min. 1 modul.

Splash dmg. na arty je bio kako treba u beti i znao si gde ce granata da padne kad imas 100% posadu, sad su te granate za Zlato postavljene.

Da ne pricam o super pershingu koji je neprobojan sprednje strane, tj. probijes ga ti al dobijes 0 dmg, i ne ostetismu nijedan modul, pre se znalo ako nema dmg. pogodio si ga u modul.

I ako si primetio izbacili du obavestenje kada si napravio critical hit.

:: Pa WOT je najbolji bio baš u beta fazi, kako je napredovao tako je počeo da pati od sve većih grešaka i gluposti ali po njima radi kako je predviđeno
:: WOT Nick: Vaske
:: ::
:: :: Ljudi ovo je jos Beta faza tek su ubacili module za istrazivanje, ko li je od vas igrao Closed beta world of tanks, znace kako je i u avionima, a ovi sto ocekuju gotovu igru u Beti, nemam reci, vi ste pozvani da testirate ono sto je uradjeno a ne da se igrate, do igre ima jos dugooo vremena da prodje.
Satyr re 07.09.2012. 01:45 #439892

broj poruka: 226
Nije me bilo jako dugo, učilo se dosta, malo se igralo, pa ajd i ja da iznesem neke utiske...

Prvih 2 dana, igra mi je delovala kao žešća glupost, kao totalni promašaj. Nakon toga, počela je da mi se sviđa i nekako sam dobio osećaj i počeo sam da je igram lepo. Igra ima budućnost, teška je prilično u početku, nišanjenje na malo veću daljinu je noćna mora, ja ne znam stvarno kako oni mene pogode sa daljine, a ja njih u 99% slučajeva ni ne okrznem. Ali opet, sve dođe nekako na svoje posle i krene neko uživanje.

Igranje sa bombarderima je teško, dok su lovci prilično dobra stvar.
S obzirom da mi se wot uopšte više ne igra, ovo mi dođe kao opuštanje malo :)
Vaskev Re: re 07.09.2012. 07:53 #439906

+1

:: S obzirom da mi se wot uopšte više ne igra...
damson wofw 10.09.2012. 00:12 #440352

broj poruka: 20
+1
Meni je ok, pogotovo lovci :-)

djokosrb Koga 11.10.2012. 19:57 #447026

broj poruka: 6875
Zanima,imam jedan closed beta code viska.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs