Imam problema sa igricom. Instalirao sam je, instal i najnovije patch-eve i kada je pokrenem konektuje se na uplay i trazi mi da je aktiviram preko key-a. Imam `narodnu` verziju... Pomoc
ovako, ubacis igru, ne pustis da se sama updejtuje, ubacis update 1.04 od chika skidrowa, onda imas i ovo ako te mrzelo da chitas> Run the update from the update folder on the DVD 5. Copy everything from the SKIDROW folder to the game installation 6. In C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\ delete settings.yml before u start the game for the first time
a ono sto ne pise je da ubisoft game laucnher exe fajl ide u program files ili program data na C kad sve to uradis onda pokrenes igru i naravno ne das da sama update nista, pa ako proradi onda se zahvalis skidrowu i meni naravno :P :)
inace ove zezalice su iste i sa AS Creed, ako nisi igrao onda je normalno da ne znas kako i sta da uradis .)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Uradio sve kao sto mi je Gare87 rekao i kada sam trebao da obrisem onaj fajl tamo u User/AppData ja taj folder nemam. I onda sam isao ono Show hidden i sve se nesto pogubilo sad ni nemam folder User. Kako da vratim ovo? xd
nzm kako se pogubilo treba da ima sve xD inace taj fajl se pojavi kad se prvi put startuje igra, onda izadjes iz igre obrises taj fajl udjes u igru i to je to, treba da radi .))
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Alo bona, štikliraj u Control Panel/Folder Options da ti se vide skriveni i sitemski fajlovi pa će misteriozno da se pojavi AppData folder, sve sa uzvičnikom preko žute ikone foldera.
:: Alo bona, štikliraj u Control Panel/Folder Options da ti se vide skriveni i sitemski fajlovi pa će misteriozno da se pojavi AppData folder, sve sa uzvičnikom preko žute ikone foldera :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher
tu ima onaj fajl settings sto treba da se obrise..... iz skidrow foldera trebas da iskopiras sve, ima i onaj folder orbit, ja ga iskopiram i tamo gde mi je snimljena igra i na C gde mu je mesto, posto nikad ne zapamtim gde treba da ide :)
i to je otprilike to, nzm da li sam ispustio nesto, ne mogu sada da se setim, inace ja sam odmah sve napravio da radi, mada igrica mi crashuje povremeno nzm zasto -.-
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.